Lediga jobb som IT-tekniker/Datatekniker i Sollefteå

Se lediga jobb som IT-tekniker/Datatekniker i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

IT-konsult till Sollefteå

Var med och etablera TeamNorr i Sollefteå! Skicka in din ansökan redan i dag! Om TeamNorr TeamNorr består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper, som tillsammans bildar ett kompetent och prestigelöst lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer. Vår ambition är att fungera som våra kunders kompletta IT-avdelning och på så sätt hjälpa dem att växa... Visa mer
Var med och etablera TeamNorr i Sollefteå! Skicka in din ansökan redan i dag!
Om TeamNorr
TeamNorr består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper, som tillsammans bildar ett kompetent och prestigelöst lag där vi svarar för allt ifrån projektering, installationer och IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering och mycket mer. Vår ambition är att fungera som våra kunders kompletta IT-avdelning och på så sätt hjälpa dem att växa. De får jobba med sin kärnverksamhet – och vi ser till att saker och ting fungerar.
Vi finns på för närvarande på fem orter i norra Sverige, vilket ställer höga krav på företagskulturen – att hålla samman och skapa gemenskap. Det lyckas vi med genom att vi alla hjälps åt och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet, inte minst när det gäller att lösa våra kunders problem. Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans.
Om tjänsten
Som IT-konsult på TeamNorr är du en del av ett duktigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör IT – support, skrivare, server, datacenter och telefoni med mera. I Sollefteå har vi just öppnat ett nytt kontor, så här får du vara med och starta upp verksamheten.
Hos oss får du vara engagerad och genomföra egna idéer – här finns inga långbänkar och vi är öppna för nya lösningar och förslag. Vi vill jobba med ett öppet sinne, rakt och ärligt och med våra medarbetares och kunder bästa för ögonen. Vi vill helt enkelt ge alla en bra dag på jobbet!
Krav på erfarenhet
Microsoft 365
Windows Server
Nätverk
Användarsupport
Meriterande
Certifierad inom Microsoft 365
Certifierad inom Clavister
Goda kunskaper i Powershell
Erfarenhet av Unifi
Erfarenhet av Konferensrumslösningar
Erfarenhet av Telavox
Ett urval av våra förmåner
Företagshälsovård med hälsokontroller
Sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag
Friskvårdstimme
Trivsamma arbetsmiljöer
Trygg arbetsplats med kollektivavtal
Goda utvecklingsmöjligheter
Mer om tjänsten
Sista ansökningsdag: 2023-03-01. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som börjar med en 6 månaders provanställning.
Tillträde: Så snart som möjligt.
Lön:?Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Sollefteå.
Ansök
Skicka din ansökan [email protected]?och märk mejlet ”IT-konsult Sollefteå”. Visa mindre

IT-tekniker med inriktning support till Sollefteå kommun

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Inom kommunens... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Inom kommunens Teknik- & serviceavdelning jobbar ett 50-tal medarbetare inom flera verksamhetsområden; IT, telecom, fastighet, fordon, kontorsvaktmästeri, systemförvaltning och digitalisering och utveckling. Teknik- & serviceavdelningens arbetsområde är hela kommunen och vi svarar för kommunens interna servicefunktioner inom varje enhets verksamhetsområde.

Vi söker nu en serviceinriktad och lösningsorienterad tekniker till vårt team inom IT. Är du den vi söker?


Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som IT-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst handla om att ansvara för IT-supporten, kundmottagningen och hantera alla användarfrågor som berör arbetsplats-, verksamhetssystems- och kommunikationsfrågor. Du kommer att ingå i ett team som hanterar första och andra linjens supportärenden, ni arbetar tätt tillsammans och löser användarfrågor och beställningar. Huvuddelen av ärendena rör supportfrågor kopplat till klienter, print och handläggningssystem. Inom enheten har vi även ett team som hanterar frågor inom IT-infrastruktur.

Arbetet innefattar bland annat att:

• Agera nära IT-stöd till kommunens verksamheter i supportärenden och beställningar genom att bemanna en gemensam IT-support
• Förvalta och utveckla IT-stöden som teamet ansvarar för
• Leverera högklassig service till samtliga av kommunens användare
• Delta i förbättringsarbeten inom verksamheten, där fokus ligger på ytterligare digitalisering, automatisering och effektivisering

IT-enhetens uppgift är att i samråd med kommunens verksamheter, analysera framtida behov och samtidigt sköta leveransen av den dagliga driften. Du, tillsammans med ditt team, har ett stort ansvar i att stödja och driva utvecklingen av Sollefteå kommuns processer där IT kan tillföra värde.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig, serviceinriktade problemlösare med IT-erfarenhet. Du kanske har arbetat med användarstöd, support eller felsökning inom IT-verksamhet tidigare? Du har med fördel läst någon form av IT-relaterad utbildning, det är meriterande, men inte ett krav. Oavsett din bakgrund så är det viktigaste att du har ett stort IT-intresse med ett kundfokus samt förmåga och vilja att lära dig mer.

Vi arbetar bland annat i Microsoft 365 och Google Workspace och ser gärna att du har erfarenhet av dessa system.

Vi sätter stort värde på konsten att ge god service på ett pedagogiskt sätt, med fokus på att användaren har en fungerande arbetsplats. Du har daglig kontakt med kommunens användare och bemöter alla med vänlighet och respekt. Som person är du en engagerad lagspelare som gillar utveckling och därför inte ryggar för förändringar. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och kan hantera flera parallella processer samtidigt. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ditt goda humör trots press och motgångar.

Du har goda kunskaper i svenska, då arbetet är kommunikativt och ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har B-körkort.

Vill du få möjligheten att vara delaktig i kommunens digitaliseringsresa och kunna verka för utveckling i vår kraftfulla kommun? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Välkommen till oss!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

IT-tekniker till TeamNorr i Sollefteå

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i it-branschen? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag! Just nu söker vi dig som vill jobba som it-tekniker hos oss och leverera och installera ny it-utrustning till våra kunder. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra... Visa mer
Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i it-branschen? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Just nu söker vi dig som vill jobba som it-tekniker hos oss och leverera och installera ny it-utrustning till våra kunder. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att lösa kundernas problem. Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på.
Om rollen
Du jobbar i team och tillsammans genomför planering, felavhjälpning, utbyte och installation av it-utrustning hos våra kunder.
Du arbetar till exempel med:
• Närstödstjänster till slutanvändare gällande leverans av hårdvara (dator, mobiler och bordsskrivare) samt AV-rum.
• Support för klient (dator och/eller mobiltelefon/läsplatta) samt skrivare (etikett- / bords-skrivare).
• Hantera kringutrustning/tillbehör och ominstallation av certifierad programvara. Så som fysisk installation, anslutning av arbetsstationer och kringutrustning, samt byta ut enhet eller problemlösning på plats.
Du kommer att ha ett gäng erfarna och härliga kolleger omkring dig och kommer att ges goda möjligheter att utvecklas i din roll.


Om TeamNorr IT-Partner
TeamNorr grundades i Umeå 2014 och är ett av Norrlands ledande it-företag. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa ägarledda företag att verka och utvecklas här i Norrland genom att vara deras lyhörda och aktiva it-avdelning. Vi jobbar nära och regelbundet för våra kunder och vill ta hela greppet om it-miljön, allt från långsiktiga förbättringar till snabb it-support när det behövs. Hos oss kommer du vara en viktig del i vårt lag av it-tekniker, it-konsulter, servicetekniker och kundansvariga med olika spetskunskaper. Vi ansvarar för allt ifrån projektering, installationer, servicedesk och it-support på plats till serverdrift, backup, molntjänster, telefoni, skrivare, dokumenthantering och mycket mer.
Vi vill att våra kunder uppfattar oss som rejäla och smidiga. Rejäla för att vi gör ett bra jobb, återkopplar och håller vad vi lovar. Smidiga för att vi är enkla att ha att göra med och att vi gör livet lättare för våra kunder. Genom att anlita oss som it-avdelning får kunderna ta del av många olika spetskompetenser. Det handlar bland annat om it-support, serverdrift i vårt datacenter, leverans av datorer, AV och övrig it-utrustning.


Om dig
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta inom it, med support, installationer och hårdvara inom både klienter och skrivare. Alternativt att du har utbildning inom it-området och är villig att lära. Som person är du serviceinriktad och trivs i en roll som innebär många kontaktytor där du möter kunder på ett trevligt och artigt sätt.
För att rollen ska bli rätt för dig behöver du:
• Teknisk grundkompetens
• goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
• B körkort
För att få vistas i kundens lokaler så krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Hur det är att jobba hos oss
TeamNorr är en arbetsplats med korta beslutsvägar och vi har en företagskultur som präglas av medskapande och att vi jobbar som ett team. Här på TeamNorr är kulturen att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Vi vill att våra kunder känner av vår kultur och upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.
Vi erbjuder?en plats i ett växande företag med goda framtidsutsikter och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.


Sök tjänsten
Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 10 december. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu.
Skicka din ansökan [email protected]?och märk mejlet “it-tekniker i Sollefteå”.
Har du frågor?
Ansvarig för den här rekryteringen är Rebecca Vall.
[email protected], 090-690 31 02
HR-ansvarig är Elin Lantz.
[email protected], 070-576 12 13 Visa mindre

5-10 tjänster till vår IT-avdelning

Why Statkraft? Statkraft has been making clean energy possible for over a century. That’s what we offer. 125 years of unrivalled expertise in supplying the world with what it needs most. We envision a world that runs entirely on renewable energy. Because in the fight against climate change, we don’t see renewable energy as part of the solution – we believe it must be the solution. With us, you’ll shape a career that is truly forward-facing with many amazi... Visa mer
Why Statkraft?
Statkraft has been making clean energy possible for over a century. That’s what we offer. 125 years of unrivalled expertise in supplying the world with what it needs most. We envision a world that runs entirely on renewable energy. Because in the fight against climate change, we don’t see renewable energy as part of the solution – we believe it must be the solution. With us, you’ll shape a career that is truly forward-facing with many amazing opportunities and offerings to match.
But there’s more work to be done – that’s why we need you to join us.
Job description?
Statkraft’s IT unit is proud to encompass a diverse community of teams and talents based across Europe, South America and India. And we’re not stopping there. Right now, we’re developing our team in Sollefteå, Sweden, where our talented colleagues provide essential support to Statkraft’s activities in hydro and wind power across maintenance, planning, operation, projects and more.
But why should you join us? Well, for lots of reasons, but primary among them are the meaningful and varied projects and challenges we tackle on a daily basis. Add to that a flexible workday, talented colleagues, a focus on continuous development, and a culture that balances work and fun to a tee.
So, what sort of talents are we looking for? We want to build our team in Sweden around skilled and collaborative IT profiles with strong technical understanding, experience in operating technical infrastructure and networks, and detailed knowledge of governance and compliance. We’re hugely excited about building this team in Sollefteå, especially in this period of growth and development for the renewable energy industry.
Check out the roles below for more details and to see which one might be the perfect fit for your professional development and ambitions:
· Statkraft IT’s Application Delivery Engineering team contributes as application architects to build new business applications and services to meet the needs of Statkraft’s business areas. The team is looking to expand in Sweden by hiring an Application Delivery Engineer with solid technical competence and preferably some management experience.
· The Global Infrastructure Operations teams holds overall responsibility for day-to-day operations of IT services in Statkraft. Right now, the team is looking to further strengthen their Local Technical Support set-up with an IT Support Coordinator to manage IT needs for the Sollefteå office, in addition to other locations in Sweden. The ideal candidate will work in a dynamic operational environment as part of our Operation Centre and Local Technical Support team, collaborating with a diverse, highly-skilled and continuously developing IT environment of more than 250 colleagues.
· The IT Governance, Risk and Compliance (GRC) function assess the threat landscape, analyses IT risks and coordinate measures to secure the production of energy supplies to the Electrical grid which is part of the national critical infrastructure. We need a GRC expert who’s passionate about security to own this vital role in our Swedish organisation
· Statkraft IT’s Network & Datacenter department is responsible for architecture, roadmaps, design and service implementations globally. It identifies new opportunities and future enhancements, and ensures they are implemented in a way that improves performance, stability, security and usability. In addition, the team defines architecture and standards within the areas of network, telephony and data centers/rooms, supporting local and global requirements.
We are now looking to strengthen our Network and Datacenter Engineering squad, where you can be part of a dynamic environment collaborating with a diverse and dynamic IT specialists.
· Statkraft’s Software Development department (ITD) is committed to developing high-quality software globally that supports not only operational tasks, but enables Statkraft with specific competitive advantages. Our highly competent, creative and focused employees have during the last decade shown that they are producing and maintaining business-oriented IT solutions that are result-oriented and create tangible business outcomes because we know exactly what our business units want to achieve. We are looking for software developers with the following skill sets: Python, C#, .NET, integration domain knowledge, front-end frameworks like Angular and React + typescript is also desired, Azure experiences, DevOps, business knowledge within energy management and trading.
In Software Development we work in virtual teams. Statkraft also has offices elsewhere in Sweden, so if other locations are more convenient for you, please get in touch.
What we offer
A career with Statkraft is a career filled with purpose – meaning that every employee is not just making a living, they are making a real difference to the planet, our communities, and the future. With us, you’ll shape a career that is truly forward-facing with many amazing opportunities and offerings to match. This includes:
· Unlimited learning opportunities at various levels of the organization including LinkedIn Learning and inspiring leadership program
· The chance to grow your career alongside a truly global network of experts, leaders, specialists and graduates from different countries and backgrounds
· A work culture that puts emphasis on the individual, offering flexible working solutions and work life balance principles
· Statkraft offers competitive terms of employment and benefits schemes, and we’re a trusted employer that puts the safety of our people first. We believe that a safe and healthy working environment is a matter of choice, not chance.
Benefits
Statkraft offers both professional and personal development in a corporation with international growth. We strive for safe operations and a good working environment. To succeed with the transition to a world powered by renewable energy, we need different perspectives and voices at the table. That makes diversity and inclusion hugely important in Statkraft.
Statkraft offers competitive benefits and salaries.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IT-tekniker med inriktning telecom till Sollefteå kommun

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Inom kommunen... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Inom kommunens Teknik- & serviceavdelning jobbar ett 50-tal medarbetare inom flera verksamhetsområden; IT, telecom, fastighet, fordon, kontorsvaktmästeri, systemförvaltning och digitalisering och utveckling. Teknik- & serviceavdelningens arbetsområde är hela kommunen och vi svarar för kommunens interna servicefunktioner inom varje enhets verksamhetsområde. För att fortsätta utveckla och effektivisera verksamheten söker vi nu en driven och serviceinriktad IT-tekniker med inriktning mot telecom!

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som IT-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att variera inom området telecom. Du kommer att ingå i Teknik- & serviceavdelningens telecomteam som hanterar alla frågor inom området. Ett gott samarbete inom arbetsgruppen är en självklarhet för att utveckla och effektivisera verksamheten, men du kommer självständigt att driva och hantera dina egna ärenden.

Arbetet innefattar bland annat:

• Leverera högklassig service och stötta Sollefteå kommuns användare i alla förekommande frågor inom telecomområdet
• Hantera och administrera MDM (Mobile Device Management)
• Navigera, administrera och hantera kommunens växelsystem (Omnivista alcatel)
• Samverka internt, men också med vissa externa leverantörer
• Installationsuppdrag
• Delta i förbättringsarbeten inom verksamheten, där fokus ligger på ytterligare digitalisering och effektivisering


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, en passionerad problemlösare med IT-erfarenhet. Vi ser att du har arbetat i liknande roll tidigare, och att du har kunskap inom telekommunikation. Har du även relevant utbildning för rollen är det meriterande.

Vi sätter stort värde på konsten att ge god service på ett pedagogiskt sätt, med fokus på att användaren har en fungerande arbetsplats. Du har daglig kontakt med kommunens användare och bemöter alla med vänlighet och respekt. Som person är du en engagerad lagspelare som gillar utveckling och därför inte ryggar för förändringar. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och kan hantera flera parallella processer samtidigt. Du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ditt goda humör trots press och motgångar.

Vi arbetar främst i Microsoft 365, Google Workspace och Omnivista Alcatel och vi ser gärna att du har erfarenhet av dessa system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. B-körkort ett krav.

Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande och utvecklande utmaningar att ta itu med.

Välkommen till oss!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Svenska kraftnät söker en IT-tekniker till kontrollrummet i Sollefteå

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät söker nu dig som vill jobba som IT-tekniker i vår kontrollrumsverksamhet. I våra kontrollrum styr och övervakar vi landets elsystem dygnet runt och årets alla dagar. Detta ställer höga krav på en väl fungerande, stabil och säker IT-miljö. Läs mer om Svenska kraftnät på www.svk.se. Om tjänsten Kontrollrummet är en förutsättning för styrni... Visa mer
Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät söker nu dig som vill jobba som IT-tekniker i vår kontrollrumsverksamhet. I våra kontrollrum styr och övervakar vi landets elsystem dygnet runt och årets alla dagar. Detta ställer höga krav på en väl fungerande, stabil och säker IT-miljö. Läs mer om Svenska kraftnät på www.svk.se.

Om tjänsten
Kontrollrummet är en förutsättning för styrning och övervakning av det svenska elnätet, i takt med digitaliseringen av elnätet ökar även beroendet av IT-system för att det samhällsviktiga uppdraget ska kunna utföras. För att skapa ännu bättre förutsättningar för de olika funktionerna och medarbetarna i kontrollrummet söker vi därför en IT-tekniker som kan stötta verksamheten i olika typer av IT-relaterade frågor.

Tjänsten tillhör enheten IT-arbetsplats som ansvarar för IT-support, förvaltning och utveckling av IT-arbetsplatser, incident- och problemhantering. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med enheten nätdrift nord som bemannar kontrollrummet.

Tjänsten är tillsvidare och är placerad på vårt kontor i Sollefteå. Resor till Svenska kraftnäts övriga kontor och anläggningar i området förekommer.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-tekniker är bred och omväxlande. I ditt arbete ingår exempelvis att installera nya servrar och datorer, utbyte av trasiga komponenter, och felsökning i system och applikationer som används i kontrollrummet. Du ansvarar för den dagliga driften av IT-miljöerna i kontrollrum och tillhörande kontorslokaler samt att  stödja personalen vid IT-frågor. I arbetet ingår även installationer, och felavhjälpning i applikationer, system och hårdvara i datacenter, elnätsanläggningar och kontor på andra orter.

Du kommer att lösa uppgifter på egen hand men också med stöd från instruktioner eller kollegor.

I rollen som IT-tekniker i kontrollrummet får du en unik möjlighet att arbeta i en spännande miljö där du bidrar i en samhällsviktig verksamhet.

Din bakgrund
Du ska ha examen inom el/tele, IT eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vidare har du erfarenhet av:


• Flerårig erfarenhet av arbete med Microsoft- och/eller Linuxklienter där installation, felsökning och administration ingått.
• Praktisk erfarenhet av installation av IT-hårdvara och utbyte av komponenter.
• Du har ett genuint tekniskt intresse.
• Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med fastighetsfrågor, ITSM-ärendehanteringssystem eller erfarenhet av elbranschen och kraftsystem.

Dina personliga egenskaper
Rollen kräver att du är självgående och på egen hand kan se och förstå vilka uppgifter som behöver hanteras och i vilken ordning. Struktur är viktigt för dig och du är van att planera och dokumentera ditt arbete. Din samarbetsförmåga är hög och du har lätt för att skapa nya relationer då denna roll innebär många kontaktytor i organisationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna rekryterande chef Nickoletta Pihl, tel. 010-475 9733 alternativt ansvarig rekryterare Victoria Waltenberg, tel. 010-350 9045. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010 475 84 77 och Mikael Hedenheim, ST, tel. 010 475 84 68. Du når oss också via e-post: [email protected].

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 16 november 2022. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.


Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.


Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.


Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Visa mindre

Sommarjobba hos oss på Sollefteå Stadsnät

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Sollefteå s... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

Sollefteå stadsnät är en affärsverksamhet som drivs av Sollefteå Kommun. Vårt uppdrag är att erbjuda företag, organisationer och privatpersoner uppkoppling till ett fiberbaserat bredbandsnät. Vi arbetar ständigt med utbyggnad, uppdatering och utveckling av nätet för att bibehålla en hög kvalitet.

Sollefteå stadsnät är ett så kallat Öppet nät, det vill säga att stadsnätet själv inte levererar några tjänster. Istället är det fritt för olika tjänsteleverantörer att leverera sina tjänster i vårt nät.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder nu sommarjobb för ungdomar och söker dig som under sommaren 2022 vill jobba hos oss.
I dina arbetsuppgifter kan det ingå:

• Förläggning och installation av fiber
• Arbete med nätverk och kommunikation
• Olika administrativa sysslor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig, tjej eller kille, som vill arbeta, inte är rädd för att jobba ute, ta i och bli lite smutsig, men också kan tänka dig en dag eller två på kontoret.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med förläggning och att du hållit på med datorer och datakommunikation tidigare. Det är också ett plus om du har B-körkort, men det är inget krav.

Det viktigaste är att du är engagerad, initiativrik, uthållig, och ordningsam.

Du har fyllt 16 år.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Medarbetare till IT-support Vårdsystem

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag: - Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna. - Att erbjuda stöd... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

IT och digitalisering blir en allt mer integrerad del av hela Region Västernorrlands verksamhet. Digitaliseringen och teknikutvecklingen innebär stora möjligheter att utveckla verksamheten. Exempelvis kommer vi inom en snar framtid att se tillämpningar av artificiell intelligens, monitorering av patienter i hemmet, virtuella vårdrum med mera.ROLLEN SOM MEDARBETARE PÅ VÅRDSYSTEM

Vi söker två medarbetare till vårdsystemsupporten som tillsammans med övriga kollegor hjälper våra användare i användandet av våra vårdsystem. Vi erbjuder möjligheten att vara med och ta emot ärenden via inkommande samtal och självservice och hantera både fel i system, behörigheter och mer allmänna frågor kring användningen av systemen. Du jobbar i nära kontakt med användaren och genom ditt bemötande skapar du en känsla av trygghet och genom ditt agerande säkerställer du att användaren får rätt service utifrån dennes behov. Eftersom ditt huvuduppdrag är att hjälpa och stötta användare så är det viktigt att du trivs med att ge service via telefon.

Tjänsterna avser vikariatsanställningar som sträcker sig till 2024-03-30, tillträdesdatum enligt överenskommelse.


Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, erfarenhet från arbete inom Hälso- och sjukvård och har jobbat i NCS Cross. Du har erfarenhet av eller ett intresse av IT och vill utveckla din kunskap inom IT-området på sikt. Det är meriterande om du har jobbat med kundservice i form av användarstöd eller support av applikationer eller i situationer som vi bedömer som likvärdiga.

Vi ser att du är serviceinriktad, har en god problemlösningsförmåga och är pedagogisk. Du har förmåga att se till helheten, är flexibel och har en personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Körkort erfordras. Placeringsort för tjänsten är Örnsköldsvik, Sundsvall alternativt Sollefteå och beslutas i dialog med rekryterande chef.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobba hos oss på Sollefteå Stadsnät

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Sollefteå sta... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Sollefteå stadsnät är en affärsverksamhet som drivs av Sollefteå Kommun. Vårt uppdrag är att erbjuda företag, organisationer och privatpersoner uppkoppling till ett fiberbaserat bredbandsnät. Vi arbetar ständigt med utbyggnad, uppdatering och utveckling av nätet för att bibehålla en hög kvalitet.
Sollefteå stadsnät är ett så kallat Öppet nät, det vill säga att stadsnätet själv inte levererar några tjänster. Istället är det fritt för olika tjänsteleverantörer att leverera sina tjänster i vårt nät.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder nu sommarjobb för ungdomar och söker dig som under sommaren 2021 vill jobba hos oss.
I dina arbetsuppgifter kan det ingå:

• Förläggning och installation av fiber
• Arbete med nätverk och kommunikation
• Olika administrativa sysslor


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig, tjej eller kille, som vill arbeta, inte är rädd för att jobba ute, ta i och bli lite smutsig, men också kan tänka dig en dag eller två på kontoret.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med förläggning och att du hållit på med datorer och datakommunikation tidigare. Det är också ett plus om du har B-körkort, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är engagerad, initiativrik, uthållig, och ordningsam.

Du har fyllt 16 år.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

IT-tekniker

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!


Sollefteå kommuns IT-avdelning finns både centralt placerad i Sollefteås kommunhus och ute i verksamheten som Närservice inom skolan. Inom Central IT som täcker ett stort geografiskt område har vi bl a ansvarar för drift, underhåll, service, support och utveckling, upphandling och inköp för kommunens IT-miljö, telefoni och hemtjänstlarm.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kunnig IT-tekniker till Central IT för teknisk support, felsökning och service på arbetsplatsutrustning och kringutrustning. Även installationsuppdrag och återtag ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi sätter stort värde på konsten att ge god service på ett pedagogiskt sätt med fokus på att användaren har en fungerande arbetsplats.
Vi söker dig med IT-kompetens och vana vid självständigt arbete inom teknisk IT-service gentemot slutanvändare.
En förutsättning är goda kunskaper i Office 365 och Windows 10 miljö.
Resor förekommer i arbetet, körkort B krävs.
Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav, både i tal och skrift.ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

IT-tekniker

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen ti... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå kommuns IT-avdelning finns både centralt placerad samt ute i verksamheterna inom skolan. Inom IT som täcker ett stort geografiskt område finns 27 medarbetare som tillsammans bland annat ansvarar för drift, underhåll, service, support och utveckling, upphandling och inköpt för kommunens IT-miljö, telefoni och hemtjänstlarm.

Inom skolans verksamhet är det främsta uppdraget att ge alla Sollefteås elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Vi ska även skapa de bästa förutsättningarna för våra pedagoger som dagligen möter elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär arbetet som It-tekniker att göra skillnad för våra ca 3 000 elever.

Vi söker nu en It-tekniker med pedagogisk känsla som vill vara med och utveckla våra skolor. I den spännande rollen som It-tekniker arbetar du bland annat med:

-användarstöd och utveckling av befintliga och nya lärmiljöer.

- pedagogiskt support till lärarna utifrån den tekniska och pedagogiska miljö som finns på skolorna (I dagsläget Chromebook, Gsuite, interaktiva läromedel, interaktiva projektorer).

- daglig service gentemot personal och elever gällande datorer och IT-hjälpmedel.

-omvärldsbevakning inom arbetsområdet.

-utveckling utifrån verksamhetens önskemål.

En stor del av arbetet handlar också om att stödja pedagoger och arbetslagen i klassrummen. Du arbetar kontinuerligt med att kartlägga organisationens såväl praktiska som framtida behov och fortbildar enskilda pedagoger och arbetslag löpande.
Du arbetar också för att skapa samarbete mellan pedagoger och arbetslag och med It-tekniker/pedagoger på andra enheter inom Sollefteå kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av arbete inom IT i utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Självklart är din IT-kompetens gedigen och att du har mycket goda kunskaper om Gsuite, Chrome, Android och Windows är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Har du ytterligare kurser eller erfarenhet inom IKT och /eller handledning ser vi detta som meriterande.

Som person är du social och har lätt för att knyta kontakter och bygga upp förtroende. Du är mycket samarbetsorienterad, hjälpsam och nyfiken. Du trivs i en miljö som innebär en varierande vardag och där många söker sig till dig för att få stöd i sitt dagliga arbete. Vidare är du utvecklingsinriktad och drivs av att sprida kunskap och hitta kreativa och nyskapande lärmiljöer. Har du tidigare erfarenhet av att kompetensutveckla personalgrupper ser vi även detta som meriterande.

Körkort B erfordras

Stämmer ovanstående in på dig?
-Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

FRA söker flexibel tekniker till Sollefteå

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsm... Visa mer
På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten tekniker till vår verksamhet i Sollefteå. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som tekniker hör du till avdelningen för cyberverksamhet. Avdelningen ska bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp hos samhällsviktig verksamhet i Sverige. Genom att identifiera och följa angriparna bakom dessa angrepp och bygga kunskap om deras tillvägagångssätt och motiv erbjuder vi såväl tekniska lösningar som rådgivning till myndigheter och statliga bolag. På så sätt bidrar vi till Sveriges cyberförsvar.

I rollen som tekniker består dina arbetsuppgifter dels av vidmakthållande av kryptosystem vad avser både hård- och mjukvara. I ditt uppdrag ingår arbete med teknisk support, kundsupport och reparationer. Du arbetar även med uppgraderingar, utbildning och rådgivning av kryptosystem. Att arbeta med backup på kryptonycklar, certifikat och aktiva kort ingår i tjänsten.

Arbetet bedrivs i huvudsak kontors- och verkstadsmiljö men visst lagerarbete kan förekomma. Du kommer aktivt delta i planeringsarbetet och på så vis bidra till verksamhetens utveckling. Du samarbetar nära dina kolleger och har många kontakter internt på andra avdelningar inom FRA. Externa kontakter med myndigheter samt kunder och leverantörer utgör också en del av tjänsten. Resor, framförallt inom Sverige, förkommer. Arbetet kan på sikt innebära beredskap.

Du kan

Vi söker dig som har ett stort IT- och teknikintresse på praktisk nivå samt har en gymnasieutbildning, gärna med IT-inriktning. Du har arbetslivserfarenhet och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av kundsupport, tekniskt arbete alternativt har arbetslivserfarenhet inom utbildning. Det är meriterande om du har kompetens inom elektronik. Du är även en van datoranvändare och har goda kunskaper i MS Office. Vidare skriver och kommunicerar du obehindrat på svenska i såväl tal som skrift och har minst grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Du är

För att trivas i din roll har du hög kvalitetsmedvetenhet och arbetar lika väl självständigt som tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och tillmötesgående och kan på så vis möta förändrade behov och krav från omgivningen. Vi ser att du tar initiativ i arbetet och med flexibla sätt hittar du nya angreppssätt på problemställningar. Vidare har du god förmåga att prioritera och arbetar på tills resultat är uppnådda. Som person är du öppen och prestigelös med ett positivt och förtroendeskapande förhållningssätt till arbetsuppgifter, andra medarbetare och uppdragsgivare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen finns i närheten av Sollefteå. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Peder Svensson eller Torbjörn Ångman på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-06-14.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Onsite IT - supporttekniker sökes för heltidsuppdrag i Sollefteå

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och fartfylld roll? Är du pedagogisk och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig! Läs mer om tjänsten nedan. Nu söker vi för vår kunds räkning en onsite IT-tekniker i Sundsvall. Företaget du kommer arbeta mot i denna rollen är ett världsledande företag inom industrisektorn. Här erbjuds du ett arbete som är väldigt varierat och passar dig som gillar den personliga ko... Visa mer
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och fartfylld roll? Är du pedagogisk och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig! Läs mer om tjänsten nedan.

Nu söker vi för vår kunds räkning en onsite IT-tekniker i Sundsvall. Företaget du kommer arbeta mot i denna rollen är ett världsledande företag inom industrisektorn. Här erbjuds du ett arbete som är väldigt varierat och passar dig som gillar den personliga kontakten i kombination med teknisk problemlösning i såväl enkla som utmanande lösningar. För att få en känsla av vad arbetet innebär kommer här ett axplock på arbetsuppgifter som inräknas i det dagliga arbetet:

* Support och tekniska lösningar inom ärendehanteringssystem, framförallt inom Windows
* Leverera och installera datorer och utrustning på plats hos kund
* Uppdatera och underhålla datorer och utrustning
* Felsöka, reparera och åtgärda mjukvarufel och hårdvarufel i datorer
* Ta samtal för 1st och 2nd line IT-support
* Administrativt arbete i form av planering, föra anteckningar i ärenden, ringa användare/kunder, boka tider med mera.

Start för tjänsten är omgående. Tjänsten inleds med en noggrann introduktion i 2-3 veckor där du går bredvid en kollega för att du ska få en så bra start på arbetet som möjligt. I arbetet utgår du från kundens arbetsplats i Sundsvall, men resor kan förekomma. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, där kontorsarbetstider tillämpas. Du blir först anställd på en provanställning i 6 månader som uthyrd konsult, därefter övergår tjänsten till en tillsvidareanställning.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT. Kanske har du gått en gymnasieutbildning med en IT-inriktning, eller har samlat på dig något eller några års erfarenhet av arbete som IT-tekniker. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av onsite IT-support/tekniker är det starkt meriterande. Det är ett krav att du är väl bevandrad inom Windows operativsystem och Office 365.

För den här processen läggs stor fokus på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är positiv och trivs med att ha människor omkring dig i ditt arbete. Du arbetar självständigt och är inte rädd för att knyta nya kontakter. Självklart brinner du för att erbjuda den bästa tänkbara servicen och problemlösning fascinerar dig. Med ditt pedagogiska och problemlösningsorienterade arbetssätt tar du dig an dina uppgifter på ett lugnt och metodiskt sätt. Stämmer beskrivningen in på dig? Då vill vi gärna höra från dig!

Har du frågor om tjänsten eller bara vill snacka lite om varför du tror att du passar in på tjänsten? Hör av dig Ida Holmer på StudentConsulting på [email protected].

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre