Lediga jobb som Transport i Sollefteå

Se lediga jobb som Transport i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Körande driftledare till Byberg & Nordin i Sollefteå

Är det dags för en förändring? Ta chansen och hoppa på bussen du också! Nu anställer vi en busskörande driftledare till vår trafikledning i Sollefteå. Här kommer du att vara en del av ett litet team som arbetar nära tillsammans för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag. Hos oss på Byberg & Nordin i Sollefteå finner du en familjär atmosfär med en stark sammanhållning kollegor emellan – oavsett yrkesroll i företaget - och en hög trivself... Visa mer
Är det dags för en förändring? Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Nu anställer vi en busskörande driftledare till vår trafikledning i Sollefteå. Här kommer du att vara en del av ett litet team som arbetar nära tillsammans för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag. Hos oss på Byberg & Nordin i Sollefteå finner du en familjär atmosfär med en stark sammanhållning kollegor emellan – oavsett yrkesroll i företaget - och en hög trivselfaktor. Vi jobbar tillsammans!
Att arbeta som driftledare är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tycker om människor, att jobba med service, är duktig på planering och har som mål att medarbetarna ska trivas och kunden alltid ska bli nöjd så passar du perfekt hos oss. Kort sagt, ett positivt bemötande till såväl kollegor som kunder ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till en heltidstjänst med stationering i Sollefteå. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. I den här rollen kommer du att arbeta både med linjetrafikverksamhet och vår turist- och beställningstrafik. Ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen som driftledare är att ta hand om den dagliga ruljangsen på trafikkontoret, vilket innefattar exempelvis planeringsarbete, bemanning av vakanser och inkommande samtal från förare och kunder. I tjänsten ingår också busskörning delar av arbetsdagen.
För att kunna stötta förargruppen på ett bra sätt behöver du ha förmåga att snabbt sätta dig in i köruppdragen, våra system och de avtal, lagar och regler som styr vår verksamhet. Till din hjälp i vardagen har du affärschef på plats i Sollefteå, som är din närmsta chef. Företagets centrala funktioner med bland annat ekonomi, lön, sälj/marknad och HR finns också till ditt förfogande i olika frågor.
MER OM DIG
Du gillar att jobba med människor! Det är också viktigt att du som person är trygg och trivs med att ha många bollar i luften. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du klarar av att prioritera arbetsuppgifter när flera saker inträffar samtidigt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och kan både delegera till andra om det behövs eller kliva in och hjälpa till med annat i företaget om det brinner till och du har tid över. Du behöver ha stor vana av att arbeta i olika system då vi jobbar digitalt i olika lösningar för trafikledning, tidrapportering, avvikelserapportering, uppföljning av kör- och vilotider med mera.
Vi ser gärna att du är intresserad av logistik och sedan tidigare och kanske har provat på att arbeta med planering/bemanning i någon form. Körkort med behörighet att framföra buss (D) samt yrkeskompetensbevis är ett krav eftersom busskörning ingår i tjänsten.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 97-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag ca 400 mkr, har drygt 500 medarbetare, 300 fordon och egna verkstäder. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare. Visa mindre

Norrbottens regemente söker Teknisk kundmottagare till Sollefteå

Ansök    Feb 9    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Befattningen erbjuder Ett arbete med eget ansvar inom arbetsgruppen. Försvarmakten erbjuder goda möjligheter till friskvård och fysisk träning då det ingår som del i arbetsuppgifterna. Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas.   Om enheten Teknisk kundmottagning (TKM) ingår i teknisk avdelning och utgör en del av garnisonens logistikenhet vilken har till uppgift att stödja garnisonen med bland annat underhållstjänster och teknisk tjänst. TKM ut... Visa mer
Befattningen erbjuder

Ett arbete med eget ansvar inom arbetsgruppen.

Försvarmakten erbjuder goda möjligheter till friskvård och fysisk träning då det ingår som del i arbetsuppgifterna.

Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas.

 

Om enheten

Teknisk kundmottagning (TKM) ingår i teknisk avdelning och utgör en del av garnisonens logistikenhet vilken har till uppgift att stödja garnisonen med bland annat underhållstjänster och teknisk tjänst.

TKM utgör en del av depån vid Bodens garnison. TKM huvuduppgift är beställare av underhållstjänster vid Försvarmaktens verkstäder, Besiktningsenheten samt civila avtalsleverantörer. Nu söker vi en medarbetare med placering i Sollefteå

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kundmottagare ansvarar för att ta emot kunder vid teknisk kundmottagning (TKM) .

Kundmottagaren svarar för beredning av inkommande underhållsbehov och upprättar beställningar, återrapporterar och gör avslut i redovisningssystemet. 

Kundmottagare stödjer kunder med enklare felsökning och avhjälpande underhåll främst avseende fordons- och vapenmateriel.

Biträder vid frågor och utredningar avseende teknisk tjänst.

Medverkar i TKM-funktionens arbete med underhållsplanering och prioriteringar.

Kundmottagare ska vara beredd att utföra övriga arbeten inom TKM-funktionens ansvarsområde.

 

Kvalifikationer

- 3 årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren kan bedömas likvärdiga.

- B-körkort fordras.

- Goda datakunskaper.

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

  

Meriterande

- Erfarenhet av arbete som kundmottagare.

- Erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker/mekaniker.

- Kunskap och erfarenhet om Försvarsmaktens olika fordon och materielsystem.

- Högre körkortsbehörighet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är flexibel, noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Anställningen är en civil tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbete medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

 Placeringsort - Sollefteå

 

Upplysningar om befattningen

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta: 

C Teknikavdelningen Östersund Magnus Olofsson: 072451 48 23

C Teknikavdelningen Boden Jörgen Nilsson: 070-282 67 53

 

Information om rekryteringsprocessen

Personalhandläggare, Anna-Lena Nilsson 076-137 70 77

 

Fackliga kontaktpersoner

OFR/O Björn Persson

Försvarsförbundet Per Eriksson

SEKO Susanne Thunberg

Samtliga nås via växeln: 0505-45 10 00

 

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Ange även löneanspråk.

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Huvudort och ledning för regementet finns i Boden. Regementets huvuduppgift är att bygga krigsförband och under de närmaste åren ska I 19 successivt utveckla den nya Norrbottensbrigaden. År 2030 ska regementet kunna utbilda, förrådsställa och mobilisera hela brigaden inklusive de tillhörande funktionsförbanden; ledning, fältarbeten, luftvärn och logistik.

Värnpliktsutbildningen genomförs på Norrbottens pansarbataljon som ansvarar för att utbilda och vidmakthålla förband till Norrbottensbrigaden. På regementet finns även en regementsstab, en brigadstab, Försvarsmaktens vinterenhet, Försvarshälsan, Garnisonsstödsenheten, Logistikenheten och Lokalplaneringsenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Taxichaufför

Vi söker en Taxichaufför som kommer att vilja köra både personbil och 8 pass buss anpassad med påbyggnad för rullstolar eller är villig att bli bekostad utbildning för vidare anställning. Större delen av dina köruppdrag kommer att bestå i att utföra samhällsbetalda resor så som Färdtjänst, sjukresor, skolresor med mera. Även övriga körningar tillkommer. Köruppdragens huvudsakliga start är i Ramsele - Junsele- Näsåker området. Vi ser fram emot att ni kontak... Visa mer
Vi söker en Taxichaufför som kommer att vilja köra både personbil och 8 pass buss anpassad med påbyggnad för rullstolar eller är villig att bli bekostad utbildning för vidare anställning.
Större delen av dina köruppdrag kommer att bestå i att utföra samhällsbetalda resor så som Färdtjänst, sjukresor, skolresor med mera.
Även övriga körningar tillkommer.
Köruppdragens huvudsakliga start är i Ramsele - Junsele- Näsåker området.
Vi ser fram emot att ni kontaktar oss. Visa mindre

ProTrain söker Lokförare - gods, komprimerat 8–6 schema, placering i hemmet

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag! Om tjänsten I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boe... Visa mer
Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!
Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler förare.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.
Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!
När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.
Om ProTrain
Vi tar företag framåt
Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.
Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.
Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige. Visa mindre

Vi söker Lokförare - persontåg, komprimerat 8–6 schema, placering i hemmet

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag! Om tjänsten I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade persontåg-uppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står f... Visa mer
Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!
Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade persontåg-uppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler förare.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.
Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!
När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.
Om ProTrain
Vi tar företag framåt
Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.
Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.
Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige. Visa mindre

ProTrain söker Lokförare - gods, komprimerat 8–6 schema, placering i hemmet

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag! Om tjänsten I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boe... Visa mer
Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!
Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler förare.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.
Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!
När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.
Om ProTrain
Vi tar företag framåt
Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.
Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.
Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige. Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi söker nu en lastbilschaufför för att komplettera vårt team. Som lastbilschaufför hos Feka Partner AB kommer du att spela en viktig roll i vår verksamhet och bidra till vår fortsatta expansion. Denna position erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter som kommer att utmana och utveckla dina färdigheter. Om oss: Feka Partner AB är ett växande företag inom anläggningsbranschen med fokus på att erbjuda högkvalitativa tjänster och lösningar till våra ... Visa mer
Vi söker nu en lastbilschaufför för att komplettera vårt team. Som lastbilschaufför hos Feka Partner AB kommer du att spela en viktig roll i vår verksamhet och bidra till vår fortsatta expansion. Denna position erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter som kommer att utmana och utveckla dina färdigheter.
Om oss:
Feka Partner AB är ett växande företag inom anläggningsbranschen med fokus på att erbjuda högkvalitativa tjänster och lösningar till våra kunder. Vi är stolta över vårt engagerade team och vår strävan efter att leverera och effektiva transportlösningar. Vi är idag ca 25 anställda och har ett tiotal lastbilar, hjullastare och traktorgrävare.
Arbetsuppgifter:
Maskintransporter
Vinterväghållning
Materialtransporter
Vägunderhåll
Maskinunderhåll

Kvalifikationer:
Yrkeskompetensbevis (YKB) och giltigt körkort för tung lastbil (C-körkort)
God förståelse för säkerhetsföreskrifter
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Flexibilitet och vilja att anpassa sig till varierande arbetsuppgifter

Vi erbjuder:
Möjligheten att vara en del av ett engagerat och växande team
Varierande arbetsuppgifter som utvecklar din kompetens
Möjligheter till personlig och professionell utveckling

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi anställer skolbussförare i Ramsele

En av våra stjärnor bakom ratten i Ramsele kommer att vara borta från jobbet en längre period. Vi söker därför efter någon som vill hoppa in på ett långtidsvikariat 80 %. Uppdraget är skolbusskörning med en mindre buss på vardagar, start ca kl 7 och avslut runt kl 16, med uppehåll i Ramsele mitt på dagen. Onsdagar och samt var tredje söndag körs linjetrafik med större buss till Sollefteå. Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontak... Visa mer
En av våra stjärnor bakom ratten i Ramsele kommer att vara borta från jobbet en längre period. Vi söker därför efter någon som vill hoppa in på ett långtidsvikariat 80 %. Uppdraget är skolbusskörning med en mindre buss på vardagar, start ca kl 7 och avslut runt kl 16, med uppehåll i Ramsele mitt på dagen. Onsdagar och samt var tredje söndag körs linjetrafik med större buss till Sollefteå.
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift


MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom chaufförsyrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

ProTrain söker Lokförare - gods, komprimerat 8–6 schema, placering i hemmet

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag! Om tjänsten I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boe... Visa mer
Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!
Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppskattade godsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler förare.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.
Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!
När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.
Om ProTrain
Vi tar företag framåt
Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.
Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.
Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige. Visa mindre

Tidningsdistributör Sollefteå, tillsvidare med provanställning

Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen.  Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje, stolthet och kvalité är v... Visa mer
Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen.

Det finns en stark drivkraft och vilja att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen. 

Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje, stolthet och kvalité är vår kultur. 

Det här är ett jobb för dig som är flexibel, morgonpigg och noggrann. Tjänsten är på 38,5% och du kommer arbeta tisdag, torsdag och lördag med start ca 01.00 - 06.30

Vad du kommer att göra

Dela ut morgontidningar med bil.
Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån fastställd rutt.

Vem du är

Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för at säkerställa en god leverans i rätt tid.
God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av arbetspasset. 
Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på. Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad du tar med dig

Vana att arbeta självständigt och i team
En god servicekänsla och högt kvalitétstänk
Förstå svenska i tal och skrift
B-Körkort

Varför vi finns

Tidningstjänst AB är det äldsta aktiebolaget inom PostNord och bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. Våra viktigaste kunder är morgontidningsföretagen och deras prenumeranter. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenhet och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. 

Anställning sker enligt kollektivavtal. 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Sep 6    Randstad AB    Transportplanerare
Arbetsbeskrivning Vill du ha en ledande roll i ett omväxlande arbete? Drivs du av att skapa och behålla goda relationer? Då är rollen som arbetsledare på Allmiljö något för dig!  Allmiljö AB är ett renhållningsföretag med rötterna i Norrland. Vi sköter idag insamlingen av hushållsavfall i 26 av Sveriges kommuner – från Skellefteå i norr till Katrineholm i Söder. Från och med 1 mars 2024 har vi fått förtroendet att ta hand om insamlingen av hushållsavfall ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du ha en ledande roll i ett omväxlande arbete? Drivs du av att skapa och behålla goda relationer? Då är rollen som arbetsledare på Allmiljö något för dig! 

Allmiljö AB är ett renhållningsföretag med rötterna i Norrland. Vi sköter idag insamlingen av hushållsavfall i 26 av Sveriges kommuner – från Skellefteå i norr till Katrineholm i Söder. Från och med 1 mars 2024 har vi fått förtroendet att ta hand om insamlingen av hushållsavfall även i Kramfors kommun. För att klara detta uppdrag behöver vi utöka vår befintliga verksamhet och organisation i Västernorrland och Jämtland med en arbetsledare. Därför söker vi Dig!

Som arbetsledare kommer du tillsammans med vår platschef Elin att styra, samordna och planera arbetet i området. Du kommer att ha kontakt med kunder, fastighetsägare, uppdragsgivare, chaufförer samt jobba med ärendehantering i våra olika system. Du kommer att skapa och behålla goda relationer med kunder och kollegor samt i varierande utsträckning köra vår styckegodsbil och våra renhållningsbilar.  

Renhållningsbilarna kör utifrån fastlagda rutter/turer och utgår i dagsläget från Sollefteå, Ragunda, Bräcke och Ånge. Vi sköter även driften av en återvinningscentral i Ånge kommun.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• logistikplanering med körlistor, budningar och arbetsordrar.
• daglig dialog med chaufförer och beställare.
• hantering av reklamationer.
• boka in bilar på service och besiktning.
• backup för platschef i Västernorrland/Jämtland.
• medverka i kvalité och driftmöten.
• vid behov köra renhållningsfordon eller styckegodsbil.

Tjänsten är en heltidstjänst med sex månaders provanställning hos Allmiljö AB.
Tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstid: Mån-fre 07.00-16.00 på kontoret i Sollefteå i huvudsak med möjlighet till arbete på kontoret i Kramfors. Beredskap/tillgänglighet vid röda dagar förekommer.

Vi ser fram emot att se din ansökan på www.randstad.se så snart som möjligt, dock senast 27 september. Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Allmiljö AB och Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristina Karlsson, 070-577 34 61, [email protected]

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I din roll som arbetsledare & chaufför ansvarar du för:

• logistikplanering med körlistor, budningar och arbetsordrar.
• daglig dialog med chaufförer och beställare.
• hantering av reklamationer.
• boka in bilar på service och besiktning.
• backup för platschef i Västernorrland/Jämtland.
• medverka i kvalité och driftmöten.
• vid behov köra renhållningsfordon eller styckegodsbil.

Som stöd har du platschef samt kollegor i angränsande område.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som arbetsledare & chaufför ser vi att:
• du har några års relevant erfarenhet från liknande arbete.
• du har C-körkort och arbetat som chaufför.
• du har god datavana och god administrativ förmåga.
• du är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt med kvalitet och lösning i fokus.
• du har god samarbetsförmåga och ser helheten.
• du är en coachande och stöttande ledare som uppmuntrar dina kollegor att utvecklas som person och grupp.
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi ser det meriterande om du även har:
• arbetat som ledare.
• transportledarutbildning.

Hos oss på Allmiljö erbjuds du en plats i ett gäng med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och lyckas. Vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner och värnar om vår personal. Vi arbetar löpande med personal- och arbetsmiljöfrågor – som anställd hos oss på Allmiljö vill vi att du ska trivas och känna dig trygg! Vi har också en modern fordonspark som förnyas regelbundet samt serviceavtal på våra fordon. 

Hos oss är våra kunder viktiga och de ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. Vi ska vara ärliga och omtänksamma mot både personer och miljö och samtidigt vara modiga och våga gå vår egen väg. Vi ska alltid ta ansvar och lösa kundens problem.

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god
social kompetens och en positiv och prestigelös inställning för att lyckas i rollen. Du är en av företagets viktiga representanter och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation. 

Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera
resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.

Erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet från liknande arbete tex arbetsledare, chaufför eller miljöarbetare.

Om företaget
Allmiljö AB ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Kaj Johanssons Åkeri AB ingår. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Slam & Renhållning, Transport & Logistik, Mark & Anläggning samt Täkt & Maskin. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 230 anställda och omsätter ca 415 miljoner kronor per år. Visa mindre

Lokförare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lokförarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa skillnad för människor i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår personal trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som lokförare och som trivs bra i ditt yrkesliv med a... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lokförarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa skillnad för människor i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår personal trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som lokförare och som trivs bra i ditt yrkesliv med att ge en god service till andra medborgare i vårt samhälle. Vi har arbete att erbjuda dig oavsett om du är nyutexaminerad lokförare eller om du har mångårig erfarenhet av ditt yrke - hos oss är alla välkomna oavsett bakgrund och alla behövs!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lokförare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika arbetsplatser olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med andra studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid - men vårt motto är att alla som önskar ett heltidsschema som lokförare genom oss ska få det!
Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja arbetstider själv kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd genom någon annan. Vi är framtidens arbetsgivare och förhandlar alltid väl å dina vägnar. Vi förstår att du värdesätter någon högt som också värdesätter dig högt och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig så länge du är anställd genom oss!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Bussförare till helt ny ondemand-trafik i Sollefteå!

Sollefteå kommun storsatsar på kollektivtrafiken och lanserar det nya projektet Paxa, preliminärt från och med den 11 december. Paxa är en ondemand-tjänst där resenärerna kan boka sin bussresa via en app och få en optimerad rutt baserat på deras önskemål. Dessutom kan flera personer som bokar i samma riktning åka tillsammans, vilket minskar miljöpåverkan och optimerar resrutten. Paxa blir ett värdefullt komplement till den befintliga kollektivtrafiken i So... Visa mer
Sollefteå kommun storsatsar på kollektivtrafiken och lanserar det nya projektet Paxa, preliminärt från och med den 11 december. Paxa är en ondemand-tjänst där resenärerna kan boka sin bussresa via en app och få en optimerad rutt baserat på deras önskemål. Dessutom kan flera personer som bokar i samma riktning åka tillsammans, vilket minskar miljöpåverkan och optimerar resrutten. Paxa blir ett värdefullt komplement till den befintliga kollektivtrafiken i Sollefteå och kommer att förbättra äldres och ungdomars möjligheter att resa hållbart inom staden. Med anledning av detta behöver vi på Byberg & Nordin - som ska köra paxa-bussen - anställa fler duktiga och serviceinriktade bussförare som vill vara med och utveckla våra tjänster i Sollefteå!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift


MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom chaufförsyrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

Tidningsdistributör Sollefteå och Näsåker, tillsvidare med provanställning

Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen.  Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje, stolthet och kvalité är v... Visa mer
Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen.

Det finns en stark drivkraft och vilja att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen. 

Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje, stolthet och kvalité är vår kultur. 

Det här är ett jobb för dig som är flexibel, morgonpigg och noggrann. Tjänsterna är på 46%, 38% respektive 35% och du kommer arbeta på tisdag, torsdag och lördag med start ca 01.00-07.00.

Vad du kommer att göra

Dela ut morgontidningar med bil.
Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån fastställd rutt.

Vem du är

Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för at säkerställa en god leverans i rätt tid.
God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av arbetspasset. 
Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad du tar med dig

Vana att arbeta självständigt och i team
En god servicekänsla och högt kvalitétstänk
Förstå svenska i tal och skrift
B-Körkort

Varför vi finns

Tidningstjänst AB är det äldsta aktiebolaget inom PostNord och bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. Våra viktigaste kunder är morgontidningsföretagen och deras prenumeranter. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenhet och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. 

Anställning sker enligt kollektivavtal. 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Vi anställer skolbussförare i Ramsele

En av våra stjärnor bakom ratten i Ramsele kommer att vara borta från jobbet en längre period. Vi söker därför efter någon som vill hoppa in på ett långtidsvikariat 80 %. Uppdraget är skolbusskörning med en mindre buss på vardagar, start ca kl 7 och avslut runt kl 16, med uppehåll i Ramsele mitt på dagen. Onsdagar och samt var tredje söndag körs linjetrafik med större buss till Sollefteå. Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontak... Visa mer
En av våra stjärnor bakom ratten i Ramsele kommer att vara borta från jobbet en längre period. Vi söker därför efter någon som vill hoppa in på ett långtidsvikariat 80 %. Uppdraget är skolbusskörning med en mindre buss på vardagar, start ca kl 7 och avslut runt kl 16, med uppehåll i Ramsele mitt på dagen. Onsdagar och samt var tredje söndag körs linjetrafik med större buss till Sollefteå.
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift


MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 96-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom chaufförsyrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och annons-/mediasäljare. Visa mindre

Taxichaufför 100% Dagtid

Taxichaufför sökes. Lön enligt kollektivavtal. Heltid och schemalagd dagtid. Placeringsort Junsele eller dess närhet, inget krav att bo på orten. Köruppdragen är sjukresor och färdtjänst. Köruppdragen förhåller sig till 90% inom Sollefteå kommun. Tjänsten kan tillsättas from 1 Juli 2023. Vid frågor ring eller maila. Visa mer
Taxichaufför sökes.
Lön enligt kollektivavtal.
Heltid och schemalagd dagtid.
Placeringsort Junsele eller dess närhet, inget krav att bo på orten.
Köruppdragen är sjukresor och färdtjänst.
Köruppdragen förhåller sig till 90% inom Sollefteå kommun.
Tjänsten kan tillsättas from 1 Juli 2023.
Vid frågor ring eller maila. Visa mindre

Tidningsdistributör Sollefteå, Sommarvikariat

Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen. Det finns en stark drivkraft och vilja hos oss att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen.  Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje,  stolthet och kva... Visa mer
Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen.

Det finns en stark drivkraft och vilja hos oss att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen. 

Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje,  stolthet och kvalité är vår kultur. 

Det här är ett jobb för dig som är ansvarsfull, morgonpigg och noggrann. Du kommer att arbeta nattetid tisdag, torsdag och lördag med start 01.00 och ca 6,5 timmar framåt. Tjänsten är på ca 40%.


Vad du kommer att göra

Dela ut morgontidningar med bil.
Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån fastställd rutt.

Vem du är

Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för at säkerställa en god leverans i rätt tid.
God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av arbetspasset. 
Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanderade saker som du behöver agera på.
Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad du tar med dig

Vana att arbeta självständigt och i team
En god servicekänsla och högt kvalitétstänk
Förstå svenska i tal och skrift
B-Körkort

Varför vi finns

Tidningstjänst AB är det äldsta aktiebolaget inom PostNord och bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. Våra viktigaste kunder är morgontidningsföretagen och deras prenumeranter. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenhet och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. 

Anställning sker enligt kollektivavtal. 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Norrbottens regemente söker Förrådsmedarbetare till Sollefteå

Ansök    Jul 5    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Vi söker medarbetare till Logistikenheten/ Försörjningsavdelning Boden/ Sektion Sollefteå vid Norrbottens regemente (I 19) Sektion Sollefteå ingår som en av fyra stödenheter inom Försörjningsavdelningen (FörsA) Boden. Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid FörsA Boden består av cirka 90 anställda placerade i Boden, ... Visa mer
Vi söker medarbetare till Logistikenheten/ Försörjningsavdelning Boden/
Sektion Sollefteå vid Norrbottens regemente (I 19)

Sektion Sollefteå ingår som en av fyra stödenheter inom Försörjningsavdelningen
(FörsA) Boden. Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och
transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap
och insats. Verksamheten vid FörsA Boden består av cirka 90 anställda placerade i
Boden, Kiruna, Östersund, Härnösand och Sollefteå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Lagerarbete som främst består av utlämning, inlämning och byten av persedlar, mtrl,
ammunition och godshantering med tillhörande redovisning, registervård och
underhåll med en hög servicenivå.
Du kommer även att stödja och delta vid Försörjningsavdelningens övriga uppgifter
samt delta i övningar.
Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Kvalifikationer
* 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren
   bedömer som likvärdiga.
* Körkort klass B, Manuell Växellåda krav.

Meriterande
*  Kunskap om Försvarsmaktens materiel.
*  Körkort klass C/CE och/eller gällande militärt förarbevis tung lastbil.
*  Truckkörkort.
*  Hjullastarbevis
* Genomförd värnplikt/ Grundläggande Militär Utbildning med godkänt resultat
* Tidigare anställd i FM.
* Tidigare erfarenhet inom förrådshållning.
* Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem avseende Materiel- och
   förnödenhetsprocessen.
* God fysisk förmåga.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta
kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en
god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte
främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam
som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina
personliga egenskaper.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Övrigt
Arbetsort: Sollefteå
Individuell lön tillämpas i Försvarsmakten.
Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas.
Anställningen är civil tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders
provanställning.
Resor i tjänsten och arbetsrotation inom och utom avdelningen förekommer med
kortare eller längre tid på annan ort.
Tunga lyft och arbete utomhus vid alla årstider förekommer.

För mer information om befattningen vänligen kontakta
Chef Förrådsavdelningen Boden: Per Davidsson 070-608 20 64
Sektionschef Sollefteå Per-Anders Olsson Wiik 073-044 95 94

Fackliga representanter
OFR/S: Per Eriksson
SEKO-F: Elin Laestadius
OF Bothnia: Björn Persson
Samtliga nås via växel: 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2023-07-31 innehållande
CV
Personligt brev
Eventuella intyg om genomförd utbildning både inom och utom Försvarsmakten
Löneanspråk

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Huvudort och ledning för regementet finns i Boden. Regementets huvuduppgift är att bygga krigsförband och under de närmaste åren ska I 19 successivt utveckla den nya Norrbottensbrigaden. År 2030 ska regementet kunna utbilda, förrådsställa och mobilisera hela brigaden inklusive de tillhörande funktionsförbanden; ledning, fältarbeten, luftvärn och logistik.

Värnpliktsutbildningen genomförs på Norrbottens pansarbataljon som ansvarar för att utbilda och vidmakthålla förband till Norrbottensbrigaden. På regementet finns även en regementsstab, en brigadstab, Försvarsmaktens vinterenhet, Försvarshälsan, Garnisonsstödsenheten, Logistikenheten och Lokalplaneringsenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Trafikledare

Arbetsuppgifter Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bäs... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande.
Arbetstider dagtid: 07:00 - 16:00
Anställningen startar: 1/9 2023
Kvalifikationer
Utbildning inom logistik eller transport är meriterande men det läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är meriterande, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.


Har du dessutom C-Kort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

2 st Distributionsförare

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du uppskattar högt tempo och kvalitet. Arbetstider: 01:00 - 10:00 Arbetet består av att lasta gods i Sundsvall och leverera gods i Sollefteå/Långsele tätort. Arbetstider: 07:00 - 16:00 Arbetet består av att lasta gods i Sollefteå och leverera gods i Ramsele / Junsele området. Vid behov även Backe / Rossön / Hoting Ett varierande arbete med stort kundfokus. Du arbetar både självständigt och... Visa mer
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du uppskattar högt tempo och kvalitet.
Arbetstider: 01:00 - 10:00
Arbetet består av att lasta gods i Sundsvall och leverera gods i Sollefteå/Långsele tätort.
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Arbetet består av att lasta gods i Sollefteå och leverera gods i Ramsele / Junsele området. Vid behov även Backe / Rossön / Hoting
Ett varierande arbete med stort kundfokus.
Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor och kunder.
Man börjar och avslutar dagen i Sollefteå
Anställningen startar 1/9 2023 och vi tillämpar alltid provanställning i 3 månader
Vi söker dig med följande egenskaper och styrkor:


- Du är en lagspelare
- Duktig på att kommunicera
- Kan växla tempo och är stresstålig
- Gillar ordning och reda
- Nyfiken och en vilja att lära nya saker


Behörighetskrav:
- C-körkort
- YKB
- Förarkort
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ProTrain söker lokförare, komprimerat schema 8–6, placering i hemmet

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag! Om tjänsten I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänster... Visa mer
Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!
Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra uppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler förare.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.
Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!
När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.
Om ProTrain
Vi tar företag framåt
Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge.
Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg. Vi bemannar idag både på gods- och persontrafiksidan hos både stora och små järnvägsoperatörer. ProTrain utför även konkurrensneutral, effektiv och kundnära växling i Göteborgs Hamn och Gävle Hamn.
Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige. Visa mindre

Lastbilschaufför

Nipfrakt söker en chaufför för körning av gods mellan Sollefteå och Sundsvall. Arbetstiden är förlagd till 00.00-09.00. Anställningen inleds med provanställning. Visa mer
Nipfrakt söker en chaufför för körning av gods mellan Sollefteå och Sundsvall.

Arbetstiden är förlagd till 00.00-09.00.

Anställningen inleds med provanställning. Visa mindre

Lastbilsförare

Vi behöver förstärka vårt team med Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därfö... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team med Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande


Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp.


Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs.
Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och vilja.


Krav med C-körkort eller helst CE samt YKB. Förarbevis för grävmaskin, hjullastare och lastbils monterad kran är ett +.


Vintervägsunderhåll ingår i tjänsten


Även arbete på annan ort kan förekomma. Du ska kunna vara flexibel i din 40 timmars vecka, tiderna kan ligga olika över veckan.
Löpande tillsättning ev , så sök nu , #jobbjustnu


Välkommen med din ansökan.


Mera info , hör av dig till: Filip Andersson 070-190 87 46 eller
[email protected]


Anställningsvillkor
heltid
Tillsvidare efter 6 månaders provanställning


Vi sätter stort värde på personalen, och därav är vår personal det viktigaste tillgång vi har. Visa mindre

LASTBILSFÖRARE

Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grus och bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster. Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar. Vi söker nu Lastbilsförare BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har ... Visa mer
Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera
grus och bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan
tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster.
Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra
Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar.

Vi söker nu Lastbilsförare
BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har Arbete på väg men inte ett
krav. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du är intresserad och trivs att
jobba i anläggningsbranschen.

Skicka in din ansökan snarast!

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktade av bemannings- eller
rekryteringsföretag. Visa mindre

Vikarie till Sollefteå

Vi söker en vikarie vid sjuk och ledighet till vår terminal i Sollefteå. Du kommer att arbeta i terminalen samt köra 3,5 ton distributionsbil varje dag måndag – fredag 7.00-16.00. Tjänsten omfattar i huvudsak terminalarbete, samt distribution. För att trivas hos oss måste du vara en person som är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder. Vi arbetar tätt med busschaufförer, så det är viktigt att förstå att de ä... Visa mer
Vi söker en vikarie vid sjuk och ledighet till vår terminal i Sollefteå.
Du kommer att arbeta i terminalen samt köra 3,5 ton distributionsbil varje dag måndag – fredag 7.00-16.00.
Tjänsten omfattar i huvudsak terminalarbete, samt distribution.
För att trivas hos oss måste du vara en person som är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder. Vi arbetar tätt med busschaufförer, så det är viktigt att förstå att de är våra kollegor och vi hjälps åt. Då det är en ensam terminal, så är det viktigt att du trivs även med att jobba ensam.
Viktigt är att du har god fysik då jobbet kan kräva en del tunga lyft samt hantering av tunga pallar.
Låter det som ett jobb för dig skicka in ett cv och personligt brev.
Vi välkomnar även de som redan har gått i pension eller de som studerar och kanske vill jobba lite extra.
Maila er ansökan. [email protected]
Vi kontaktar enbart de vi vill träffa för vidare
intervjuer.
Krav
B-körkort
Goda språkkunskaper i svenska

Meriterande
Bakgavelutbildning
ADR utbildning Visa mindre

Tidningsdistributör Sollefteå

Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen. Det finns en stark drivkraft och vilja hos oss att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen.  Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje,  stolthet och kva... Visa mer
Vi distribuerar mer än bara tidningar, vi distribuerar en bra start på dagen.

Det finns en stark drivkraft och vilja hos oss att ta tidningen eller paketet ända fram. Vi är länken mellan journalist och människa, och har en ambition att genom vårt arbete ge läsaren den bästa stunden på dagen. 

Som tidningsdistributör är du hjärtat i vår verksamhet. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje,  stolthet och kvalité är vår kultur. 

Det här är ett jobb för dig som är ansvarsfull, morgonpigg och noggrann. Du kommer att arbeta nattetid tisdag, torsdag och lördag med start 01.00 och ca 6,5 timmar framåt. Tjänsten är på ca 40%.


Vad du kommer att göra

Dela ut morgontidningar med bil.
Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån fastställd rutt.

Vem du är

Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för at säkerställa en god leverans i rätt tid.
God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av arbetspasset. 
Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanderade saker som du behöver agera på.
Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad du tar med dig

Vana att arbeta självständigt och i team
En god servicekänsla och högt kvalitétstänk
Förstå svenska i tal och skrift
B-Körkort

Varför vi finns

Tidningstjänst AB är det äldsta aktiebolaget inom PostNord och bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. Våra viktigaste kunder är morgontidningsföretagen och deras prenumeranter. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenhet och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. 

Anställning sker enligt kollektivavtal. 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Lättlastbilschaufför till Textilia i Långsele

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar. Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige... Visa mer
Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.


Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år.
Nu söker vi en Lättlastbilschaufför till Textilia i Långsele

Textilia i Långsele är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri.

Anläggningen förfogar över en modern och till stora delar helautomatisk maskinpark. Packning, lastning och transporter sker med egen personal och egna transportbilar.

 

Textilia i Långsele söker nu en driven och självständig chaufför som ska sköta våra leveranser i närområdet. Det är ett omväxlande arbete där chauffören är ansiktet utåt mot många av våra kunder.

Vi tror att du är en person med ett stort engagemang som är ansvarsfull och ordningsam.  Det är också viktigt att du är en social person som är utåtriktad då vi många gånger möter våra kunder i samband med leverans. Du bör ha en god fysik då arbetet innebär en hel del förflyttning av textilvagnar och bärande av mattor. I arbetet ingår även att sköta uttag av packsedlar och klarrapportering av order i vårt affärssystem. En del av tiden jobbar du på tvätteriet, främst med att hantera mattor.

Du bör ha en fullständig gymnasieutbildning och gärna arbetslivserfarenhet som chaufför.

Du har B behörighet men det är meriterande om du har CE samt giltig YKB.

Rekrytering sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Rekryterings och bemanningsföretag undanbes att höra av sig.

 

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen. Visa mindre

Tidningsdistributör

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker en distributör till en ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker en distributör till en visstidsanställning i Näsåker från och med snarast - 230228. (möjlighet till fortsättning finns). Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt.
Arbetet innebär att distribuera ett flertal olika morgontidningar samt paket till kunder i Näsåker och Junsele.
Arbetet kräver att du är 18 år och förstår svanska i tal och skrift.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.
Vi söker dig som har körkort och företaget står för högerstyrd tjänstebil.
Arbetet sker nattetid mellan cirka klockan 02.30 - 07.00 Måndag-Lördag.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att bli en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Maila in din ansökan eller eventuella frågor, och gärna något personligt CV. Visa mindre

I 19 söker förrådsmedarbetare till Sollefteå

Ansök    Okt 10    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Det säkerhetspolitiska läget i vårt närområde har förändrats och regeringen har beslutat att den militära förmågan fortsatt ska stärkas. Det innebär att Försvarsmakten och Norrbottens Regemente, I 19, ska växa. En avgörande faktor för att vi ska kunna växa är att verksamheten vid förbandet genomförs på ett effektivt sätt. Därför har vi just nu behov av nya mederabetare i flera olika befattningar och på flera olika orter. Vi hoppas att du vill vara med oss ... Visa mer
Det säkerhetspolitiska läget i vårt närområde har förändrats och regeringen har beslutat att den militära förmågan fortsatt ska stärkas. Det innebär att Försvarsmakten och Norrbottens Regemente, I 19, ska växa. En avgörande faktor för att vi ska kunna växa är att verksamheten vid förbandet genomförs på ett effektivt sätt. Därför har vi just nu behov av nya mederabetare i flera olika befattningar och på flera olika orter. Vi hoppas att du vill vara med oss i denna expansiva period.

Om enheten
Försörjningsavdelningen, FörsA Boden, har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. FörsA Boden består av cirka 85 anställda placerade i Boden, Kiruna, Östersund, Härnösand och Sollefteå. Vi är en del av Logistikenheten vid I 19. Just nu behöver vi personal vid Försörjningssektionen, FörsS, i Sollefteå.

Arbetsuppgifter
Uppgifterna består av förrådsarbete vid avdelningens samtliga förekommande arbetsuppgifter som bland annat består av utlämning och lagerhållning av personlig utrustning samt andra förnödenheter såsom vapen, ammunition, materiel och fordon till förbanden som ingår i FörsA ansvarsområde. Det förutsätter en god servicenivå och servicekänsla för att leverera rätt stöd. Du kommer att stödja och delta i FörsA alla uppgifter, men ha huvuduppgift mot en specifik inriktning. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

De befattningar vi rekryterar mot nu är:
4 st förrådsmedarbetare vid försörjningssektionen Sollefteå

Kvalifikationer
- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga.
- Körkort klass B manuell.

Meriterande
- Genomförd värnplikt/grundläggande militär utbildning med godkänt resultat.
- Tidigare anställd i Försvarsmakten.
- Kunskap om försvarsmaktens materiel
- Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem avseende Materiel- och förnödenhetsprocessen.
- Tidigare erfarenhet inom logistik/förrådshållning.
- Truckkort
- Körkort klass C/CE, hjullastare och/eller gällande militärt förarbevis tung lastbil, hjullastare.
- Gällande kompetensbevis för transport av farligt gods (ADR-väg) klass 1 – Explosiva ämnen och föremål.
- Dokumenterade kunskaper av explosiva varor
- Erfarenhet av lager/förrådsarbete av ammunition.
- BVKF eller utbildning inom brandfarliga varor.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor servicekänsla och har lätt för att ta kontakt med människor samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt, är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse så snart som möjligt.
Arbetsort är Sollefteå
Individuell lön tillämpas i Försvarsmakten och flexibel arbetstid inom vissa ramar.
Anställningen är civil tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.
Resor i tjänsten och arbetsrotation inom avdelningen förekommer, eventuellt på annan ort.
Tunga lyft och arbete utomhus vid alla årstider förekommer.

För information om tjänsterna vänligen kontakta:
Chef FörsS Sollefteå, Per-Anders Olsson Wiik 073-044 95 94
Handläggare HR, Annelie Forshage 070-211 96 90

Fackliga representanter:
Försvarsförbundet, Per Eriksson
SEKO-F, David Vinberg
Officersförbundet, Björn Persson
Samtliga nås via växel, 0921-34 80 00

I ansökan ska följande handlingar bifogas:
CV
Personligt Brev
Löneanspråk anges
Eventuella intyg om genomförd utbildning både inom och utom Försvarsmakten.

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-23

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Huvudort och ledning för regementet finns i Boden. Regementets huvuduppgift är att bygga krigsförband och under de närmaste åren ska I 19 successivt utveckla den nya Norrbottensbrigaden. År 2030 ska regementet kunna utbilda, förrådsställa och mobilisera hela brigaden inklusive de tillhörande funktionsförbanden; ledning, fältarbeten, luftvärn och logistik.

Värnpliktsutbildningen genomförs på Norrbottens pansarbataljon som ansvarar för att utbilda och vidmakthålla förband till Norrbottensbrigaden. På regementet finns även en regementsstab, en brigadstab, Försvarsmaktens vinterenhet, Försvarshälsan, Garnisonsstödsenheten, Logistikenheten och Lokalplaneringsenheten.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vi anställer skolbussförare!

Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta skolbusstjänster i Sollefteå och Undrom. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och try... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta skolbusstjänster i Sollefteå och Undrom. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till två skoltjänster på ca 70%, med möjlighet till högre sysselsättningsgrad om man även vill arbeta på skolloven. Stationering kommer att vara i Sollefteå och i Undrom med omnejd. Bor man lämpligt till kan det finnas möjlighet att ha bussen hemma. I tjänsterna ingår främst skolbussturer för Kalknäs skola i Undrom.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för skolbarnens säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande mot barnen. Du hälsar dem ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som skolbussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. Som skolbussförare omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

C-förare till Sollefteå

Vi söker chaufför till vår linje Sollefteå – Härnösand – Övik – Kramfors - Sollefteå. Du kommer att köra vår C-bil varje dag måndag – fredag. Tjänsten omfattar i huvudsak dagskörning. För att trivas hos oss måste du vara en person som trivs att arbeta i högt tempo samtidigt som du är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder. Viktigt är att du har god fysik då jobbet kan kräva en del tunga lyft samt hantering... Visa mer
Vi söker chaufför till vår linje Sollefteå – Härnösand – Övik – Kramfors - Sollefteå.
Du kommer att köra vår C-bil varje dag måndag – fredag.
Tjänsten omfattar i huvudsak dagskörning.
För att trivas hos oss måste du vara en person som trivs att arbeta i högt tempo samtidigt som du är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder.
Viktigt är att du har god fysik då jobbet kan kräva en del tunga lyft samt hantering av tunga pallar.

Låter det som ett jobb för dig skicka in ett cv och personligt brev med två referenser.

Då det är bråttom med att ersätta nuvarande förare som slutar hos oss, måste ansökan vara inne innan den 7/6. Tidigast anställningsdag är den 15/6.

Maila er ansökan. [email protected]

Vi kontaktar enbart de vi vill träffa för vidare
intervjuer.

Krav
B-körkort
C-kort
YKB
Bakgavelsutbildning
Goda språkkunskaper i svenska
ADR utbildning Visa mindre

Chaufför till Textilia i Långsele

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar. Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige... Visa mer
Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.


Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 600 mkr per år.
Textilia är ett av Sveriges större tvätterier och bedriver en fullservice-verksamhet inom textilservice.

Anläggningen förfogar över en modern och till stora delar helautomatisk maskinpark. Packning, lastning och transporter sker med egen personal och egna transportbilar.

Textilia i Långsele söker nu en driven och självständig chaufför. Teamets målsättning är att sköta utleveranser av rena snygga textilier runt om i länet på ett friktionsfritt sätt.

Arbetet innebär skiftgång.

Vi tror att du är en person som är van att agera och har ett stort eget driv och engagemang. Du är ansvarsfull, initiativtagande och öppensinnad. För oss är det också viktigt att du är en social person som är utåtriktad då vi många gånger möter våra kunder i samband med leverans. Du bör ha en fullständig gymnasieutbildning och gärna arbetslivserfarenhet som chaufför.

Du har CE behörighet samt giltig YKB. 

Rekrytering sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Rekryterings och bemanningsföretag undanbes att höra av sig. 

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen. Visa mindre

Semestervikarie samt vid sjuk och ledighet

Vi söker en semestervikarie samt vid sjuk och ledighet till vår terminal i Sollefteå. Du kommer arbeta i terminalen varje dag måndag – fredag 7.00-16.00. Tjänsten omfattar i huvudsak terminalarbete, men även distribution förekommer. För att trivas hos oss måste du vara en person som är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder. Vi arbetar tätt med busschaufförer, så det är viktigt att förstå att de är våra ko... Visa mer
Vi söker en semestervikarie samt vid sjuk och ledighet till vår terminal i Sollefteå.
Du kommer arbeta i terminalen varje dag måndag – fredag 7.00-16.00.
Tjänsten omfattar i huvudsak terminalarbete, men även distribution förekommer.
För att trivas hos oss måste du vara en person som är en god kommunikatör och klara av att upprätthålla en hög servicekänsla till våra kunder. Vi arbetar tätt med busschaufförer, så det är viktigt att förstå att de är våra kollegor och vi hjälps åt. Då det är en ensam terminal, så är det viktigt att du trivs även med att jobba ensam.
Viktigt är att du har god fysik då jobbet kan kräva en del tunga lyft samt hantering av tunga pallar.

Låter det som ett jobb för dig skicka in ett cv och personligt brev.

Vi behöver ha en semestervikarie för veckorna 29–32 och därför bör du kunna börja ditt semestervikariat redan v. 28 för upplärning. Därefter kan vi erbjuda även inhopp på terminal vid sjukdom och ledighet om detta skulle vara av intresse.

Vi välkomnar även de som redan har gått i pension eller de som studerar och kanske vill jobba lite extra.

Maila er ansökan. [email protected]
Senast ansökningsdag 220704
Vi kontaktar enbart de vi vill träffa för vidare
intervjuer.

Krav
B-körkort
Goda språkkunskaper i svenska

Meriterande
Bakgavelutbildning
ADR utbildning Visa mindre

Sommarvikarie Näsåker, Ramsele, Junsele

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker några sommarvikarier i ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker några sommarvikarier i Näsåker, Ramsele och Junsele. Arbetet startar och slutar i Näsåker oberoende vilken av orterna man arbetar på.
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.
Arbetet kräver att du är minst 18 år och ska förstå svenska i tal och skrift.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med all utbildning.
Körkort krävs och företaget står för högerstyrd tjänstebil.
Arbetet sker nattetid cirka klockan 02.30 - 07.00 Måndag-Lördag.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Maila in din ansökan eller om du har några frågor, och gärna något personligt CV.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarie Långsele

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker några sommarvikarier i ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker några sommarvikarier i Långsele.
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.
Arbetet kräver att du är minst 18 år och ska förstå svenska i tal och skrift.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med all utbildning.
Körkort krävs och företaget står för högertsyrd tjänstebil.
Arbetet sker nattetid cirka klockan 01.15 - 06.00 Måndag-Lördag.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Maila in din ansökan eller om du har några frågor, och gärna något personligt CV.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Maskinförare/Lastbilsförare

Vi behöver förstärka vårt team med Maskinförare/Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt ... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team med Maskinförare/Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande


Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp.


Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs.
Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och vilja.


Krav med C-körkort eller helst CE samt YKB. Förarbevis för grävmaskin, hjullastare och lastbils monterad kran är ett +.


Vintervägsunderhåll ingår i tjänsten


Även arbete på annan ort kan förekomma. Du ska kunna vara flexibel i din 40 timmars vecka, tiderna kan ligga olika över veckan.
Vi erbjuder upplärningstid och goda utvecklingsmöjligheter i vårt team.


Löpande tillsättning ev , så sök nu , #jobbjustnu


Välkommen med din ansökan.


Mera info , hör av dig till: Filip Andersson 070-190 87 46 eller
[email protected]


Anställningsvillkor
heltid
Tillsvidare efter 6 månaders provanställning


Vi sätter stort värde på personalen, och därav är vår personal det viktigaste tillgång vi har.


Besök gärna vår hemsida www.feka.se för mera info om oss. Visa mindre

Sommarvikarie Sollefteå

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker några sommarvikarier i ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker några sommarvikarier i Sollefteå.
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.
Arbetet kräver att du är minst 18 år och ska förstå svenska i tal och skrift.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då förtaget står med all utbildning.
Körkort krävs och företaget står för högerstyrd tjänstebil.
Arbetet sker nattetid mellan cirka klockan 01.30 - 06.00 Måndag-Lördag.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Maila in din ansökan eller om du har några frågor, och gärna något personligt CV.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarie - Chaufför

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar. Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige... Visa mer
Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.


Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 600 mkr per år.
Nu söker vi sommarvikarier till vår enhet i Karlskrona.

Textilia i Långsele är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Nu söker vi en chaufför, som med stort engagemang och god känsla för service, vill arbeta med att leverera vår viktiga textilservice till våra kunder. Att alltid leverera kvalitet och i rätt tid är viktiga ledord för oss.

Du rapporterar till en av enhetens produktionsledare.

Vem är du?

Vi tror att du är en positiv och självgående person som trivs med ett fysiskt arbete. Du är noggrann, har en känsla för kvalitet och service och har lätt för att samarbeta med andra. Det är en fördel om du är stark och stresstålig, då arbetet tidvis håller ett högt tempo och kan vara fysiskt ansträngande.

Viktigt förutsättningar för tjänsten

- Du har C, CE samt YKB

- Både dag och kvällsarbete kan förekomma

För rätt person finns det goda chanser till förlängning/fortsatt extraarbete.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Rekryterings och bemanningsföretag undanbes höra av sig! 

 

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen. Visa mindre

Sommarvikarier

Söker vikarier på följande linjer: Transporter av styckegods både pall och paket inom Sollefteå kommun, dagtid, B-körkort Tidningstransporter kvällstid Sundsvall - Sollefteå B- Körkort Tidningstransporter kvällstid Sollefteå-Umeå-Sundsvall-Örnsköldsvik, B-Körkort Transporter av styckegods både pall och paket Sollefteå - Hoting, dagtid, B-Körkort Visa mer
Söker vikarier på följande linjer:
Transporter av styckegods både pall och paket inom Sollefteå kommun, dagtid, B-körkort
Tidningstransporter kvällstid Sundsvall - Sollefteå B- Körkort
Tidningstransporter kvällstid Sollefteå-Umeå-Sundsvall-Örnsköldsvik, B-Körkort
Transporter av styckegods både pall och paket Sollefteå - Hoting, dagtid, B-Körkort Visa mindre

Warehouse Coordinator North

About the role As Warehouse Coordinator you will be responsible for the Inventory of Warehouses in Sweden and the assurance of a proper operations of self-performed assets by provision of spare parts. Moreover, you will be responsible for execution and coordination of all material movements as well as the logistics by standardised processes. In this developing role, you will, among other things, work with Responsible for the inventory of spare parts, too... Visa mer
About the role
As Warehouse Coordinator you will be responsible for the Inventory of Warehouses in Sweden and the assurance of a proper operations of self-performed assets by provision of spare parts. Moreover, you will be responsible for execution and coordination of all material movements as well as the logistics by standardised processes.


In this developing role, you will, among other things, work with
Responsible for the inventory of spare parts, tools and other consumables & equipment’s
Support compilation of spare parts and tools for service teams (including and follow up processing)
Perform warehouse processes and ensure correct usage across the assets in cooperation with Site Manager and further local stakeholder
Close cooperation with local Operations & Procurement to plan & purchase, and maintain spare parts in a cost effective and efficient manor leading to minimised cost and downtime for our assets
Ensure and support the highest level of HSE practices and regulatory compliance on all inventory and warehouse activities (e.g. Risk Assessment & Improvement Plan, Waste Management, Hazardous materials; Certification & Calibration of tools)
Planning & executing of inventory counts to ensure high accuracy and compliances for external audits (in cooperation with local Operations)
Contribute and constantly improve warehouse standards & processes in cooperation with the complete Warehouse & Operation team in Europe Onshore
Foster & execute central & local inventory optimisation and spare part saving initiates (for example by proactive material planning, MRP Usage in SAP / refurbished spare parts etc.)
Ensure high data quality of material records in SAP in cooperation with central team during the complete life cycle (Creation, Maintenance & Deletion)
Close cooperation and support between further warehouse colleagues
Support Warehouse set-up & structure to efficiently stored parts at the right place within a standardized structure and optimized layout

About you that we want to hire
You who are looking for this exciting and developing role with us at RWE should have a suitable degree or similar in Warehouse / Material or Logistic. We would like you to have relevant experience in warehouse & logistics; wind business preferably.
You have good experience and knowledge in MS Office and SAP EWM or SAP MM.

As a person, you have high flexibility, resilience and self-initiative as well as very good knowledge in self organization and working independently.
We want you to have a solution-oriented mindset and good communication skills to build up good relationship to key stakeholder.
You are team oriented and very good communications skills and stakeholder management to build strong and effective relationships
We assume that you are good at communication in written and spoken in English and Swedish.


Our offer
We are about 100 employees in Sweden with headquarters in Malmö. We are part of an energy group with high ambitions for renewable energy, and we are in the starting pits of our journey together with approximately 3,500 colleagues in Europe, North and South America, Asia and the Pacific. In other words, there are good opportunities to develop further within the organization. In your role, you have great freedom to set up your work in the way that suits you. Our culture is characterized by entrepreneurship, openness and commitment. With us, you get a dynamic job where relationships, development and strategy will be an even bigger part of your everyday life.

This role is located at Nysäter/Viksjö outside of Härnösand, there will also be some travelling in the role.


In this recruitment, we work with ongoing interviews, so please, apply for the role as soon as possible!
We would like to receive your application documents in English.

If you have any questions about the role, please contact the recruitment manager:
Sven Uellendahl, [email protected] Visa mindre

CE-chaufförer sökes!

Har du CE-körkort, erfarenhet av släp och är redo för nya utmaningar? Vi söker för kunds räkning flera chaufförer för till ett heltidsvikariat med placering i Sollefteå. Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med CE-körkort för vår kunds räkning. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel, du har även tidigare erfarenhet av yrket. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför kr... Visa mer
Har du CE-körkort, erfarenhet av släp och är redo för nya utmaningar? Vi söker för kunds räkning flera chaufförer för till ett heltidsvikariat med placering i Sollefteå.

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med CE-körkort för vår kunds räkning. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel, du har även tidigare erfarenhet av yrket.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet. Tjänsten är ett heltidsvikariat med start vid månadsskiftet maj/juni och uppdraget förväntas pågå i ca tre månader, det finns dock goda möjligheter till förlängning.
Det är primärt distribution men längre sträckor förekommer regelbundet.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Upplärning och introduktion sker på plats hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer via e-post: [email protected].

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och
servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning med släp
- CE-kort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis

Passar beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Maskinförare/Lastbilsförare

Vi behöver förstärka vårt team med Maskinförare/Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt ... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team med Maskinförare/Lastbilsförare med C eller helst CE körkort, förarbevis på grävare och hjullastare samt lastbils monterad kran är meriterande


Vi söker dig som kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i grupp.


Du är en hängiven och mångsidig person som har lätt för att samarbeta och gärna hjälper ditt team när det behövs.
Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och vilja.


Krav med C-körkort eller helst CE samt YKB. Förarbevis för grävmaskin, hjullastare och lastbils monterad kran är ett +.


Vintervägsunderhåll ingår i tjänsten


Även arbete på annan ort kan förekomma. Du ska kunna vara flexibel i din 40 timmars vecka, tiderna kan ligga olika över veckan.
Vi erbjuder upplärningstid och goda utvecklingsmöjligheter i vårt team.


Löpande tillsättning ev , så sök nu , #jobbjustnu


Välkommen med din ansökan.


Mera info , hör av dig till: Filip Andersson 070-190 87 46 eller
[email protected]


Anställningsvillkor
heltid
Tillsvidare efter 6 månaders provanställning


Vi sätter stort värde på personalen, och därav är vår personal det viktigaste tillgång vi har.


Besök gärna vår hemsida www.feka.se för mera info om oss. Visa mindre

Sommarvikarier

Söker vikarier på följande linjer: Transporter av styckegods både pall och paket inom Sollefteå kommun, dagtid, B-körkort Transporter av styckegods både pall och paket inom Kramfors kommun, dagtid, B-körkort Tidningstransporter kvällstid Sundsvall - Sollefteå B- Körkort Tidningstransporter kvällstid Sollefteå-Umeå-Sundsvall-Örnsköldsvik, B-Körkort Transporter av styckegods både pall och paket Sollefteå - Hoting, dagtid, B-Körkort Visa mer
Söker vikarier på följande linjer:
Transporter av styckegods både pall och paket inom Sollefteå kommun, dagtid, B-körkort
Transporter av styckegods både pall och paket inom Kramfors kommun, dagtid, B-körkort
Tidningstransporter kvällstid Sundsvall - Sollefteå B- Körkort
Tidningstransporter kvällstid Sollefteå-Umeå-Sundsvall-Örnsköldsvik, B-Körkort
Transporter av styckegods både pall och paket Sollefteå - Hoting, dagtid, B-Körkort Visa mindre

Lokförare till Green Cargo i Långsele (Sollefteå)

När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats – för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är vårt företag och våra värderingar; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar, genomsyrar allt vi gör. Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk... Visa mer
När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats – för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är vårt företag och våra värderingar; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar, genomsyrar allt vi gör.

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi har 360 lok och 5000 vagnar.

Vi söker för närvarande lokförare till vår verksamhet i Långsele (en mil från Sollefteå) som vill leverera hög kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder dig ett riktigt roligt jobb på köpet.

**

Arbetsuppgifter
Söker du variation och dynamik? Som lokförare hos oss finns möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt, utmanande och omväxlande arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är lokförartjänst, men även växlingsarbete kan komma att ingå. Du varierar ditt arbete på dygnets timmar och får uppleva årstidernas alla skiftningar.

**

Driftcenter
Som stöd i ditt arbete finns förutom dina kollegor också vårt driftcenter som är tillgängligt dygnet runt, 365 dagar om året. De stöttar och hjälpar vår produktionspersonal om något oförutsett inträffar. De hanterar alla frågor som dyker upp i produktion under utförandet och vår lokstyrning är bara ett samtal bort om du behöver teknisk rådgivning. Skulle olyckan vara framme har vi en väl fungerande process med stöd till berörda medarbetare.

**

Anställningsvillkor
Förutom att vi erbjuder lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal, kan våra medarbetare själva påverka sina arbetstider, möjlighet till friskvårdsbidrag, stöd och support från en väl fungerande organisation och ett gott kamratskap. Kontinuerlig fortbildning såväl som lagstadgade läkarundersökningar är självklara återkommande förmåner hos oss. Att få en möjlighet till interna karriärvägar är också viktigt för oss. Flera av våra lokförare har fortsatt sin karriär inom andra delar av företaget och arbetar med allt från instruktör till att utveckla vår affär och att leda vår verksamhet.
Din bakgrund och personliga egenskaper
Du är antingen en nyutbildad elev som kan uppvisa formell kompetens som lokförare i form av lokförarbevis och examensbetyg eller så är du en erfaren lokförare. Har du erfarenhet från att köra godståg eller har utbildning som radioloksoperatör, är detta meriterande. Du bör ha körkort (B).

Som person sätter du säkerheten i främsta rummet och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Omfattning: Heltid, skift. Tjänsten är en tillsvidareanställning initierad av 6 månaders provanställning.

Utbildning hos Green Cargo
Din anställning inleds av en gedigen behovsanpassad företagsspecifik utbildning som rustar dig för just vår verksamhet och våra lok. Utbildningen innehåller såväl teori som praktik och examination.

KVALIFIKATIONER

Du har lokförarbevis och kan uppvisa ett godkänt examinationsbetyg. Du uppfyller även de medicinska krav som ställs för trafiksäkerhetstjänst. För mer information kring lagstadgade krav se: transportstyrelsen.

Före en eventuell anställning kommer du att genomgå läkarundersökning inklusive alkohol- och drogtest.

Start: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du söker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev här på Ansök nu. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan. Vänligen uppge var och när du erhållit din lokförarutbildning i din ansökan.

Mångfald och inkludering
Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår affär och vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Bakgrundskontroll
På Green Cargo värnar vi om en säker och trygg arbetsplats. Som en del av det arbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Över 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje dygn kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 8 500 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi transporterar 21 miljoner ton gods, har 1 800 anställda och en årsomsättning på drygt 4 miljarder SEK (2020. www.greencargo.com Visa mindre

LASTBILSFÖRARE

Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grus och bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster. Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar. Vi söker nu Lastbilsförare BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har... Visa mer
Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grus och
bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan
tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster.
Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar.

Vi söker nu Lastbilsförare

BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har Arbete på väg men inte ett
krav. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du är intresserad och trivs att jobba i anläggningsbranschen.

Skicka in din ansökan snarast! Rekrytering påbörjas under september.

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktade av bemannings- eller
rekryteringsföretag. Visa mindre

LASTBILSFÖRARE

Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grusoch bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster. Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar. Vi söker nu Lastbilsförare BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har ... Visa mer
Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grusoch
bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan
tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster.
Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i Södra Norrland åt företag, privatpersoner och vägföreningar.

Vi söker nu Lastbilsförare

BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har Arbete på väg men inte ett
krav. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du är intresserad och trivs att jobba i anläggningsbranschen.

Skicka in din ansökan snarast! Rekryteringen påbörjas i januari.

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktade av bemannings- eller
rekryteringsföretag. Visa mindre

Tidningsdistributör Näsåker/Ramsele

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker dig som tycker om att a... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, jobba på natten och att köra bil.
Du ska vara serviceinriktad, noggrann samt kunna ta eget ansvar för att morgontidningarna når fram till sina läsare varje dag.
Arbetet utförs måndag-lördag ca: klockan 02.00-06.30 med högerstyrd tjänstebil och därför är körkort ett krav.
Minimiålder för alla våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Skicka in din ansökan gärna med lite personliga uppgifter om dig själv via mail. Frågor besvaras på telefon 010-436 02 48 under kontorstid. Visa mindre

Tidningsdistributör Näsåker/Junsele

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker dig som tycker om att a... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, jobba på natten och att köra bil. 
Du ska vara serviceinriktad, noggrann samt kunna ta eget ansvar för att morgontidningarna når fram till sina läsare varje dag.
Arbetet utförs måndag-lördag ca: klockan 02.00-06.30 med högerstyrd tjänstebil och därför är körkort ett krav.
Minimiålder för alla våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Skicka in din ansökan gärna med lite personliga uppgifter om dig själv via mail. Frågor besvaras på telefon 010-436 02 48 under kontorstid. Visa mindre

Truckförare till kund i Sollefteå Kommun!

Ansök    Jun 25    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Om företaget Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund som ligger i Näsåker. Arbetsuppgifter Arbetet består av att med motviktstruck sortera plantagelådor till och från produktion. Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Formell kompetens B-körk... Visa mer
Om företaget

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund som ligger i Näsåker.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att med motviktstruck sortera plantagelådor till och från produktion.
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort B
Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck

Meriterande

Intresse för odling
Vana av produktionslinjer

Personliga egenskaper

Du är en social person som gillar att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga. Du visar engagemang i ditt arbete och är den som gillar att vara aktiv.

Omfattning

Uppdrag från v. 27, med goda möjligheter till förlängning - Omfattningens längd kan variera beroende på arbetsbördan på arbetsplatsen.

Arbetstid

Dagtid vardagar 07:00-16:00

Tillträdesdag

Omgående

Information

Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Thomas Nygren, [email protected].

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se Visa mindre

Koordinator för Standardiserade Vårdförlopp, Länsverksamhet Röntgen

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spec... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Länsverksamhet Röntgen arbetar idag medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Länsverksamheten genomför cirka 160 000 undersökningar per år inom modaliteterna konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning, intervention, nuklearmedicin och ultraljud

.

Vi söker nu en koordinator för standardiserade vårdförlopp att fortsätta och avsluta ett påbörjat utvecklingsarbete. Du kommer att vara ett kunskapsstöd för länsverksamhet Röntgen vad gäller flödet för standardiserade vårdförlopp. I dina arbetsuppgifter ingår omvärldsbevakning, samordna och utveckla effektiva flöden och processer för de standardiserade vårdförloppen. Fortsatt kommer du samverka med andra koordinatorer och kontaktsjuksköterskor inom standardiserade vårdförlopp.

Placeringsorten kan väljas mellan Sundsvall, Sollefteå eller Örnsköldsvik. Men du kommer arbeta för hela länsverksamheten.

För att vara aktuell för tjänsten krävs utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Fortsatt behöver du ha god kunskap inom Officepaketet. Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Som person behöver du vara noggrann och gilla flera kontaktytor. Du är strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbete.
Vidare har du ett gott omdöme och förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, samt en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning till och med 2020-12-31, med möjlighet till eventuell förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Lastbilsförare / lastbilschaufförer

FEKA Partner är ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi säljer tjänster inom 6 olika verksamhetsområden: El, Säkerhet, Kyla, Entreprenad, Kontor och Fastighet. Vi jobbar med alla typer av kunder, allt från stora bolag till privatpersoner. Som anställd hos oss erbjuds du en roll i ett öppet företag där rak kommunikation prioriteras högt. Ambitionen är att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagem... Visa mer
FEKA Partner är ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi säljer tjänster inom 6 olika verksamhetsområden: El, Säkerhet, Kyla, Entreprenad, Kontor och Fastighet. Vi jobbar med alla typer av kunder, allt från stora bolag till privatpersoner.


Som anställd hos oss erbjuds du en roll i ett öppet företag där rak kommunikation prioriteras högt. Ambitionen är att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad.


Mera information om FEKA, besök oss på http://www.feka.se eller på Facebook https://www.facebook.com/FekaPartner


Du är en serviceinriktad och social person som gillar att köra lastbil med diverse uppdrag. Du har vana av diverse inom branschen, Du är flexibel, ansvarstagande, självgående, van att ta i, noggrann.


Maskinförarbevis för lastbils monterad kran, grävare eller hjullastare är en merit.


För att vara den vi söker har du yrkesförarbevis för lastbil med släp (C och CE). Ytterligare förarbevis är meriterande. Du har erfarenhet av liknande arbete från förr och behärskar svenska i tal ock skrift.


Du är kunnig och självgående inom området, kunna arbeta självständigt, vara noggrann, flexibel och vara beredd på att ingen dag är den andra lik. Du är en person som vill vara med att utveckla dig själv samt företaget. Du är serviceinriktad och ansvarsfull med förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra på ett strukturerat sätt. Vi söker efter en lastbilsförare med YKB.


I rollen som förare kommer du att jobba med diverse transporter mot olika uppdrag eller uppdragsgivare, även arbete på annan ort kan förekomma. Du ska kunna vara flexibel i din 40 timmars vecka, tiderna kan ligga olika över veckan.
Vi erbjuder upplärningstid och goda utvecklingsmöjligheter i vårt team.


Löpande tillsättning ev , så sök nu , #jobbjustnu


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker flertalet hjullastarförare till Svenska skogsplantor i Näsåker!

Ansök    Mar 31    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Om företaget Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog med fokus på god skogsvård. Verksamheten omfattar produktion och försäljning av frö och skogsplantor samt en växande uppdragsverksamhet med skogsföryngring som specialitet. I affärsområdet finns fem moderna produktionsanläggningar varav Kilåmons plantskola är en. Kilåmons plantskola ligger mellan Näsåker och Ramsele i natursköna Ångermanland. Plantskolan är Svenska Skogsplantors största ... Visa mer
Om företaget

Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog med fokus på god skogsvård. Verksamheten omfattar produktion och försäljning av frö och skogsplantor samt en växande uppdragsverksamhet med skogsföryngring som specialitet. I affärsområdet finns fem moderna produktionsanläggningar varav Kilåmons plantskola är en. Kilåmons plantskola ligger mellan Näsåker och Ramsele i natursköna Ångermanland. Plantskolan är Svenska Skogsplantors största plantskola med ett 30-tal anställda och producerar och distribuerar ca 50 miljoner gran och tallplantor per år.

På Kilåmons plantskola utvecklas verksamheten ständigt.

Kilåmons plantskola satsar framåt och har spännande utmaningar framför sig. De vill utveckla verksamheten och öka fokus på kvalitet genom att ha ett leanbaserat arbetssätt. På plantskolan är de ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Välkommen till oss!

För vår kund söker vi nu flera hjullastarförare för sommaren.

Arbetsuppgifter

Arbetet består till största del av att köra hjullastare och ansvara för att logistiken inom området. Det plantor som planteras ska levereras bland annat till deras kyl lager, växthus eller leverans till kunder varav hjullastare används som arbetsfordon för detta. Det sker en del rapportering i deras logistiksystem så god datavana är meriterande.

Arbetsuppgifterna under sommarhalvåret går också ut på att så in årets odlingar i växthus, skötsel av odlingarna i växthus och på friland samt andra på plantskolan förekommande arbetsuppgifter. Utöver det förekommer också service och underhåll av utrustning som till exempel våra bevattningsramper.

Formell kompetens

• Truckkort C2. Truckkort är ett krav.
• Erfarenhet av att köra hjullastare.
• B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande:

Det är dessutom önskvärt att du har:

• Intresse för odling
• Vana av produktionslinjer

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en noggrann och prestigelös person med blick för vad som behövs göras. Du håller ett högt tempo över dagen om så behövs utan att tappa engagemanget. Du arbetar systematiskt och förstår vikten av att hålla ordning och reda omkring dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med trolig start v. 26. Behovet gäller för sommaren fram till v. 30 men med goda möjlighet till förlängning.

Eventuellt kommer arbetet innebära 2-skift.

Placering i Näsåker, Sollefteå kommun.

Tillträdesdag

Enligt överenskommesle

Information

Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Mathias Lordell, [email protected].

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

. Visa mindre

Vi på Nipfrakt i Sollefteå söker Vikarier och Sommar Vikarier

Hantering och utkörning av gods/tidningar i området Sollefteå,Kramfors,Hoting på dagtid. Även Transport av gods och tidningar Natt. Vi söker dej som har. B körkort.Har goda körkunskaper och har en hög arbetsmoral. Du som sökande skall vara. Ordningsam med en bra känsla för kundbemötande. Det är meriterande om du har. C kort samt ev haft liknande arbeten tidigare. Lön Enligt avtal. Start Inskolning sker omgående. Anställningsform Timvikarie och Sommar vi... Visa mer
Hantering och utkörning av gods/tidningar i området Sollefteå,Kramfors,Hoting på dagtid.
Även Transport av gods och tidningar Natt.
Vi söker dej som har.
B körkort.Har goda körkunskaper och har en hög arbetsmoral.
Du som sökande skall vara.
Ordningsam med en bra känsla för kundbemötande.
Det är meriterande om du har.
C kort samt ev haft liknande arbeten tidigare.
Lön
Enligt avtal.
Start
Inskolning sker omgående.
Anställningsform
Timvikarie och Sommar vikariat tillsvidare
Arbetstider
Måndag - söndag.
Tider och dagar varierande beroende på linje.#jobbjustnu
Placeringsort
Sollefteå
Sista ansökningsdag
2020-04-17 Visa mindre

Lastbilsförare till Tekniska

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen t... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå kommun har en egen verksamhet inom gatuunderhåll. I verksamheten finns två hjullastare, en väghyvel och lastbil med lastväxlare till dessa finns olika utrustning för bland annat plogning, sandning, sandupptagning och sopning.

Nu söker vi en lastbilsförare till oss!

Som Lastbilsförare kommer du att arbeta med löpande gatuunderhåll, ha ansvar för fordonen och dess utrustning.

Arbetet innebär bland annat:
-Snöplogning av gator inom Sollefteå tätort.
-Sandning av gator inom Sollefteå tätort.
-Sandupptagning
-Gruskörning
-Utkörning av materia till arbetsplatser runt hela kommun

I tjänsten ingår beredskap.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasieutbildning inom transport eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Körkort lägst CE
YKB yrkeskompetensbevis
Behörighet för kran.

Som person är du positiv och engagerad med ett genuint intresse av att ge god service. Du är lyhörd och skapar förtroendeingivande relationer. För att lyckas i arbetet är du strukturerad, noggrann och tar stort ansvar för ditt uppdrag. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Chaufför Bohags transporter CE / C ykb förarkort.

Arbete med Bohags transport Packning, lastning stuvning transport lossningKrav körkort CE eller c kort, ykb samt förarkort färdskrivare. Inom Norden stationering Sollefteå God fysik. Gärna äldre. Anställning på timma efter behov. Kontakta oss gärna Bobbe Sjölander BC Flytt&Alltj;änst 070 6405469 [email protected] Visa mer
Arbete med Bohags transport Packning, lastning stuvning transport lossningKrav körkort CE eller c kort, ykb samt förarkort färdskrivare. Inom Norden stationering Sollefteå God fysik. Gärna äldre. Anställning på timma efter behov. Kontakta oss gärna Bobbe Sjölander BC Flytt&Alltj;änst 070 6405469 [email protected] Visa mindre

Tidningsdistributör vikarie Näsåker / Ramsele / Junsele

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker dig som kan arbeta 23/9... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som kan arbeta 23/9 - 22/11 samt som vikarie vid behov av extra personal under övriga tider. Du ska vara serviceinriktad, noggrann, morgonpigg, självständig  samt ta ansvar för att tidningarna ska nå fram till sina läsare varje dag.
Arbetet utförs Måndag - Lördag cirka klockan 02.00 06.00 med högerstyrd tjänstebil. Körkort därför ett krav.
Minimiålder för alla våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Skicka in din ansökan gärna med lite personliga uppgifter om dig själv via mail. Frågor besvaras på telefon 010-436 02 48 Visa mindre

Tidningsdistributör vikarie Sollefteå

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker några personer som kan ... Visa mer
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar.

Vi söker några personer som kan arbeta som vikarie vid behov av extra personal.
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, morgonpigg och tar ansvar för att tidningarna når fram till sina läsare före kl. 06.00.
Arbetet utförs Måndag-Lördag cirka klockan 02.00 - 06.00 med högerstyrd tjänstebil och därför är körkort ett krav.
Minimiålder för alla våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Skicka in din ansökan och gärna lite personliga uppgifter om dig själv via mail. Visa mindre

Flexibel och kvalitetsmedveten tekniker till FRA i Sollefteå

Ansök    Mar 15    FRA    Lagerplanerare
På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsm... Visa mer
På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad tekniker till vår verksamhet i Sollefteå. Är du den vi söker kan vi erbjuda en miljö med unik kompetensbredd, stor gemenskap och goda möjligheter till utveckling. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Som tekniker hör du till avdelningen för cyberverksamhet. Avdelningen ska bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp hos samhällsviktig verksamhet i Sverige. Genom att identifiera och följa angriparna bakom dessa angrepp och bygga kunskap om deras tillvägagångssätt och motiv erbjuder vi såväl tekniska lösningar som rådgivning till myndigheter och statliga bolag. På så sätt bidrar vi till Sveriges cyberförsvar.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag har du två huvudsakliga ansvarsområden, det ena innebär att ansvara för lagerförvaltningen och det andra innebär att vara teknisk support. Du arbetar med att göra leveranskontroller, systemkonfigurationer och uppgraderingar, du iordningställer också materiel inför leverans. Som tekniker är du också teknisk support inom signalskydd. I detta ingår stöd till användare samt underhåll och förvaltning. Arbetet bedrivs i kontors-,lager-, och verkstadsmiljö. Du kommer aktivt delta i planeringsarbetet och på så vis bidra till verksamhetens utveckling. Du samarbetar nära dina kolleger och har många kontakter internt på andra avdelningar inom FRA. Externa kontakter med myndigheter samt kunder och leverantörer utgör också en del av tjänsten. Resor, framförallt inom Sverige, förkommer. Arbetet kan på sikt innebära beredskap.

Du kan

Vi söker dig som har ett stort IT- och teknikintresse på praktisk nivå. Du har en gymnasieutbildning, gärna med IT-inriktning. Har du dessutom arbetat med lagerförvaltning och/eller med kundsupport ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du är van datoranvändare och har du erfarenhet av lagerhanteringssystem och Excel är det en fördel. Du skriver och kommunicerar obehindrat på svenska och har minst grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav i tjänsten, har du även truckkort är det meriterande.

Du är

För att trivas i din roll har du hög kvalitetsmedvetenhet och arbetar lika väl självständigt som tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och tillmötesgående och kan på så vis möta förändrade behov och krav från omgivningen. Vi ser att du tar initiativ i arbetet och med flexibla sätt hittar du nya angreppssätt på problemställningar. Vidare har du god förmåga att prioritera och arbetar på tills resultat är uppnådda. Som person är du öppen och prestigelös med ett positivt och förtroendeskapande förhållningssätt till arbetsuppgifter, andra medarbetare och uppdragsgivare.

Om FRA                                                                           

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Mer information

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på mejl, [email protected]. Fackliga företrädare nås på telefon 08-471 46 00.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2019-04-07 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Vi söker hjullastarförare till Svenska skogsplantor i Näsåker!

Ansök    Jun 4    Lernia    Truckförare
Om företaget Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog med fokus på god skogsvård. Verksamheten omfattar produktion och försäljning av frö och skogsplantor samt en växande uppdragsverksamhet med skogsföryngring som specialitet. I affärsområdet finns fem moderna produktionsanläggningar varav Kilåmons plantskola är en. Kilåmons plantskola ligger mellan Näsåker och Ramsele i natursköna Ångermanland. Plantskolan är Svenska Skogsplantors största ... Visa mer
Om företaget

Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskog med fokus på god skogsvård. Verksamheten omfattar produktion och försäljning av frö och skogsplantor samt en växande uppdragsverksamhet med skogsföryngring som specialitet. I affärsområdet finns fem moderna produktionsanläggningar varav Kilåmons plantskola är en. Kilåmons plantskola ligger mellan Näsåker och Ramsele i natursköna Ångermanland. Plantskolan är Svenska Skogsplantors största plantskola med ett 30-tal anställda och producerar och distribuerar ca 50 miljoner gran och tallplantor per år.

På Kilåmons plantskola utvecklas verksamheten ständigt.

Kilåmons plantskola satsar framåt och har spännande utmaningar framför sig. De vill utveckla verksamheten och öka fokus på kvalitet genom att ha ett leanbaserat arbetssätt. På plantskolan är de ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Välkommen till oss!

För vår kund söker vi nu en hjullastarförare.

Arbetsuppgifter

Arbetet består till största del av att köra hjullastare och ansvara för att logistiken inom området. Det plantor som planteras ska levereras bland annat till deras kyl lager, växthus eller leverans till kunder varav hjullastare används som arbetsfordon för detta. Det sker en del rapportering i deras logistiksystem så god datavana är meriterande.

Arbetsuppgifterna under sommarhalvåret går också ut på att så in årets odlingar i växthus, skötsel av odlingarna i växthus och på friland samt andra på plantskolan förekommande arbetsuppgifter. Utöver det förekommer också service och underhåll av utrustning som till exempel våra bevattningsramper.

Formell kompetens

• Truckkort C2. Truckkort är ett krav. Ladda upp digital kopia på kortet redan när du registrerar din ansökan.
• Erfarenhet av att köra hjullastare.
• B-körkort och tillgång till bil.
• Bra kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande:

Det är dessutom önskvärt att du har:

• Intresse för odling
• Vana av produktionslinjer

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en noggrann och prestigelös person med blick för vad som behövs göras. Du håller ett högt tempo över dagen om så behövs utan att tappa engagemanget. Du arbetar systematiskt och förstår vikten av att hålla ordning och reda omkring dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/6 månader – med möjlighet till övertag av kunden för rätt person.

Placering i Näsåker, Sollefteå kommun.

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Både Lernia och vår kund arbetar aktivt för att arbetsplatsen ska ha en mångfald gällande både kön, ålder och annan bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi har hittat rätt personer. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta Mathias Lordell, [email protected].

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

. Visa mindre