Lediga jobb som SFI-lärare i Sollefteå

Se lediga jobb som SFI-lärare i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

SFI-lärare

Ansök    Jun 17    Sollefteå kommun    SFI-lärare
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär övergripande:
-undervisning i SFI inom samtliga studievägar
-motivera och leda eleverna till goda studieresultat
-ansvara för undervisningsplanering
-göra bedömningar av elevernas utveckling utifrån rådande kursplaner
-nära samarbete med kolleger, i bl a strukturerat kollegialt lärande och sambedömning


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad och behörig för SFI. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vuxenutbildning och det är meriterande om du har undervisat inom SFI. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och utgår från att du är engagerad i pedagogiskt arbete. Det är meriterande om du har kunskaper i fler språk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet och förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på.


ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun. Visa mindre