Lediga jobb som Utbildningschef i Sollefteå

Se lediga jobb som Utbildningschef i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Vuxenutbildningschef/rektor

Ansök    Sep 30    Sollefteå kommun    Utbildningschef
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!
Reveljen - Centrum för vuxnas lärande och utveckling, är Sollefteå kommuns Lärcentrum. Vuxenutbildning, på alla nivåer är i ständig förändring och ofta högaktuell i tider av samhällsutmaningar. Det är ofta korta ledtider och förväntan från samhället är ofta snabba resultat. Samverkan med andra myndigheter är centralt, både på samhälls- och individnivå.
Reveljen är ett nav för vuxenutbildning och kompetensutveckling. Vuxenutbildningen är på alla nivåer; SFI, Komvux, Yrkeshögskoleutbildningar och samverkan med högskolor och universitet. Reveljen bedriver också projekt och har olika utvecklingsuppdrag framförallt inom kompetensfrågor. I dagsläget är vi ett 40-tal personal. Kompetensförsörjning står högt på agendan och Reveljen arbetar med yrkesutbildningar på flera nivåer, på gymnasial nivå i form av Yrkesvux och Lärling. Reveljen har tre egna Yrkeshögskoleutbildningar och konkret samverkan med två andra.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för Reveljen är du spindel i nätet i många frågor, ofta kopplade till kompetensförsörjning på ett eller annat sätt. Till din hjälp finns en ledningsgrupp med rektor för den kommunala vuxenutbildningen, utvecklingsledare och samordnare.
En dag kan innehålla möten med Arbetsförmedlingen, Universiteten, kommunens äldreomsorg, gymnasieskolan, samverkanspartners i Västernorrland och Akademi Norr.
Reveljen bedriver ett utåtriktat arbete med marknadsföring av alla utbildningsformer, mässor, Reveljen på turné, öppna föreläsningar och en rad andra aktiviteter för att synliggöra den mångfald av utbildningar för vuxna som finns.
Till hjälp finns flera kompetenta medarbetare; studievägledare, administratörer, lärare och It-tekniker. Reveljen arbetar också med unga vuxna som står långt ifrån studier och arbete under verksamheten UTAS. I dagsläget är vuxenutbildningschefen arbetsledare för dessa, (rektor är arbetsledare för lärare).KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med relevant akademisk utbildning. God kännedom om vuxenutbildning på alla nivåer, Yrkeshögskolans uppdrag och kännedom om Universitet och högskolors uppdrag. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet och de erfarenheter du själv kan bidra med av vuxnas lärande på alla nivåer.ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts utifrån förutsättningen att erforderliga beslut fattas.

I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre