Lediga jobb som Kultur, media, design i Sollefteå

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Skolbibliotekarie till Långsele, Öhns och Kalknäs skola

Ansök    Feb 15    Sollefteå kommun    Skolbibliotekarie
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Vi söker dig s... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Vi söker dig som vill arbeta för att skolbiblioteket ska vara en pedagogisk resurs som stödjer eleverna i att nå sina mål och som, tillsammans med lärare och rektor, planerar en skolbiblioteksverksamhet med utgångspunkt i styrdokumenten; skollag, läroplan, vår Skolbiblioteksplan och det behov som finns i skolan!

Vi skapar ett skolbibliotek tillgängligt för alla, som stärker elevernas språk- och kunskapsutveckling och elevernas digitala kompetens! Du blir en av sex skolbibliotekarier som gör skillnad för eleverna i Sollefteå kommuns grundskolor!

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Skolbibliotekarie vid Långsele skola, Öhns skola och Kalknäs skola
Skolorna i Sollefteå har i Skolbiblioteksplanen och dess Kunskapsstege ett tydligt dokument för utveckling av skolbiblioteksverksamheten.

Som Skolbibliotekarie ska du:
- I samverkan med rektor och pedagogisk personal medverka till att eleverna ges goda förutsättningar i sin språk- och kunskapsutveckling och inspirerar till läsning. Sollefteå kommun ingår sedan 2020 i ett samverkansprojekt med Skolverket kring riktade insatser för nyanländas lärande, där SKUA (språk- och kunskapsutvecklande arbete) är en del i projektet. I denna satsning är skolbibliotekarien en viktig roll i arbetet.
- I nära samarbete med skolledningen, fortsätta utvecklingen av de lokala skolbiblioteken
- Kvalitetssäkra Kunskapsstegen, en del i Sollefteå kommuns skolbiblioteksplan.
- Delta i skolbiblioteksnätverket för ökad likvärdighet i kommunens skolbibliotek.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- högskoleutbildning; examen i biblioteks- och informationsvetenskap.
- erfarenhet av skolbiblioteksarbete/folkbiblioteksverksamhet.
- god planerings- och samarbetsförmåga.
- god IT-kompetens.

God barnlitteraturkännedom och litteraturpedagogisk erfarenhet är meriterande.

B-körkort för manuell bil krävs.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Journalist till Sollefteå

Tidningen Ångermanland söker journalist till Sollefteå Det är i Sollefteå det händer – och nu kan du få bevaka, rapportera om och granska det! Under året har regementet I21 återuppstått i centrala Sollefteå, en fabrik för fossilfritt flygbränsle planeras i Långsele och i Junsele ska ett sydkoreanskt företag bygga hotell. Här finns också en fantastisk natur, ett intressant näringsliv och några av Sveriges största skidstjärnor. Älskar du lokal journalisti... Visa mer
Tidningen Ångermanland söker journalist till Sollefteå

Det är i Sollefteå det händer – och nu kan du få bevaka, rapportera om och granska det!

Under året har regementet I21 återuppstått i centrala Sollefteå, en fabrik för fossilfritt flygbränsle planeras i Långsele och i Junsele ska ett sydkoreanskt företag bygga hotell. Här finns också en fantastisk natur, ett intressant näringsliv och några av Sveriges största skidstjärnor.

Älskar du lokal journalistik, är nyfiken och har ett stort samhällsintresse är det här ett drömjobb för dig! Som reporter tar du dig an snabba nyheter, träffar de spännande människorna som intresserar våra läsare och ägnar dig åt djupare nyhetsgranskning.

Du är en duktig skribent och fotograf och behärskar att filma och sända tv, framför eller bakom kameran.

Du har en journalistisk utbildning, likvärdig utbildning eller erfarenhet av journalistiskt arbete.

Givetvis har du körkort.

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet till och med 31 december 2023 med tillträde så snart som möjligt under hösten.

På Tidningen Ångermanland är vi 15 journalister som jobbar med lokala nyheter. Vi granskar makten, skriver reportage och gör djupdykningar i det som händer i våra kommuner. Vi publicerar oss dygnet runt på sajten tidningenangermanland.se och kommer ut som papperstidning sex dagar i veckan.

Redaktionen i Sollefteå består av tre reportrar, där du blir en av dem. Våra övriga redaktioner finns i Kramfors och Härnösand och vi jobbar tätt mellan orterna.

Tidningen Ångermanland är en del av Sveriges största lokaltidningskoncern Bonnier News Local med goda karriärmöjligheter.

I tjänsten ingår kvälls- och helgjobb, i nuläget var sjunde vecka.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV, minst två referenser med kontaktuppgifter och gärna ett par arbetsprover.

Sista ansökningsdag 18 september. Vi gör intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.

Rekryteringen och anställningen sker i samarbete med Bonniers bemanningsbolag Marieberg Media.

Tillträde: 3 oktober eller enligt överenskommelse

Frågor om uppdraget:
Oskar Nord, chefredaktör och ansvarig utgivare, [email protected], tel 0611-55 48 55
Frågor om anställningen :
Marie Göthlund, konsultchef Marieberg Media, [email protected], tel 070-568 57 59
Fackliga frågor:
Sally Wahlstedt, ordförande i Mariebergs journalistklubb, [email protected], tel 040-28 00 56


Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag inom mediesektorn. Vi ägs av Bonnier News AB och och rekryterar journalister för uthyrning till egna varumärken såsom Dagens Nyheter, Expressen, HD-Sydsvenskan och Nerikes Allehanda. Men vi åtar oss även bemanningsuppdrag åt kunder utanför Bonnier News-koncernen. Vår verksamhet omfattar stora delar av landet, från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag cirka 500 medarbetare.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Läs mer på vår hemsida. Visa mindre

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå/Kramfors/Sundsvall

Ansök    Mar 7    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Avdelningen Belysning Nord växer och tar marknadsandelar, därför behöver vi förstärka vår organisation med just dig! Vi söker dig som är intresserad av att lösa problem och tar eget ansvar. Eftersom våra uppdrag till 95% är utomhusrela... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Avdelningen Belysning Nord växer och tar marknadsandelar, därför behöver vi förstärka vår organisation med just dig!
Vi söker dig som är intresserad av att lösa problem och tar eget ansvar. Eftersom våra uppdrag till 95% är utomhusrelaterade trivs du med ett fritt utomhusarbete. Du kan jobba både självständigt och i grupp. Du tar ansvar för din dag genom att du planerar och lägger upp arbetet med stöd av dina medarbetare och projektledare. Du har en positiv inställning även om en del problem kan vara svåra, men vi hjälper varandra i gruppen så inget blir omöjligt. Låter det passande? Tveka inte att skicka in din ansökan, gärna med ett personligt brev där du kortfattat presenterar dig och dina egenskaper.
Som Belysningstekniker kommer du att arbeta med underhåll samt om- och nybyggnation av i första hand utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer.


Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå inom el/elkraft eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA och Arbete på väg. Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Du talar och skriver även svenska obehindrat.


Placeringsort: Sollefteå, Kramfors eller Sundsvall med närområden, vänligen ange placeringsort i ansökan. Resor ingår i tjänsten.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvariga rekryterare Malin Malmsten 073 - 597 73 71.
Fackliga representanter Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 27 mars 2022!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


?Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå/Kramfors

Ansök    Feb 7    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Din roll som Belysningstekniker I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer. Dina kvalifikationer som... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Din roll som Belysningstekniker
I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer.


Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA och Arbete på väg. Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande


Placeringsort: Sollefteå/ Kramfors, ange placeringsort i ansökan. Resor igår i tjänsten.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvariga rekryterare Almouad Imad 073-402099
Fackliga representanter Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-03-06


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå/Kramfors/Sundsvall

Ansök    Feb 14    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Din roll som Belysningstekniker I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer. Dina kvalifikationer som... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Din roll som Belysningstekniker
I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer.


Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA och Arbete på väg. Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande


Placeringsort: Sollefteå/ Kramfors/ Sundsvall, ange placeringsort i ansökan. Resor igår i tjänsten.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvariga rekryterare Imad Almouad 073-402099
Fackliga representanter Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-03-06


?Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bibliotekarie till Sollefteå kommun

Ansök    Dec 16    Sollefteå kommun    Bibliotekarie
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Sollefteå huvu... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Sollefteå huvudbibliotek hittar du centralt i Sollefteå. Vi finns i det anrika Apotekshuset mitt i centrumkärnan. De fantastiska lokalerna delar vi med Apotekshuset konst och kultur, vilka vi har ett gott samarbetet med. Under 2021 gjordes en stor satsning på barn- och unga avdelningen på huvudbiblioteket där biblioteksrummen är nya, fräscha och anpassade utifrån barn och ungas olika åldrar. Biblioteken i Sollefteå innefattar förutom huvudbiblioteket fem filialer i kommunen. Dessa finns i Junsele, Näsåker, Resele, Ramsele och Långsele. Totalt jobbar 17 personer på våra olika orter.

Barnrättsombuden i Sollefteå belönades tillsammans med övriga barnrättsombud i Regionen med barnrättsutmärkelsen Elefanten. Priset får en person eller verksamhet som i ett bibliotekskontext föredömligt har arbetat med att stärka barns rättigheter, i enlighet med FN:s konvention om barnets rättigheter. Under 2022 kommer biblioteken i Sollefteå som vänort stå värdar för en regional litteraturfestival.

Spännande va? Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är du den vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bibliotekarie är ditt huvudsakliga uppdrag att främja, inspirera och förmedla kunskap och litteratur. Du utbildar och handleder människor, unga som äldre, att söka information i såväl tryckta som elektroniska medier. Detta kommer du dels att göra under yttre tjänst, med pass i informationsdisk där du möter besökarna.

Du kommer även att få möjligheter att planera, arrangera och genomföra aktiviteter för utvalda målgrupper. Du ansvarar för att, tillsammans med dina kollegor, utveckla biblioteksverksamheten, inspirera och uppmuntra till läsglädje samt skapa värdefulla relationer till barn, ungdomar och vuxna.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter så ingår sedvanliga biblioteksuppgifter såsom urval och beställning av media samt till viss del planering och genomförande av programverksamhet.

Din arbetstid är främst förlagd på huvudbiblioteket, men arbete på våra filialbibliotek kan också ingå. Helgtjänstgöring ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie. Kanske har du också arbetslivserfarenhet av biblioteksarbete? Det är önskvärt, men inget krav. Det viktigaste är att du har en god litteraturkännedom och är trygg i användandet av digitala resurser och hjälpmedel.

Då uppdraget kräver att du kan leverera god service är det viktigt att du uppskattar mötet med olika människor, att du är lyhörd och lösningsorienterad. Du har förmågan och gillar att arbeta med andra människor, att lyssna och visa empati och respekt är en självklarhet för dig. I denna roll kommer du att ha stora möjligheter att utveckla och påverka, vi kommer därmed att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga, kreativitet samt samarbetsförmåga.

Vi tillämpar löpande urval under denna rekryteringsprocess, vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Belysning engagerar, vi söker två tekniker till vår underhållsverksamhet!

Ansök    Dec 15    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vattenfall Services söker två engagerade belysningstekniker till Västernorrland! Vattenfall Services är Sveriges största belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentr... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vattenfall Services söker två engagerade belysningstekniker till Västernorrland!
Vattenfall Services är Sveriges största belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenörer och företag inom industri och infrastruktur.
I denna roll kommer du att arbeta med underhåll samt om- och nybyggnation av belysningsanläggningar, även andra el-relaterade installationer förekommer. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö.
Läs mer här https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/vara-tjanster/belysning/
Om dig
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning för ESA och Arbete på väg.
Du tar initiativ och ansvar för kvalité och resultat. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du har en bra IT-vana och talar och skriver svenska, gärna också engelska. B-körkort är ett krav, C-körkort kan vara meriterande.
Mer information
Vi tillämpar hemstationering. Arbetsområde är Kramfors – Sollefteå – Härnösand – Örnsköldsvik med omnejd, resor ingår i arbetet. Ange din nuvarande eller tänkta bostadsort i Västernorrlands län. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog.
Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anders Hansson. Fackliga representanter är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 januari, 2021.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.
Följ oss gärna
Linkedin Vattenfall Services Nordic AB
Instagram vattenfallservices Visa mindre

Skolbibliotekarie till Vallaskolan

Ansök    Maj 4    Sollefteå kommun    Bibliotekarie
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Vi söker dig ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Vi söker dig som vill arbeta för att skolbiblioteket ska vara en pedagogisk resurs som stödjer eleverna i att nå sina mål och som, tillsammans med lärare och rektor, planerar en skolbiblioteksverksamhet med utgångspunkt i styrdokumenten; skollag, läroplan, vår Skolbiblioteksplan och det behov som finns i skolan!

Vi skapar ett skolbibliotek tillgängligt för alla, som stärker elevernas språk- och kunskapsutveckling och elevernas digitala kompetens! Du blir en av sex skolbibliotekarier som gör skillnad för eleverna i Sollefteå kommuns grundskolor!

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Skolorna i Sollefteå har i Skolbiblioteksplanen och dess Kunskapsstege ett tydligt dokument för utveckling av skolbiblioteksverksamheten.

Som Skolbibliotekarie ska du:
- I samverkan med rektor och pedagogisk personal medverka till att eleverna ges goda förutsättningar i sin språk- och kunskapsutveckling och inspirerar till läsning. Sollefteå kommun ingår sedan 2020 i ett samverkansprojekt med Skolverket kring riktade insatser för nyanländas lärande, där SKUA (språk- och kunskapsutvecklande arbete) är en del i projektet. I denna satsning är skolbibliotekarien en viktig roll i arbetet.
- I nära samarbete med skolledningen, fortsätta utvecklingen av de lokala skolbiblioteken
- Kvalitetssäkra Kunskapsstegen, en del i Sollefteå kommuns skolbiblioteksplan.
- Delta i skolbiblioteksnätverket för ökad likvärdighet i kommunens skolbibliotek.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- högskoleutbildning; examen i biblioteks- och informationsvetenskap.
- erfarenhet av skolbiblioteksarbete/folkbiblioteksverksamhet.
- god planerings- och samarbetsförmåga.
- god IT-kompetens.

God barnlitteraturkännedom och litteraturpedagogisk erfarenhet är meriterande.

B-körkort för manuell bil krävs.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Okt 26    Sollefteå kommun    Bibliotekarie
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen ti... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!
Välkommen till oss!

Sollefteå bibliotek består av ett huvudbibliotek och fem filialer samt engagerad personal.

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå bibliotek har beviljats bidrag från Kulturrådets satsning på Stärkta bibliotek för att utveckla verksamheten.

Vi söker en bibliotekarie som framförallt ska arbeta som förstärkning i yttre tjänst. Du kommer att ha en viktig uppgift genom att göra det möjligt för all personal att delta i projektet.

Informationstjänstgöring på huvudbiblioteket blir din huvudsakliga arbetsuppgift, där fokus ligger på kontakten med besökarna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap
- erfarenhet av biblioteksarbete
- god kännedom om IT och de möjligheter som den digitala utvecklingen kan erbjuda
- förmåga att arbeta självständigt liksom i grupp, är utåtriktad och flexibel
- lätt för att ge god service och gott bemötande
- B-körkort


ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Belysningstekniker Vattenfall Services Sollefteå/Kramfors

Ansök    Sep 14    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Nu söker vi en belysningstekniker till Sollefteå/Kramfors Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenadföretag o... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en belysningstekniker till Sollefteå/Kramfors
Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri och infrastruktur.
I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer. Du kommer att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö. Arbetet sker i samarbete med dina kollegor och kunder.

Dina kvalifikationer som belysningstekniker
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA och Arbete på väg.
Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. Du är trygg, initiativtagande och arbetar strukturerat med dina uppdrag.
Din datorvana är god och du talar och skriver god svenska, gärna också engelska. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Placeringsort
Du kommer att utgå från Vattenfalls kontor i Sollefteå. Du kommer framförallt att arbeta i Sollefteå, Kramfors och intilliggande närområden. Resor i tjänsten ingår.

Mer information
Rekryterande chef Anders Hansson
Rekryterare Ingela Skoog.

Fackliga representanter
Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Projektledare till Sollefteå bibliotek

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!

Sollefteå bibliotek består av ett huvudbibliotek i Sollefteå och 5 filialer varav 2 är integrerade med medborgarkontor och 2 integrerade med skolor.

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå bibliotek har beviljats bidrag från Kulturrådets satsning på Stärkta bibliotek. Projektet har stort fokus på att utveckla barn- och ungdomsverksamheten med FN:s barnkonvention som grund.

Vi söker därför en projektledare som tillsammans med övrig bibliotekspersonal vill driva och leda det redan påbörjade arbetet med att stärka barns och ungdomars möjligheter att uppleva biblioteket. Det innebär i praktiken både att förändra de fysiska miljöerna på våra bibliotek och att förändra våra arbetssätt. Ett av målen är en flytt av huvudbibliotekets barnavdelning till större och mer funktionella lokaler.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom några av områdena kultur, pedagogik eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner relevant.
Du är nyfiken och kreativ och har en stor vilja att utveckla och pröva nya metoder. Du ska kunna leda en verksamhet och ha lätt för att ta initiativ, skapa kontakter och arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du ska arbeta utifrån barns och ungas perspektiv och därför ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga.


Det är meriterande om du har:
Kunskaper i andra språk än svenska och engelska
Erfarenhet av att leda och delta i projekt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Giltigt B-körkort (manuell) krävs.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kantor i Multrå-Sånga församling

Ansök    Aug 27    Sollefteå-Boteå Pastorat    Kantor
Välkommen till en tjänst där just dina musikaliska gåvor och intressen kan få utrymme att forma verksamheten. Du kommer att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du spelar även vid gudstjänster och förrättningar i övriga församlingar i pastoratet, då främst i Sollefteå, Boteå o... Visa mer
Välkommen till en tjänst där just dina musikaliska gåvor och intressen kan få utrymme att forma verksamheten. Du kommer att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du spelar även vid gudstjänster och förrättningar i övriga församlingar i pastoratet, då främst i Sollefteå, Boteå och Överlännäs.
Du är en nyfiken och samarbetsvillig musiker som är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I vårt kreativa och glada arbetslag blir du, från och med årsskiftet, en av sju kyrkomusiker. Du samverkar även nära den komminister som har ansvar för Multrå-Sånga församling. I Sollefteå med omnejd finns ett aktivt musiksällskap, kulturskola och ett flertal körer att samverka med.
Vi söker dig som:
har kantorsexamen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
har körledarerfarenhet.
gärna arbetar i team.
är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar.
har körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsteställe är Sollefteå.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning mot barn och unga

Ansök    Jun 10    Sollefteå kommun    Bibliotekarie
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro - Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro - Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå bibliotek består av ett huvudbibliotek i Sollefteå och 5 filialer varav 2 är integrerade med medborgarkontor och 2 integrerade med skolor.

Tillsammans med vår bibliotekspedagog ska du planera, utveckla och genomföra biblioteksverksamheten för barn och unga. Din placering blir Sollefteå huvudbibliotek.

Vi arbetar aktivt med språkutveckling genom bland annat Bokstart. I verksamheten ingår att genomföra lässtimulerande aktiviteter och ansvara för media i olika former. Du ska också vara en resurs för våra filialer genom att ge stöd och inspiration i deras arbete. Du ska fortsätta utveckla samarbetet med förskola, BVC och andra aktörer. Du tar initiativ till och genomför projekt för att utveckla verksamheten.

Vi har precis fått beviljat ett tredje år inom Stärkta bibliotek-projektet, där du kommer att vara delaktig i processen att omstrukturera barn- och ungdomsavdelningens lokaler på huvudbiblioteket.
Verksamhet för barn med annat modersmål än svenska är en del i arbetet. Samarbete med kollegor inom länet likaså.
Informationstjänstgöring och andra på bibliotek förekommande arbetsuppgifter ingår.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• kandidat- eller magisterexamen i biblioteks-
och informationsvetenskap, eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig.
• erfarenhet av biblioteksarbete gentemot barn
och unga.
• goda kunskaper om media för barn och unga
och förmåga att förmedla dessa.
• en kreativ och positiv läggning och förmåga att
utveckla verksamheten utifrån målen för
verksamheten.
• humor och arbetsglädje.
• god förmåga att arbeta självständigt liksom
god samarbetsförmåga.
• B-körkort


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Tjänstedesigner till projektet Experio Lab

Ansök    Jun 10    REGION VÄSTERNORRLAND    Designer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Region Västernorrland och verksamheten Forskning, utbildning och innovation, har som ett led i att utveckla innovationsförmågan, etablerat projektet Experio Lab. Projektet syftar till att utveckla kompetens, förmåga och skapa en yta för att använda design/tjänstedesign inom Region Västernorrland samt att arbeta för spridning av innovationer, arbetssätt, metoder och verktyg.

.

Vi söker nu två tjänstedesigners som under två månader vill vara med och genomföra användarstudier som syftar till att kartlägga medborgarnas behov och önskemål inför bygget av en ny hälsocentral i Själevad. Resultatet av arbetet kommer utgöra en del av underlaget för utformningen av hälsocentralen.

Tillsammans med kollegor, erfarna designers, vårdpersonal och utvecklare kommer du på olika sätt interagera med de medborgare vars nya hälsocentral är under utformning. Exempel på arbetsuppgifter är planering, metodval, intervjuer, observationer, analys, dokumentation, visualiseringar och framställande av informationsmaterial kopplat till studien.

Du kommer att jobba med:
. Designresearch med framförallt kvalitativa metoder
. Kreativt teamarbete med vårdpersonal, designers, patienter, närstående, utvecklare och andra aktörer.
. Analys och visualisering av insikter

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under perioden 2020-08-17 till 2020-10-17 med möjlig placering på alla orter i länet (Örnsköldsvik, Sundsvall, Härnösand och Sollefteå). Flertalet resor till Själevad kommer förekomma.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning på högskole-/universitetsnivå med dokumenterade kunskaper inom användarcentrerad design.

För att passa i rollen behöver du vara nyfiken på och tycka om att interagera med människor. Du är lyhörd och inkluderar andra genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt och du känner dig bekväm med att leda workshops. Du älskar researcharbetet och dess metoder och verktyg. Att arbeta strukturerat och ansvarstagande är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Webbutvecklare

Ansök    Jul 29    Fostira AB    Webbdesigner
Vi söker nu en webbutvecklare för dig som är redo att ta nästa steg inom karriären. Vi arbetar rikstäckande runtom i Sverige där vi förmedlar tjänster till nya likväl som befintliga kunder. KVALIFIKATIONER Strukturerad och initiativtagande Hantera flera uppdrag/bollar samtidigt Ständigt ute efter att utvecklas och ta nya steg framåt + Om du har erfarenheter inom Ps6, AI, Wordpress. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av webbutveckling & ... Visa mer
Vi söker nu en webbutvecklare för dig som är redo att ta nästa steg inom karriären.


Vi arbetar rikstäckande runtom i Sverige där vi förmedlar tjänster till nya likväl som befintliga kunder.


KVALIFIKATIONER
Strukturerad och initiativtagande
Hantera flera uppdrag/bollar samtidigt
Ständigt ute efter att utvecklas och ta nya steg framåt
+ Om du har erfarenheter inom Ps6, AI, Wordpress.


Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av webbutveckling & programmering sedan innan! Utbildning ingår i samband med anställning. Visa mindre

Kultursamordnare

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Funktionen kultursamordnare är helt ny i Sollefteå kommun och uppdraget innebär att ha det övergripande ansvaret för att samordna och utveckla kulturen i hela Sollefteå kommun.

Du driver och utvecklar samarbetet med det fria kulturlivet och stöttar föreningarna i deras utvecklingsarbete. Du stöttar kulturföreningarna, lokala kulturaktörer, fångar upp lokala initiativ samt hjälper till med samordning och genomförande. Du kommer att handlägga kulturbidrag och ansökningar om medel inom kulturen.

Du är en samarbetspartner i regionala sammanhang. Du medverkar i kulturevenemang och kulturella projekt över hela kommunen. Du planerar, förbereder och genomför evenemang med fokus på delaktighet och mångfald. I det utåtriktade arbetet ingår att omvärldsbevaka och föra in nya tankar och idéer i syfte att utveckla verksamheten i hela kommunen.

Tillsammans med utställningsansvarig bedriver du verksamheten i apotekshuset samt marknadsför och dokumenterar dessa verksamheter.
KVALIFIKATIONER
Akademisk utbildning inom kultur- eller samhällsvetenskapliga områden är ett meriterande.
Likaså om du har ledarerfarenhet som projektledare, koordinator eller annan roll som bedöms likvärdig. Bred erfarenhet från olika områden av kultur, näringsliv, entreprenörskap och kommun är meriterande.
Vi ser också att du har dokumenterad god kunskap om att bygga upp och utveckla verksamheter. Du kommer att ha ett eget budgetansvar och du ska ha dokumenterad god förmåga att hålla dig till givna budgetramar.

Som person har du förmåga att presentera och sälja in, skapa förtroende och intresse.
Du trivs med att möta många olika människor och har lätt för att etablera nya relationer på ett professionellt sätt. Du är serviceinriktad och har alltid ett gott bemötande till de du träffar i ditt arbete.
Du är pedagogisk och kreativ, initiativtagande och självgående. Det är av vikt att du är flexibel och lösningsfokuserad och har vilja och möjlighet att arbeta under kvällar och helger när arbetsuppgifterna kräver detta.
Du ska ha dokumenterad god samarbetsförmåga. Du ska kunna samarbeta med kultur- och föreningsliv och andra kulturutövare såväl externt som internt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Skolbibliotekarie till grundskolan

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Vi söker di... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

Vi söker dig som vill arbeta för att skolbiblioteket ska vara en pedagogisk resurs som stödjer eleverna i att nå sina mål och som, tillsammans med lärare och rektor, planerar en skolbiblioteksverksamhet med utgångspunkt i styrdokumenten; skollag, läroplan, vår Skolbiblioteksplan och det behov som finns i skolan!
Vi skapar ett skolbibliotek tillgängligt för alla, som stärker elevernas språk- och kunskapsutveckling och elevernas digitala kompetens!

Du blir en av sex skolbibliotekarier som gör skillnad för eleverna i Sollefteå kommuns grundskolor!

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Skolorna i Sollefteå har i Skolbiblioteksplanen och dess Kunskapsstege ett tydligt dokument för utveckling av skolbiblioteksverksamheten.

Som Skolbibliotekarie ska du:
- i samverkan med rektor och pedagogisk personal medverka till att eleverna ges goda förutsättningar i sin språk- och kunskapsutveckling och inspirerar till läsning
- i nära samarbete med skolledningen, fortsätta utvecklingen av de lokala skolbiblioteken
- kvalitetssäkra Kunskapsstegen, en del i Sollefteå kommuns skolbiblioteksplan.
- delta i skolbiblioteksnätverket för ökad likvärdighet i kommunens skolbibliotek.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Högskoleutbildning; examen i biblioteks- och informationsvetenskap.
- Erfarenhet av skolbiblioteksarbete/folkbiblioteksverksamhet.
- God planerings- och samarbetsförmåga.
- God IT-kompetens.

God barnlitteraturkännedom och litteraturpedagogisk erfarenhet är meriterande.

B-körkort för manuell bil krävs.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Webbutvecklare i Sollefteå

Ansök    Sep 13    Fostira AB    Webbdesigner
Vi söker nu en webbutvecklare. På ett av Sollefteå`s största och exklusivaste kontor finns det nu en plats ledig för dig som är redo att ta nästa steg inom karriären.Vi arbetar rikstäckande runtom i Sverige där vi förmedlar tjänster till nya likväl som befintliga kunder. All vår försäljning sker via personliga möten eller via telefonmöten med kunden.KVALIFIKATIONER- Kunskap inom Wordpress.- Kunskap och ett öga för design.- Lätt för att samarbeta och samtal... Visa mer
Vi söker nu en webbutvecklare. På ett av Sollefteå`s största och exklusivaste kontor finns det nu en plats ledig för dig som är redo att ta nästa steg inom karriären.Vi arbetar rikstäckande runtom i Sverige där vi förmedlar tjänster till nya likväl som befintliga kunder. All vår försäljning sker via personliga möten eller via telefonmöten med kunden.KVALIFIKATIONER- Kunskap inom Wordpress.- Kunskap och ett öga för design.- Lätt för att samarbeta och samtala med kunder.- Att du är mål- och resultatinriktad.- Initiativrik och handlingskraftig. Visa mindre

Produktionssamordnare till Regional operationsplaneringsenhet (ROP)

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spec... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Söker du en intressant och utmanande arbetsplats? Vill du vara med och påverka utvecklingen av hälso- och sjukvården? Då är Region Västernorrland rätt för dig. Vi erbjuder:

- en komplex miljö, kompetenta kollegor och intressanta uppdrag
- en hög utvecklingstakt inom hälso- och sjukvården
- en möjlighet att utveckla och att göra skillnad

Regional operationsplaneringsenheten är en nybildad funktion med uppdrag att stödja regionens operativa verksamheter att ge god och tillgänglig vård. Detta genom att bistå opererande verksamheter med fakta, analyser och förslag på åtgärder samt att samordna resurser och kapacitet utifrån väntelistor. Utifrån detta har enheten en viktig roll i verksamheternas utveckling av arbetssätt och patientflöden.

Tjänsten som produktionssamordnare tillhör organisatoriskt länsverksamhet Operation och Intensivvård, men arbetar och rapporterar till regionens operationsstyrelse.

.

ROP arbetar med länsgemensamma processer avseende väntelistor, operationsplanering och resursfördelning i vilka dessa uppdrag ingår:

- Synliggöra regionens resurser och behov gällande operationsverksamhet genom att samordna och upprätta en långsiktig produktions- och kapacitetsplanering.
- Ansvara för att utarbeta prognoser, uppföljningar och utvärderingar, kontinuerliga analyser av väntelistor, inflöde och produktion.
- Göra prognoser utifrån lagd produktionsplan och produktionsutfall varje vecka.
- Föreslå omfördelning av resurser utifrån länets väntelistor och klinikernas resursutnyttjande.
- Delta i analysarbete, kvalitetssäkra data avseende resurser och behov så de blir tillförlitliga och jämförbara.
- Stödfunktion till opererande länsverksamhetschefer avseende planering och uppföljning.
- Kontaktperson till schemaläggare, operationsplanerare och chefer avseende resursfördelning av operationssalar.
- Sammankallande i nätverk för länets operationsplanerare
- Upprätta och uppdatera statistikpresentation till operationsråd och operationsstyrelse.
- Stödfunktion vid uttag av statistik vid interna/externa förfrågningar.

Du har en högskoleutbildning. Den kan vara medicinsk eller teknisk. Du har många års erfarenhet av arbete med komplexa flöden som datainsamling, analyser, prognoser, visualisering av data och resultat. Du kan arbeta med delarna såväl som helheten. Du har också erfarenhet av att ha arbetat med uppbyggnad och utveckling av liknande analysverksamheter. Du kommer att behöva behärska regionens patientdatasystem samt göra analyser och prognoser i något statistikprogram. Goda kunskaper i Excel är meriterande samt att du har ett stort intresse av hälso- och sjukvård

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du:

- är initiativtagande
- är självgående
- är uthållig
- har en pedagogisk insikt
- är strukturerad
- har en god samarbetsförmåga
- har en problemlösande analysförmåga

För oss är det viktigast att det hos de sökande finns en energi och en vilja att lära.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort inom länet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker inom belysning – Vattenfall Services

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi har en företagskultur som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. V... Visa mer
Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi har en företagskultur som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.Nu söker vi en belysningstekniker till vår verksamhet inom Västernorrland.Din roll som teknikerVi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och samarbete, här kommer du ofta att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg utomhusmiljö.Du kommer att arbeta med drift, underhåll och byggnation av utomhusbelysning. I arbetet ingår också kundkontakt. Resor i tjänsten kan förekomma.Dina kvalifikationer som teknikerDu tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig, då säkerheten alltid är nummer ett inom Vattenfall Services.Vi söker dig som har el-utbildning på gymnasienivå, har du erfarenhet inom belysning och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA14 och Arbete på väg.För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du kan samarbeta med såväl kollegor som med kunder. Som person är du trygg, du tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt. Din datorvana är god och du talar och skriver god svenska. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.Mer informationPlaceringsort är flexibel inom Västernorrlands län. Aktuella orter är: Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. FrågorRekryterande chef Johan Olsson-Lasu, tfn 072-237 84 43Rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37Fackliga representanterAnders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan, senast den 22 september. Vi har löpande urval, så sök redan idag!Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.seTillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices Visa mindre

Skolfotograf sökes till Sollefteå

Ansök    Jun 20    Viron Media AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.Vi erbjuder dig en betald professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet. Visa mindre

Kantor / kyrkomusiker

Ansök    Jun 10    Sollefteå - Boteå pastorat    Kantor
Vid den Nicaraguanska bondemässan avtackades vår kantor Ulla-Mari som nu har gått i pension. Därför söker vi nu dig som vill ta över ansvaret för kör och övrig musik i Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du?I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du kommer även att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. Det finns... Visa mer
Vid den Nicaraguanska bondemässan avtackades vår kantor Ulla-Mari som nu har gått i pension. Därför söker vi nu dig som vill ta över ansvaret för kör och övrig musik i Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du?I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du kommer även att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. Det finns stora möjligheter att utforma tjänsten och utveckla verksamheten utifrån de gåvor du bär. Du spelar också vid gudstjänster och förrättningar i övriga församlingar i pastoratet.Du är en nyfiken och samarbetsvillig musiker som är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.I vårt kreativa och glada arbetslag finns en organist samt en kantor som dina musikaliska kollegor. Här finns även ett aktivt musiksällskap, kulturskola samt ett flertal körer att samverka med.VI SÖKER DIG SOM:Har kantorsexamen eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.Har körledarerfarenhetGärna arbetar i teamÄr medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingarHar körkort Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning mot barn och unga

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå bibliotek består av ett huvudbibliotek i Sollefteå och 5 filialer varav 2 är integrerade med medborgarkontor och 2 integrerade med skolor.

Tillsammans med vår bibliotekspedagog ska du planera, utveckla och genomföra biblioteksverksamheten för barn och unga. Din placering blir Sollefteå huvudbibliotek.

I verksamheten ingår att genomföra lässtimulerande aktiviteter och ansvara för media i alla former. Du ska också vara en resurs för våra filialer genom att ge stöd och inspiration i deras arbete. Du ska fortsätta utveckla samarbetet med förskola, BVC och andra aktörer. Du tar initiativ till och genomför projekt för att utveckla verksamheten. Just nu finns ett projekt tillsammans med förskolan, BVC och logoped, för att utveckla ett språknätverk.

Under hösten ska vi söka medel till Bokstart. Och vi har precis fått besked om att vi fått pengar till ett andra år för Stärkta bibliotek. Verksamhet för barn med annat modersmål än svenska är en del i arbetet.
Informationstjänstgöring och allmänna bibliotekarieuppgifter ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• kandidat eller magisterexamen i biblioteks-
och informationsvetenskap.
• erfarenhet av biblioteksarbete gentemot barn
och unga.
• goda kunskaper om media för barn och unga
och förmåga att förmedla dessa.
• en kreativ och positiv läggning och förmåga att
utveckla verksamheten utifrån målen för
verksamheten.
• god förmåga att arbeta självständigt liksom
god samarbetsförmåga.
• B-körkort


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Bibliotekarie

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Biblioteksverksamheten består av ett huvudbibliotek i Sollefteå och 5 filialer varav 2 är integrerade med medborgarkontor och 2 integrerade med skolor.

Sollefteå kommun har beviljats medel för år 2 av Kulturrådets Stärkta bibliotek i hela landet för att utveckla biblioteksverksamheten med speciellt fokus på kommunens ytterområden och den digitala delaktigheten i hela kommunen.

Vi söker nu en bibliotekarie till projektet, som framförallt ska arbeta som en förstärkning för all biblioteksverksamhet utifrån projektets syfte.

Du kommer att vara en viktig del i projektet Stärkta bibliotek, genom projekttjänsten kommer du att göra det möjligt för all personal att delta i projektet. Informationstjänstgöring på huvudbiblioteket blir ditt huvudsakliga uppdrag, där fokus ligger på kontakten med låntagarna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap
• Erfarenhet av biblioteksarbete
• God kännedom om IT och de möjligheter
som den digitala utvecklingen kan erbjuda.
• Bra på att arbeta självständigt liksom i grupp
• Vi värdesätter att du är utåtriktad och
flexibel
• Du trivs med att ge god service och gott
bemötande
• B-körkort


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kantor

Ansök    Feb 26    Sollefteå - Boteå pastorat    Kantor
Vår kantor Ulla-Mari går snart i pension. Därför söker vi efter en kantor som vill ta över ansvaret för musiken i Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du? I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du kommer även att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. Det finns stora möjligheter att utforma tjänsten och utveckla... Visa mer
Vår kantor Ulla-Mari går snart i pension. Därför söker vi efter en kantor som vill ta över ansvaret för musiken i Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du?

I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du kommer även att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. Det finns stora möjligheter att utforma tjänsten och utveckla verksamheten utifrån de gåvor du bär. Du spelar också vid gudstjänster och förrättningar i övriga församlingar i pastoratet.

Du är en nyfiken och samarbetsvillig musiker som är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I vårt kreativa och glada arbetslag finns en organist samt en kantor som dina musikaliska kollegor. Här finns även ett aktivt Musiksällskap, Kulturskola samt ett flertal körer att samverka med.

VI SÖKER DIG SOM:
Har kantorsexamen
Har körledarerfarenhet
Gärna arbetar i team
Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar
Har körkort Visa mindre

Organist

Ansök    Jun 10    Sollefteå - Boteå pastorat    Organist
Välkommen till oss, våra orglar, körer, gudstjänster och all övrig verksamhet. Hjälp oss att driva och utveckla, allt det fina som redan finns, och ta vår lokala del av Svenska kyrkan med in i framtiden.Arbetsuppgifter och kvalifikationerDu kommer att ha ansvaret för kyrkomusiken i Sollefteå församling men spelar även vid gudstjänster och förrättningar i övriga tre församlingar.I Sollefteå församling finns en kyrkokör (25 korister) samt en vokalensemble (k... Visa mer
Välkommen till oss, våra orglar, körer, gudstjänster och all övrig verksamhet. Hjälp oss att driva och utveckla, allt det fina som redan finns, och ta vår lokala del av Svenska kyrkan med in i framtiden.Arbetsuppgifter och kvalifikationerDu kommer att ha ansvaret för kyrkomusiken i Sollefteå församling men spelar även vid gudstjänster och förrättningar i övriga tre församlingar.I Sollefteå församling finns en kyrkokör (25 korister) samt en vokalensemble (kammarkör med 15 korister). Att leda dessa blir en av dina huvuduppgifter. Instrumentvård ligger dig varmt om hjärtat och du kommer få ansvaret för våra totalt sex orglar, den äldsta från 1898 och den yngsta invigdes i april 2018.Du tycker om att samarbeta med andra och är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt i gudstjänst, körverksamhet och konserter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.I vårt kreativa och glada arbetslag finns två kantorer som blir dina närmaste kollegor. I Sollefteå med omnejd finns ett aktivt musiksällskap, kulturskola och ett flertal körer att samverka med. Du har körkort och är självklart medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro och värderingar. Kort sagt söker vi dig som:Har organistexamenVill leda och utveckla körverksamheten i Sollefteå församlingVill ansvara för vården av våra sex orglarGärna arbetar i team Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar Har körkort Visa mindre