Lediga jobb som Kanslichef, kommun i Sollefteå

Se lediga jobb som Kanslichef, kommun i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Kanslichef till Sollefteå kommun

Ansök    Sep 13    Sollefteå kommun    Kanslichef, kommun
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kanslichef hos oss är du chef för enheterna; sekretariat, säkerhet, ledningsstöd samt överförmyndarkansliet som ingår i kansliavdelningen. Som avdelningschef har du en strategisk övergripande roll för kansliorganisationen inom Sollefteå kommun där du ansvarar för ledningsgruppen, planerar och utvecklar kommunens kansliverksamhet.

Du har det övergripande ansvar för kommunens ärende- och dokumenthanteringssystem, genomför och driver utredningar och är kommunens personuppgiftsombud. Du har ett sammanhållet ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Du ser till att lagstiftningar samt olika beslut och riktlinjer efterlevs. I uppdraget som kanslichef är du även sekreterare i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommunstyrelsens allmänna utskott.

Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Mod, kvalitet och nyskapande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har som har en högskoleexamen och/eller erfarenhet från liknande roll som vi finner relevant för området. Vi ser att du har tidigare chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar samt att du har kunskap inom kommunal- och förvaltningslagen. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från arbete i kommunal eller offentlig förvaltning och därigenom förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som har ett stort intresse för samhällsfrågor och som tycker det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du är serviceinriktad, initiativtagande och uppskattar goda samarbeten. Du gillar ordning och reda och är väldigt strukturerad i ditt arbete.

Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då arbetet är kommunikativt och innehåller kontakter med såväl medarbetare, ledning och medborgare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till oss på Sollefteå kommun!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre