Lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Sollefteå

Se lediga jobb som Musikpedagog/Musiklärare i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Musiklärare till Kulturskolan

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Det viktigaste... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Det viktigaste målet för Kulturskolan i Sollefteå är att alla barn i vår kommun ska ges möjlighet att få möta kultur på ett trevligt och roligt sätt och att utveckla förmågor i ett livslångt lärande.
Med att ge verktyg att gestalta känslor stärker vi inte bara eleven utan även samhället världen

Kulturskolan i Sollefteå erbjuder kurser i bild, film, dans, teater och musik.
Verksamheten bedrivs såväl i egna som i grundskolan och gymnasiets lokaler. Undervisningen sker både under och efter skoltid.

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som lärare hos oss på kulturskolan ska du arbeta med planering och undervisning i piano och eventuellt ett bi-instrument. Din bredd gör det möjligt att undervisa i såväl enskild undervisning som ensemble. Undervisningen är främst förlagd under dagtid, men det kan även förekomma kvällsundervisning.

Du ingår i ett arbetslag där ni, tillsammans, ansvarar för planering och vissa av skolans produktioner. I rollen ingår att du är med och bidrar, planerar och tillsammans med arbetslaget deltar i skolans projekt och framträdanden och vill vara med och utveckla vår verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad musiklärare och/eller har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare. Du har ett eget driv och en brinnande glöd för musikundervisning, barn/ungdomar och dess utveckling.

Om du även har kompetens och erfarenhet av att undervisa i ett Bi-instrument är det meriterande. Vi ser gärna att du har bred instrumentkännedom med afro-inriktning och musikproduktion.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet i förhållande till elever. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever, kollegor och vara tydlig och flexibel. Du finner glädje i att samarbeta och utvecklas tillsammans med andra.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Musiklärare årskurs 4 - 9 till Nipan skolan

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå kommun har öppnat ytterligare ett högstadium och nu söker vi musiklärare till Nipanskolan!

Sollefteå kommun ligger i framkant när det gäller digitalisering. Att använda teknik som ett verktyg för att främja lärandet och måluppfyllelsen är en självklarhet i våra skolor. Alla elever har tillgång till en chromebook, och vi använder oss i stor utsträckning av G Suite (Google Suite for Education) och interaktiva läromedel i undervisningen och vi har interaktiva projektorer i våra lärmiljöer. Nipanskolan tar emot studiebesök när det gäller utvecklings-arbetet med digitala lärmiljöer.

Vi har pedagogiska nätverk för omvärldsanalys, kompetensutveckling och likvärdighet! Våra förskolechefer och rektorer är drivande, utifrån kompetens och intresseområden, i planering och utformning av nätverkens utvecklingsarbete tillsammans med samordnande special-funktioner för respektive nätverk.

Vi har en väl utbyggd elevhälsa med specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor och studie- och yrkesvägledare. Vi har tillgång till skolpsykolog på konsultativ basis. Skolbiblioteket utrustas för att tillgodose högstadieelevernas behov från hösten 2018 och skoladministratör finns på plats.

Läsåret 2018/2019 har Nipanskolan 247 elever från årskurs 4 - 8. Hösten 2019 är det skolan utbyggd till 4-9 med 335 elever. Skolan har engagerade pedagoger med stort ansvar för undervisningens kvalitet och förstelärare såväl i 4-6 som i 7-9.

Vi har höga ambitioner med fokus på ökad måluppfyllelse, ledarskap samt trygghet och studiero.

Som musiklärare vid Nipanskolan 4-9 ingår du i arbetslag 7-9 och undervisningen sker i halvklass.

Välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- är utbildad musiklärare, gärna med erfarenhet av klassundervisning.
- tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje
elevs förutsättningar och behov.
- fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
- har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.


ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre