Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sollefteå

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Pizzabagare

Restaurang i Sollefteå söker Pizzabagare för heltidsanställning. Arbetsuppgifter kommer att bestå av att förbereda deg, baka olika sorters av pizza, baka bröd m.m Visa mer
Restaurang i Sollefteå söker Pizzabagare för heltidsanställning.


Arbetsuppgifter kommer att bestå av att förbereda deg, baka olika sorters av pizza, baka bröd m.m Visa mindre

Extraarbete som kock i centralkök vardagar dagtid

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpliktiga flickor upp till 16 år med psykosociala problem samt kriminalitet och missbruk.
Kvalifikationer:
Du har storköksutbildning, kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, pågående eller slutförd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbete i kök, restaurang eller med livsmedelsproduktion. Du har kunskap om husmanskost och intresse för vegetarisk matlagning samt stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra ungdomar och vår personal. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är viktig.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då mycket kommunikation sker såväl internt som externt. Personlig lämplighet har en central betydelse.  

Du delar vår vision att vara en plats för förändring och det genomsyrar ditt bemötande, engagemang och förhållningssätt. 

Anställning:
Tjänsten är ett vikariat vid behov och tillträde sker enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att arbeta både längre perioder och enstaka arbetspass vid korttidsfrånvaro. 

Ansökan:
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan idag!  Kontaktperson


Håkan Henriksson

HR-generalist

010-4533408

[email protected]
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Restaurang biträde

Ansök    Nov 23    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Snart dags för en ny termin i skolan! Vi söker Dig som inte bara vill ha ett jobb utan Du som vill jobba! Vi kan erbjuda en visstids anställning på 4 tim/dag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa till i vårat diskrum men även vara behjälplig i restaurangen. Vi söker Dig som är positiv, arbetsvillig, ordningsam, plikttrogen samt en bra "lagkompis" Du arbetar bara mån-fredag dagtid, inga helger. Visa mer
Snart dags för en ny termin i skolan! Vi söker Dig som inte bara vill ha ett jobb utan Du som vill jobba!
Vi kan erbjuda en visstids anställning på 4 tim/dag.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa till i vårat diskrum men även vara behjälplig i restaurangen.
Vi söker Dig som är positiv, arbetsvillig, ordningsam, plikttrogen samt en bra "lagkompis"
Du arbetar bara mån-fredag dagtid, inga helger. Visa mindre

Kock till Österåsen

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvår... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området.

Närsjukvårdsområde Väster har ca 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer.

Livsstilsmedicin Österåsen tillhandahåller flertal behandlingsprogram för livsstilsförändring och är en del av övrig hälso- och sjukvård i länet. Organisatoriskt tillhör vi Närsjukvårdsområde Väster. I vårt team finns läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, dietist, kostvetare, psykologer, hälsovägledare, lymfterapeut, kockar, städ, vaktmästeri och administration. Arbetet sker i linje med nationella riktlinjerna om livsstilsfrågornas betydelse för hälsan samt utifrån ett kognitivt förhållningssätt. Vi är nationellt ledande i arbetet med levnadsvanor. Utöver intensiva multimodala livsstilsbehandlingar håller vi även kurser och utbildningar samt är involverade i ett flertal projekt med olika samarbetspartners. Kosten är en viktig del i verksamheten och för många som kommer till oss är möjligheten till specialkost en viktig förutsättning. Vårt välrenommerade kök och restaurang betjänar dagligen 60-100 personer med frukost, lunch och middag. Och att våra livsmedel är framtagna utifrån krav på god miljö är en självklarhet för oss.

Nu söker vi en kock för ett vikariat till Österåsen.

Besök gärna vår hemsida www.rvn.se/osterasen för mer information om vår verksamhet.

ROLLEN SOM KOCK

Livsstilsmedicin Österåsen är beläget mitt i det vackra Ådalen, en mil från Sollefteå - i ståtliga kulturminnesförklarade byggnader. Sollefteå ligger i det natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 invånare, varav 8 500 bor i Sollefteå tätort.

När du arbetar hos oss erbjuds du en god arbetsmiljö med varierat, stimulerande och självständigt arbete. I nära samarbete med övriga i teamet kommer du få använda dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Du förväntas att i stor utsträckning ta eget ansvar för arbetsuppgifterna. Miljön som Livsstilsmedicin Österåsen erbjuder både patienter och personal är unik och en stor tillgång i arbetet. Byggnaden och området är kulturminnesmärkt med stort historiskt värde, så det är viktigt att vi arbetar med respekt för att fastighetens lokaler ska vårdas på ett hållbart sätt.

Du kommer att, tillsammans med övriga i teamet, ansvara för att
- tillhandahålla näringsriktiga måltider av god kvalité till våra gäster
- planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogram
- säkerställa god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer.
- ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel
- genomföra daglig rengöring av köket.

Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna roterar mellan alla i arbetsgruppen dvs matlagning, disk, städ och övrigt förekommande arbetsuppgifter i en restaurang.
Du som söker har kock- eller storköksutbildning. Det är meriterande om du har kompletterande utbildningar kring olika specialkoster, samt om du har erfarenhet av matlagning med fokus på vegetarisk mat, specialkost och fisk (vi serverar inte kött). Vi ser också gärna att du har erfarenhet av storhushåll, ansvar för egenkontroll och städning mm enl HACCP krav.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Eftersom du som kock har mycket nära kontakt med våra gäster och besökande måste du känna dig bekväm med/ha ett pedagogiskt intresse för att kunna finnas till hands i matsalen under måltider för att ge service och svara på frågeställningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, servicekänsla samt förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du strukturerad och du kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bidrar självklart till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Vidare vill vi att du delar våra värderingar kring vikten av hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Restaurangbiträde till Café Ett, Sollefteå

Ansök    Aug 26    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder enklare måltider under lunch samt säljer fika och kioskvaror. Vi erbjuder även konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-15.00.

Nu söker vi restaurangbiträde till vår verksamhet med start snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är ett 50% vikariat på 6 månader och mertid vid behov.


ROLLEN SOM RESTAURANGBITRÄDE

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom enklare matlagning, smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.


Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Kassavana ses som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du genom gott bemötande kan leverera service på hög nivå till våra kunder. Vi ser också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete är du ansvarstagande och kan själv driva ditt arbete framåt på ett noggrant och effektivt sätt. Vi värdesätter att du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i gruppen.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en visstidsanställning på timmar vid behov och det kan finnas möjlighet att arbeta mer än 50%.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Specialkock (medelhavsinriktad mat)

Ansök    Sep 4    Rojs Grill House    Specialkock
Rojs Grill House är väletablerad restaurang i mindre ort i Sollefteå, Sverige. Vi söker efter en person som uppfyller detta kriteriet: -Erfarenhet som specialistkock med 1-2 år inom libanesiskt, turkiskt, syriskt mat. Uppfyller du detta kriteriet och är intresserad av jobbet, var vänlig och skicka en intresseanmälan på: [email protected]. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen ell... Visa mer
Rojs Grill House är väletablerad restaurang i mindre ort i Sollefteå, Sverige. Vi söker efter en person som uppfyller detta kriteriet:
-Erfarenhet som specialistkock med 1-2 år inom libanesiskt, turkiskt, syriskt mat.
Uppfyller du detta kriteriet och är intresserad av jobbet, var vänlig och skicka en intresseanmälan på: [email protected].
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökbiträde

Ansök    Jul 14    sollefteå sushi AB    Köksbiträde
Vi söker medarbetare som jobba inom sushi restaurang i Sollefteå . Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum. Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning. Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas. Du kan ta eget ansvar Du kan hantera stress Arbetuppgift - Bereda fisk, koka ris, göra sushi rolls, Kassa och servering Renhållning, städni... Visa mer
Vi söker medarbetare som jobba inom sushi restaurang i Sollefteå .
Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
Du brinner för att sätta gästen i centrum.
Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning.
Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas.
Du kan ta eget ansvar
Du kan hantera stress
Arbetuppgift - Bereda fisk, koka ris, göra sushi rolls, Kassa och servering Renhållning, städning och diskhantering.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extraarbete som kock i centralkök vardagar dagtid

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpliktiga flickor upp till 16 år med psykosociala problem samt kriminalitet och missbruk.
Kvalifikationer:
Du har storköksutbildning, kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, pågående eller slutförd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbete i kök, restaurang eller med livsmedelsproduktion. Du har kunskap om husmanskost och intresse för vegetarisk matlagning samt stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra ungdomar och vår personal. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är viktig.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då mycket kommunikation sker såväl internt som externt. Personlig lämplighet har en central betydelse.  

Du delar vår vision att vara en plats för förändring och det genomsyrar ditt bemötande, engagemang och förhållningssätt. 

Anställning:
Tjänsten är ett vikariat vid behov och tillträde sker enligt överenskommelse. Det finns möjlighet att arbeta både längre perioder och enstaka arbetspass vid korttidsfrånvaro. 

Ansökan:
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan idag!  Kontaktperson


Håkan Henriksson

HR-generalist

010-4533408

[email protected]
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Restaurang biträde

Ansök    Jul 31    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Vi söker Dig som inte bara vill ha ett jobb utan någon som även vill jobba! Efter några avhopp söker vi 2 restaurang biträden med start i augusti. Vi kan erbjuda en visstids deltids tjänst på 4 timmar/dag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa till i vårat diskrum. Vi söker en positiv, arbetsvillig, ordningsam, plikttrogen och lättsam person. Du arbetar endast dagtid och inga helger. Vi är ett trevligt gäng på 6 personer som lagar, serverar och sköt... Visa mer
Vi söker Dig som inte bara vill ha ett jobb utan någon som även vill jobba! Efter några avhopp söker vi 2 restaurang biträden med start i augusti.
Vi kan erbjuda en visstids deltids tjänst på 4 timmar/dag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa till i vårat diskrum. Vi söker en positiv, arbetsvillig, ordningsam, plikttrogen och lättsam person. Du arbetar endast dagtid och inga helger.
Vi är ett trevligt gäng på 6 personer som lagar, serverar och sköter om våra gäster på Restaurang Nipan samt skolmatsal.
Ibland kan det bli lite stressigt men vi hjälper varandra så att våra gäster trivs. Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 10    Dang, Hong Nam    Restaurangbiträde
Restaurangansvarig inom tillagning och servering av bl.a. Bubble The. Personen skall vara väldigt serviceinriktad och vara trevlig mot kunder samt ha en väldigt hög stresstålighet då det kan bli väldigt stressigt under vissa tidpunkter under dagen. Visa mer
Restaurangansvarig inom tillagning och servering av bl.a. Bubble The. Personen skall vara väldigt serviceinriktad och vara trevlig mot kunder samt ha en väldigt hög stresstålighet då det kan bli väldigt stressigt under vissa tidpunkter under dagen. Visa mindre

Kostsamordnare till Måltidsservice

Ansök    Maj 26    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Med stort enga... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Med stort engagemang, kompetens och vänligt bemötande har vi matgästernas behov i fokus. Sollefteå kommuns måltidsservice ansvarar för måltiderna till förskolor, grundskolor, gymnasieskola, vård- och omsorgsboenden samt matlådor i hemmet både i egen regi samt i samarbete med Region Västernorrland och Eurest AB.

Vi strävar efter att tillaga så mycket som möjligt från grunden. Under senare år har vi utvecklat vår upphandling för att utöka möjligheten till lokala råvaror. Ett arbete som fortgår och är av hög relevans för oss och våra matgäster. Kanske har du hört talas om vårt spännande och unika Kotell?

Vi söker nu en engagerad och kunnig kostsamordnare till vår måltidsverksamhet, välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som kostsamordnare består dina främsta arbetsuppgifter av matsedelplanering för skola, förskola och äldreboende, detta gör du tillsammans med utvalda kockar inom våra olika kök. Du jobbar främst i, samt ansvarar för vårt kostprogram (Mashie och Hantera). Du ansvarar även för utbildning till våra medarbetare i kostprogrammet och samordnar även andra utbildningsinsatser inom verksamheten.

I rollen som kostsamordnare arbetar du tätt med verksamhetens två enhetschefer, tillsammans ansvarar ni för kommunens krisberedskapshantering och andra övergripande frågor för verksamheten. Du stöttar även upp enhetscheferna i deras arbete i de fall när det behövs, exempelvis vid vikarieanskaffning. Du medverkar i livsmedelsupphandling och hanterar fakturor.

Tillsammans med ditt team och kollegor i kommunorganisationen utvecklar du måltidsverksamheten utifrån uppsatta mål. Olika samarbetsforum är en viktig del i arbetet för att hela måltidskedjan ska fungera och du kommer att ha kontaktytor såväl internet som externt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet från restaurang och/eller storköksbranschen, med ett genuint intresse för mat och måltidsupplevelser. Kanske är du utbildad kostvetare, kock eller dietist? Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i kostprogram och Hantera samt HACCP. Du är kvalitetsmedveten och har kunskap om måltidens betydelse för hälsan samt kunskap och/eller erfarenhet av måltidsproduktion i storkök, specialkoster och egenkontroll.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är tillitsfull, kommunikativ, har teamkänsla och uppskattar goda samarbeten. Att en arbetsdag kan förändras snabbt är inget som stör dig, du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och har lätt för att ställa om, prioritera och stötta dina kollegor där det behövs.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då arbetet är kommunikativt och innehåller kontakter med såväl medarbetare som ledning och medborgare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Välkommen till oss på Sollefteå kommun!

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kostsamordnare till Sollefteå kommun

Ansök    Jul 7    Sollefteå kommun    Kostekonom
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Med stort enga... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Med stort engagemang, kompetens och vänligt bemötande har vi matgästernas behov i fokus. Sollefteå kommuns måltidsservice ansvarar för måltiderna till förskolor, grundskolor, gymnasieskola, vård- och omsorgsboenden samt matlådor i hemmet både i egen regi samt i samarbete med Region Västernorrland och Eurest AB.

Vi strävar efter att tillaga så mycket som möjligt från grunden. Under senare år har vi utvecklat vår upphandling för att utöka möjligheten till lokala råvaror. Ett arbete som fortgår och är av hög relevans för oss och våra matgäster. Kanske har du hört talas om vårt spännande och unika Kotell?

Vi söker nu en engagerad och kunnig kostsamordnare till vår måltidsverksamhet, välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som kostsamordnare består dina främsta arbetsuppgifter av matsedelplanering för skola, förskola och äldreboende, detta gör du tillsammans med utvalda kockar inom våra olika kök. Du jobbar främst i, samt ansvarar för vårt kostprogram (Mashie och Hantera). Du ansvarar även för utbildning till våra medarbetare i kostprogrammet och samordnar även andra utbildningsinsatser inom verksamheten.

I rollen som kostsamordnare arbetar du tätt med verksamhetens två enhetschefer, tillsammans ansvarar ni för kommunens krisberedskapshantering och andra övergripande frågor för verksamheten. Du stöttar även upp enhetscheferna i deras arbete i de fall när det behövs, exempelvis vid vikarieanskaffning. Du medverkar i livsmedelsupphandling och hanterar fakturor.

Tillsammans med ditt team och kollegor i kommunorganisationen utvecklar du måltidsverksamheten utifrån uppsatta mål. Olika samarbetsforum är en viktig del i arbetet för att hela måltidskedjan ska fungera och du kommer att ha kontaktytor såväl internet som externt.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet från restaurang och/eller storköksbranschen, med ett genuint intresse för mat och måltidsupplevelser. Kanske är du utbildad kostvetare, kock eller dietist? Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i kostprogram och Hantera samt HACCP. Du är kvalitetsmedveten och har kunskap om måltidens betydelse för hälsan samt kunskap och/eller erfarenhet av måltidsproduktion i storkök, specialkoster och egenkontroll.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är tillitsfull, kommunikativ, har teamkänsla och uppskattar goda samarbeten. Att en arbetsdag kan förändras snabbt är inget som stör dig, du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och har lätt för att ställa om, prioritera och stötta dina kollegor där det behövs.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då arbetet är kommunikativt och innehåller kontakter med såväl medarbetare som ledning och medborgare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Välkommen till oss på Sollefteå kommun!ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Hamburger Restaurang

Ansök    Maj 2    S/D Fast Food AB    Köksbiträde
Hej Vi söker dig som brinner för service, lag arbete, jobbar effektiv med snabba beslut och kan vara själv gående inom gatuköks verksamhet. Jobbet är till och början en prov anställning med stor möjlighet till fast anställning. Jobbet är avtals enligt med avtals enliga löner och schema lagda tider Välkommen och söka jobb hos oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arb... Visa mer
Hej
Vi söker dig som brinner för service, lag arbete, jobbar effektiv med snabba beslut och kan vara själv gående inom gatuköks verksamhet.
Jobbet är till och början en prov anställning med stor möjlighet till fast anställning.
Jobbet är avtals enligt med avtals enliga löner och schema lagda tider
Välkommen och söka jobb hos oss


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock och/eller köksbiträde till Kostenheten Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu en kock och/eller köksbiträde för timanställning till KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom. Tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM KOCK OCH KÖKSBITRÄDE

Som kock och köksbiträde hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom, servering, och diskning. Alla har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

All mat lagas från grunden så vi önskar få nya matkonstnärer till vårt kompetenta gäng!

Du har storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du hygienutbildning är detta meriterande. Du har fyllt 18 årr, har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Då en av arbetsplatserna, Vallängen, ligger en bit från centrala Sollefteå bör du kunna ta dig till och från arbetet utan att vara beroende av kollektivtrafik.

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och van att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt och van att anpassa dig till nya situationer samt att du har god samarbetsförmåga. Du är även utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge

Ansök    Maj 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträde för sommarvikariatsanställning för arbete vid Vallänge kök i Undrom på 75%


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Som köksbiträde arbetar du med bland annat med traditionella köksuppgifter såsom att hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du att få en introduktion.

Alla köksbiträden har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.


Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Du har storkökutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
B-körkort erfordras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är:
-Initiativtagande. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
-Självgående. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar och driver själv ditt arbete.
-Flexibel. Du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar.
-Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Lärare som vill bidra till livsviktig förändring

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpliktiga flickor upp till 16 år med psykosociala problem samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Vill du anta en utmaning med ett annorlunda uppdrag i en spännande miljö och i ett mindre sammanhang? På SiS ungdomshem Vemyra bedrivs egen skola i kombination med behandling för ungdomar placerade i heldygnsvård. Samverkan mellan skola och avdelningarna är av central betydelse för hur väl vi lyckas att motivera ungdomen till att vända en negativ utveckling till något som kan innebära bättre förutsättningar till ett bra liv. Skolan består av en rektor, lärare, studie- och yrkesvägledare och specialpedagog som i samarbete planerar, undervisar, utvärderar och utvecklar skolarbetet på institutionen. Mentoruppdrag ingår även i lärarrollen. Ett elevhälsoteam finns också och inom institutionen bedrivs egen hälsosjukvård med sjuksköterska, psykolog och läkare.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i årskurs 7-9. 

Meriterande om Du har:


• Erfarenhet av att undervisa elever med behov av särskilt stöd. 
• Har något praktiskt och/eller estetiskt ämne, gärna idrott men bild och slöjd går också bra.
• Erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk och eller moderna språk på högstadienivå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan: 
 Intervjer kan komma att påbörjas under ansökningstiden.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Kock till Nipgården i Ramsele

Ansök    Apr 19    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Nipgårdens kök... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Nipgårdens kök ligger centralt belägen i Ramsele i den västra delen av kommunen. Där tillagas frukost, lunch och middag till våra kunder inom äldreomsorgen och de som har utkörning av matlådor. I anslutning till köket finns även en restaurang där boende kan köpa mat.

Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som vill arbeta med oss under sommaren under veckorna 27-31. I denna roll arbetar man i ett arbetslag om tre personer där man delar på alla arbetsuppgifter. Som kock i kommunens kök är du ansvarig för att, tillsammans med dina kollegor, tillhandahålla en god och näringsriktig måltid av god kvalitet till alla gäster. Arbetet som kock är varierande och innefattar alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Tjänsten innefattar helgarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Ansvara för att tillsammans, eller på uppdrag av kökschefen, planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- Genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
- Hantera disk av husgeråd såsom t.ex. tallrik, glas, bestick samt grovdisk
- Säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer
- Genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammetKVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad kock eller innehar storköksutbildning eller likvärdig kompetens. Det är även meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av storhushåll och specialkost, datakunskap, ansvar för egenkontroll, städning enligt HACCP krav.

Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.

Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge

Ansök    Mar 30    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträde för sommarvikariatsanställning för arbete vid Vallänge kök i Undrom på 75%


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Som köksbiträde hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom, servering, och diskning.

Alla har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkökutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort erfordras.

Som person är du initiativtagande och självgående. Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Restaurangbiträde extra vid behov till Café Ett, Sollefteå

Ansök    Mar 24    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder enklare måltider under lunch samt säljer fika och kioskvaror. Vi erbjuder även konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-15.00.

Nu söker vi restaurangbiträde till vår verksamhet med start snarast enligt överenskommelse.Tjänsten är en visstidsanställning på timmar vid behov.

ROLLEN SOM RESTAURANGBITRÄDE

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom såsom enklare matlagning, smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.

Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Kassavana ses som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du genom gott bemötande kan leverera service på hög nivå till våra kunder. Vi ser också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete är du ansvarstagande och kan själv driva ditt arbete framåt på ett noggrant och effektivt sätt. Vi värdesätter att du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i gruppen.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarvikariat Kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Vemyra... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpliktiga flickor upp till 16 år med psykosociala problem samt kriminalitet och missbruk.


Arbetsbeskrivning
Passa på att prova ett intressant sommarvikariat som kock hos oss på SiS ungdomshem. Målet med ditt uppdrag är laga lunch och middag till våra ungdomar och personal på ungdomshemmet. Arbetet i vårt storkök innebär att du tillsammans med en ordinarie kökspersonal ska ombesörja att institutionens ungdomar får lunch och middag 7 dagar i veckan. Helgmiddagarna förbereds och skickas kylda på fredagarna. Luncherna på helgerna görs på avdelningarna. Det tillagas ca 40 portioner per dag fördelat på två mål. Övrigt förekommande uppgifter i kök som diskning och städning och egenkontroll. Handling enligt listor från avdelningarna. Arbetstiden är enligt schema dag.

Som sommarvikarie på SiS kommer du att genomgå en introduktion med befintlig personal, under sommaren arbetar du tillsammans med en ordinarie personal. 

Kvalifikationer
Du har storköksutbildning, kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från
arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion är också ett krav. Du har kunskap om husmanskost och intresse för vegetarisk matlagning samt stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra ungdomar och vår personal. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då mycket kommunikation sker såväl internt som externt. Personlig lämplighet har en central betydelse.  

Du delar vår vision att vara en plats för förändring och det genomsyrar ditt bemötande, engagemang och förhållningssätt. 

Anställning: 
Tjänsten är sommarvikariat och tillträde sker enligt överenskommelse. 

Ansökan:
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg.

 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Restaurang biträde

Ansök    Mar 28    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Vi behöver hjälp av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mer
Vi behöver hjälp av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mindre

Köksbiträde i sollefteå

Ansök    Feb 23    sollefteå sushi AB    Köksbiträde
Vi söker medarbetare som jobba inom sushi restaurang i Sollefteå . Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum. Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning. Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas. Du kan ta eget ansvar Du kan hantera stress Arbetuppgift - Bereda fisk, koka ris, göra sushi rolls, Kassa och servering Renhållning, städni... Visa mer
Vi söker medarbetare som jobba inom sushi restaurang i Sollefteå .
Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
Du brinner för att sätta gästen i centrum.
Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning.
Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas.
Du kan ta eget ansvar
Du kan hantera stress
Arbetuppgift - Bereda fisk, koka ris, göra sushi rolls, Kassa och servering Renhållning, städning och diskhantering.
Om anställningen - Deltid 80%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rådomsgården AB söker en kock

Ansök    Mar 15    Rådomsgården AB    Kock, storhushåll
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här också en ekonom och en vaktmästare. I... Visa mer
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här också en ekonom och en vaktmästare. I vårt egna kök tillagas maten från grunden av våra kockar. Ledstjärnan är god omvårdnad som utgår från de boendes individuella behov.
Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt kök! I arbetsuppgifterna ingår att tillaga frukost, lunch, middag och mellanmål. Hos oss tillverkas all mat från grunden och utformning av menyn sker av kökspersonalen tillsammans med de boende. I arbetet ingår även bakning, disk och städ samt övrigt förekommande uppgifter i ett storkök. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, 90-100 %. Arbetstiden är förlagd måndag-söndag 7-16 med tjänstgöring varannan helg.
Krav: Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Ansvarstagande med god samarbetsförmåga och stort engagemang. Viktigt att du som söker är självgående då du oftast arbetar ensam i köket.
Lön enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal med Kommunal.
Frågor om tjänsten besvaras av vår verksamhetschef Sofi Nyberg, välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Vi söker en erfaren pizzabagare

Ansök    Mar 6    Terrassen Långsele AB    Pizzabagare
Terrassen i Långsele söker en pizzabagare med ett par års erfarenhet för heltidsanställning. Arbetsuppgifter är främst att baka pizzor och förberedelser av rå varor. Du ska vara stresstålig, glad och att kunna jobba ensam eller i grupp. Anställningen sker så fort som möjligt. Välkommen in med din ansökan via e-post Visa mer
Terrassen i Långsele söker en pizzabagare med ett par års erfarenhet för heltidsanställning.


Arbetsuppgifter är främst att baka pizzor och förberedelser av rå varor. Du ska vara stresstålig, glad och att kunna jobba ensam eller i grupp.
Anställningen sker så fort som möjligt.
Välkommen in med din ansökan via e-post Visa mindre

Hotell Hallstaberget söker Hovmästare

Ansök    Feb 15    Hotell Hallstaberget AB    Hovmästare
Vi söker dig som brinner för service och gillar att planera och leda arbetet själv! Du är också bra på att utefter din planering, kommunicera och jobba med dina kollegor som ett team, allt för att ge gästen en god service. Som Hovmästare hjälper du till att schemalägga personal samt har övergripande ansvar över servicen under ditt pass. Du planerar bordskartor, håller koll på gästernas beställningar samt leder personalen i deras arbetsuppgifter. Tidigar... Visa mer
Vi söker dig som brinner för service och gillar att planera och leda arbetet själv! Du är också bra på att utefter din planering, kommunicera och jobba med dina kollegor som ett team, allt för att ge gästen en god service.
Som Hovmästare hjälper du till att schemalägga personal samt har övergripande ansvar över servicen under ditt pass. Du planerar bordskartor, håller koll på gästernas beställningar samt leder personalen i deras arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet av hotell & restaurang med ledande roll är inget krav, men meriterande.
Vi har öppet från frukost till kväll och har blandad servering till både enstaka sällskap och större grupper. Buffé, alacarte och showkvällar med serverad middag.
Välkommen att lämna din ansökan! Märk ditt mail med "hovmästare" Visa mindre

Kock Livsstilsmedicin Österåsen, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistv... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Livsstilsmedicin Österåsen tillhandahåller flertal behandlingsprogram för livsstilsförändring och är en del av övrig hälso- och sjukvård i länet. Organisatoriskt tillhör vi Närsjukvårdsområde Väster. I vårt team finns läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, dietist, kostvetare, psykologer, hälsovägledare, lymfterapeut, kockar, städ, vaktmästeri och administration. Arbetet sker i linje med nationella riktlinjerna om livsstilsfrågornas betydelse för hälsan samt utifrån ett kognitivt förhållningssätt. Vi är nationellt ledande i arbetet med levnadsvanor. Utöver intensiva multimodala livsstilsbehandlingar håller vi även kurser och utbildningar samt är involverade i ett flertal projekt med olika samarbetspartners.
Kosten är en viktig del i verksamheten och för många som kommer till oss är möjligheten till specialkost en viktig förutsättning. Vårt välrenommerade kök och restaurang betjänar dagligen 60-100 personer med frukost, lunch och middag. Och att våra livsmedel är framtagna utifrån krav på god miljö är en självklarhet för oss.

Besök gärna www.rvn.se/osterasen för mer information

ROLLEN SOM KOCK

Livsstilsmedicin Österåsen är beläget mitt i det vackra Ådalen, en mil från Sollefteå - i ståtliga kulturminnesförklarade byggnader. Sollefteå ligger i det natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 invånare, varav 8 500 bor i Sollefteå tätort.

När du arbetar hos oss erbjuds du en god arbetsmiljö med varierat, stimulerande och självständigt arbete. I nära samarbete med övriga i teamet kommer du få använda dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Du förväntas att i stor utsträckning ta eget ansvar för arbetsuppgifterna. Miljön som Livsstilsmedicin Österåsen erbjuder både patienter och personal är unik och en stor tillgång i arbetet. Byggnaden och området är kulturminnesmärkt med stort historiskt värde, så det är viktigt att vi arbetar med respekt för att fastighetens lokaler ska vårdas på ett hållbart sätt.

Du kommer att, tillsammans med övriga i teamet, ansvara för att:
- tillhandahålla näringsriktiga måltider av god kvalité till våra gäster
- planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogram
- säkerställa god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer.
- ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel
- genomföra daglig rengöring av köket.

Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna roterar mellan alla i arbetsgruppen dvs matlagning, disk, städ och övrigt förekommande arbetsuppgifter i en restaurang.

Vi söker dig som har kock- eller storköksutbildning och har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du innehar körkort B då arbetsplatsen inte är inom tätort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av matlagning med fokus på olika specialkoster och fisk (vi serverar inte kött). Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av storhushåll och egenkontrollprogram (HACCP).

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god servicekänsla samt förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du bidrar självklart till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. I din roll som kock har du mycket nära kontakt med våra gäster och besökande. Därför måste du känna dig bekväm med/ha ett pedagogiskt intresse för att kunna finnas till hands i matsalen under måltider för att ge service och svara på frågeställningar. Vidare planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Detta är en vikariatsanställning till och med 2023-12-31.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Campingpersonal till Sollefteå camping

Ansök    Feb 15    Sollefteå kommun    Stugvärd
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro. Sollefteå camp... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro.

Sollefteå camping är en familjevänlig camping belägen i centrala Sollefteå precis vid Ångermanälvens strand, ett stenkast från centrum. Nu söker vi flertalet serviceinriktade personer till vårt team! Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter på campingen under kommande säsong.

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter på Sollefteå camping kommer att bestå av receptionsarbete, lokalvård och anläggningsskötsel, men framför allt att ge god service till våra gäster.


KVALIFIKATIONER
Som medarbetare hos oss är det av stor vikt att du är serviceinriktad och att du alltid strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och stresstålig. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar goda relationer till dina kollegor högt. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, och/eller inom annat yrke inom servicebranschen.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträden för sommarvikariat till Kostenheten, Sollefteå

Ansök    Jan 27    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag: - Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna. - Att erbjuda stöd... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.
- Vallänge servicehus ett mottagningskök i Undrom. Enklare matlagning och servering

Arbetstiden vid enheterna är hel- eller deltidsarbete som är schemalagd dagtid vardagar och helg.


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

I rollen som köksbiträde kommer du att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök. Köksbiträden arbetar med bland annat traditionella köksuppgifter såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll.

Placering kan bli i KökEtt, Solgården kök eller i Vallänge kök.

Vi ser gärna att du som söker har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör vara kvalitetsmedveten, engagerad, ha god organisationsförmåga och du ska brinna för god matkultur. Som person är du positiv, ambitiös, stresstålig, noggrann i din yrkesutövning och kunna samarbeta då vi är ett team. Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

När behöver vi dig?
Semestervikariaten sträcker sig mellan juni och augusti 2023
Våra semesterperioder är Period 1: V 25-28 och Perioden 2 V 29-32
Berätta i din ansökan om du kan jobba bägge perioden eller vilken period du önskar arbeta.
Det finns även möjlighet till timvikarierat före och efter sommaren.

Övrigt:
Individuell lönesättning tillämpas.
Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kockar för sommarvikariat till Kostenheten, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag: - Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna. - Att erbjuda stöd... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.
- Vallänge servicehus ett mottagningskök i Undrom. Enklare matlagning och servering

Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.


ROLLEN SOM KOCK

De kockar och köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök. Placering kan bli i KökEtt, Solgården kök eller i Vallänge kök.

Som kock hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi söker dig som har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du som person bör vara kvalitetsmedveten, engagerad, ha god organisationsförmåga och du ska brinna för god matkultur. Som person är du positiv, ambitiös, stresstålig, noggrann i din yrkesutövning och kunna samarbeta då vi är ett team. Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

När behöver vi dig?
Semestervikariaten sträcker sig mellan juni och augusti 2023
Våra semesterperioder är Period 1: V 25-28 och Perioden 2 V 29-32
Berätta i din ansökan om du kan jobba bägge perioden eller vilken period du önskar arbeta.
Det finns även möjlighet till timvikarierat före och efter sommaren.

Individuell lönesättning tillämpas.
Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge

Ansök    Jan 17    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträde för vikariatsanställning för arbete vid Vallänge kök i Undrom på 50%.


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Som köksbiträde hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom, servering, och diskning.

Alla har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkökutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort erfordras.

Som person är du initiativtagande och självgående. Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Restaurang biträde till skolmatsal/disken

Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mindre

Hotell Hallstaberget söker Hovmästare

Ansök    Dec 5    Hotell Hallstaberget AB    Hovmästare
Vi söker dig som brinner för service och gillar att planera och leda arbetet själv! Du är också bra på att utefter din planering, kommunicera och jobba med dina kollegor som ett team, allt för att ge gästen en god service. Som Hovmästare hjälper du till att schemalägga personal samt har övergripande ansvar över servicen under ditt pass. Du planerar bordskartor, håller koll på gästernas beställningar samt leder personalen i deras arbetsuppgifter. Tidigar... Visa mer
Vi söker dig som brinner för service och gillar att planera och leda arbetet själv! Du är också bra på att utefter din planering, kommunicera och jobba med dina kollegor som ett team, allt för att ge gästen en god service.
Som Hovmästare hjälper du till att schemalägga personal samt har övergripande ansvar över servicen under ditt pass. Du planerar bordskartor, håller koll på gästernas beställningar samt leder personalen i deras arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet av hotell & restaurang med ledande roll är inget krav, men meriterande.
Vi har öppet från frukost till kväll och har blandad servering till både enstaka sällskap och större grupper. Buffé, alacarte och showkvällar med serverad middag.
Välkommen att lämna din ansökan! Märk ditt mail med "hovmästare" Visa mindre

Restaurangbiträde till Café Ett, Sollefteå

Ansök    Dec 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder enklare måltider under lunch samt säljer fika och kioskvaror. Vi erbjuder även konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-15.00. Vi är 3 medarbetare som arbetar i verksamheten idag.

Nu söker vi ett restaurangbiträde till vår verksamhet! Tjänsten avser ett vikariat på 80% sysselsättningsgrad och sträcker sig mellan 2023-01-15 till 2023-04-30, med eventuell möjlighet till förlängning.

ROLLEN SOM RESTAURANGBITRÄDE

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom enklare matlagning, smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.

Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Kassavana ses som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du genom gott bemötande kan leverera service på hög nivå till våra kunder. Vi ser också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete är du ansvarstagande och kan själv driva ditt arbete framåt på ett noggrant och effektivt sätt. Vi värdesätter att du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i gruppen. Vidare är du kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

kock

Ansök    Dec 1    MERAL AB    Restaurangbiträde
Vi Söker dig som är intresserad att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker du att pyssla om våra gäster och duka upp hotell appelbergs bästa frukost. det är mycket viktig att du har en positiv grundattiyd. gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övr... Visa mer
Vi Söker dig som är intresserad att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker du att pyssla om våra gäster och duka upp hotell appelbergs bästa frukost. det är mycket viktig att du har en positiv grundattiyd. gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge

Ansök    Nov 28    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträde för tillsvidareanställning på 75 % för arbete vid Vallänge kök i Undrom. Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Som köksbiträde hos oss ansvarar och lagar du dagligen frukost, lunch och middag till gäster inom Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom servering och diskning.

Alla har tillsammans ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad godkänd gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkökutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort erfordras.

Som person är du initiativtagande och självgående. Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Rådomsgården AB söker en vikarierande kock

Ansök    Nov 25    Rådomsgården AB    Kock, storhushåll
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här också en ekonom och en vaktmästare. I... Visa mer
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här också en ekonom och en vaktmästare. I vårt egna kök tillagas maten från grunden av våra kockar. Ledstjärnan är god omvårdnad som utgår från de boendes individuella behov.
Vi söker nu dig som vill vikariera i vårt kök 2023-01-01 t.o.m. 2023-06-30. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, 85-100 %. Arbetstiden är förlagd måndag-söndag 7-16 med tjänstgöring varannan helg. I arbetsuppgifterna ingår att laga frukost, lunch, middag och mellanmål. Hos oss tillverkas all mat från grunden och utformning av menyn sker av kökspersonalen tillsammans med de boende. I arbetet ingår även bakning, disk och städ samt övrigt förekommande uppgifter i ett storkök.
Krav: Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Ansvarstagande med god samarbetsförmåga och stort engagemang. Viktigt att du som söker är självgående då du oftast arbetar ensam i köket.
Lön enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal med Kommunal.
Frågor om tjänsten besvaras av vår verksamhetschef Sofi Nyberg, välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock till Kostenheten Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu kock för tillsvidareanställning vid KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom. Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM KOCK

Som kock hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom, servering, och diskning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift.

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och van att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt, van att anpassa dig till nya situationer samtidigt som du är noggrann och bibehåller god kvalité i ditt arbete.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Cafébiträde för vikariat till Café 8:an, Reveljen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Ibland är en... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Ibland är en paus från allt vad studier heter nödvändig. Då är Reveljens egna cafeteria, Café 8:an, det perfekt stället att slå sig ner på! På Remsle ligger Reveljen som är centrum för vuxnas lärande och utbildning i Sollefteå. Här får du arbeta i en fin miljö med många trevliga kollegor. Nu söker vi dig, trevliga kollega, som vill jobba med oss på Café 8:an!

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Göra smörgåsar, baka och förbereda inför nästa dag
• Diska
• Torka bord och sköta daglig städning
• Sköta kassan
• Ta emot och leverera beställningar
• Beställa varor
• Vara serviceinriktad
• Hålla en god livsmedelshygien
• Handleda praktikanter, elever m.fl.
• Delta i APT och andra gemensamma möten


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, du som har en god social förmåga och uppskattar mötet med andra människor. Du tummar inte på kvalitén när det kommer till städning och livsmedelshygien, det är viktigt för dig med ordning och reda.

Det är önskvärt och meriterande om du har erfarenhet från kassaarbete, caféverksamhet eller liknande, men inget krav.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå

Ansök    Okt 19    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en pa... Visa mer
Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Militärrestaurang Hågesta
Vi har en nystartat restaurang i Sollefteå, Militärrestaurang Hågesta.
Restaurangen är belägen i Sollefteå. Restaurangen serverar cirka 150 luncher per dag och
omfattar förutom lunch även frukost, middag, kvällsmål och catering till området måndag-sönd.
Markententeri finns även i restaurangen. Kväll- och helgarbete förekommer.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Ilona Do på
mail: [email protected]

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Restaurang biträde till skolmatsal/disken

Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Rekrytering sker löpande så sök nu. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, extra vid behov

Ansök    Sep 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträden för behovsanställning för arbete vid KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom.ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Som köksbiträde hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom att hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Eftersom det krävs att man tar sig med bil till Vallänge kök är körkort ett krav.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du genom gott bemötande kan leverera service på hög nivå till våra kunder. Vi ser också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete är du ansvarstagande och kan själv driva ditt arbete framåt på ett noggrant och effektivt sätt. Vi värdesätter att du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i gruppen.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Konferensvärd/värdinna

Vi söker en positiv och glad medarbetare som brinner för service och världskap. Du skall ha god kunskap i data och meriterande är om du tidigare har jobbat med bokningsysstem picasso. Du skall tala flytande Svenska samt ha bra kunskap i engelska, både tal och skrift. Det vi söker är ett vikariat, start 1a december 2022 på 75% med goda möjligheter till förlängning. Arbetet innefattar även kvällar samt varannan helg, med utväxling av ledighet på veckan/ lån... Visa mer
Vi söker en positiv och glad medarbetare som brinner för service och världskap. Du skall ha god kunskap i data och meriterande är om du tidigare har jobbat med bokningsysstem picasso.
Du skall tala flytande Svenska samt ha bra kunskap i engelska, både tal och skrift.
Det vi söker är ett vikariat, start 1a december 2022 på 75% med goda möjligheter till förlängning. Arbetet innefattar även kvällar samt varannan helg, med utväxling av ledighet på veckan/ långhelg.
Ansökan behandlas löpande. CV samt personligt brev skickas till [email protected] Visa mindre

Dela matglädje i vårt nya matlag!

Dela matglädje i vårt nya matlag! Som kock kommer du att arbeta med att laga både varma och kalla rätter som kommer säljas över disk i butiken. Du kommer även hålla på med catering, grillning, tillverkning av egna röror mm. Som kock kommer du även arbeta för att minska matsvinnet i butiken. För oss är det viktigt att vi arbetar hållbart, för en god morgondag. Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med positiv inställning som smittar av si... Visa mer
Dela matglädje i vårt nya matlag!
Som kock kommer du att arbeta med att laga både varma och kalla rätter som kommer säljas över disk i butiken. Du kommer även hålla på med catering, grillning, tillverkning av egna röror mm. Som kock kommer du även arbeta för att minska matsvinnet i butiken. För oss är det viktigt att vi arbetar hållbart, för en god morgondag.
Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med positiv inställning som smittar av sig till både medarbetare och kunder.
Är du en ordningssam och positiv person som gillar att arbeta i högt tempo med många bollar i luften? Har du god förmåga att skapa trivsel och teamkänsla? Är du lyhörd för trender, gillar att testa nya idéer och framför allt att laga god mat? Då är du den vi söker! Visa mindre

Kock till Kostenheten Sollefteå, extra vid behov

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu kock för behovsanställning för arbete vid KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom.


ROLLEN SOM KOCK

Som kock hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Eftersom det krävs att man tar sig med bil till Vallänge kök är körkort ett krav.

För att trivas i denna tjänst tror vi att du är självgående och van att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt, van att anpassa dig till nya situationer samtidigt som du är noggrann och bibehåller god kvalité i ditt arbete.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

kock med erfarenhet av mat från medelhavet och asien

Ansök    Aug 24    Rojs Grill House    Köksmästare
kock med erfarenhet av mat från medelhavet och asien minst 2-4 fyra år erfarenhet kontakt fener murad mail [email protected] mobil 0705848621 Visa mer
kock med erfarenhet av mat från medelhavet och asien
minst 2-4 fyra år erfarenhet
kontakt fener murad
mail [email protected]
mobil 0705848621 Visa mindre

Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå

Ansök    Aug 22    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en pa... Visa mer
Kock till Militärrestaurang Hågesta i Sollefteå

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Militärrestaurang Hågesta
Vi har en nystartat restaurang i Sollefteå, Militärrestaurang Hågesta.
Restaurangen är belägen i Sollefteå. Restaurangen serverar cirka 150 luncher per dag och
omfattar förutom lunch även frukost, middag, kvällsmål och catering till området måndag-sönd.
Markententeri finns även i restaurangen. Kväll- och helgarbete förekommer.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Ilona Do på
mail: [email protected]

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Restaurangbiträde extra till Café Ett, Sollefteå

Ansök    Aug 18    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder enklare måltider under lunch samt säljer fika och kioskvaror. Vi erbjuder även konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-15.00.

Nu söker vi restaurangbiträde till vår verksamhet med start snarast enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM RESTAURANGBITRÄDE

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom såsom enklare matlagning, smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.

Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Kassavana ses som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du genom gott bemötande kan leverera service på hög nivå till våra kunder. Vi ser också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. I ditt arbete är du ansvarstagande och kan själv driva ditt arbete framåt på ett noggrant och effektivt sätt. Vi värdesätter att du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i gruppen.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en visstidsanställning på timmar vid behov.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Pizzabagare, kock

Ansök    Jul 23    Arka Konditori AB    Pizzabagare
Vi söker nu en pizza bagare till Restaurang i Långsele. I dina arbetsuppgifter ingår pizzabakning, tillagning av olika maträtter, servering, kassan diska osv. Visa mer
Vi söker nu en pizza bagare till Restaurang i Långsele.
I dina arbetsuppgifter ingår pizzabakning, tillagning av olika maträtter, servering, kassan diska osv. Visa mindre

Kock till Kök Ett, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag: - Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna. - Att erbjuda stö... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagningskök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Till Kök Ett söker vi nu en kvalitetsmedveten kock för tillsvidareanställning!

ROLLEN SOM KOCK

Som kock kommer du att ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag till patienter inom Region Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker en kock som har erfarenhet av storkök och tillagning av specialkost. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under augusti eller enligt överenskommelse.

Vi ser gärna att du har storköks-eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker har fyllt 18 år och har körkort. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Dina personliga kompetenser är viktiga och vi vill att du är mån om att hålla hög kvalité, tar initiativ och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär bitvis högt tempo där det krävs att du är strukturerad och flexibel.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Restaurangkock

Ansök    Maj 25    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Nu söker vi en passionerad, matintresserad person som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Tjänsten vi söker finns på Restaurang Nipan i Sollefteå. Du måste ha en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande. Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare. Erfarenhet av menyplaneringssystemet Marshie är meriterande. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig oc... Visa mer
Nu söker vi en passionerad, matintresserad person som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Tjänsten vi söker finns på Restaurang Nipan i Sollefteå. Du måste ha en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande. Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare. Erfarenhet av menyplaneringssystemet Marshie är meriterande.
Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta.
Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundernas behov samt ser och känner ansvar för helheten.
Vi söker Dig som kan förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa varor, komponera menyer, vara delaktig i inventeringar, ta emot varor, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener. Alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Visa mindre

Restaurang biträde till skolmatsal

Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. Visa mindre

Kockar till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende.

Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.

Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.


ROLLEN SOM KOCK

Kockarna ansvarar och lagar dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Placering kan bli i KökEtt och i Solgården kök.

Vi ser gärna att du som söker har storköks- el kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad, har en god organisationsförmåga och du brinner för god matkultur. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra då vi är ett team. Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Resturang och pizzeria

Köksbiträde eller pizza bagare , städa, diska och servera. du behöver vara arbetsam, noggrann, respekt tid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Köksbiträde eller pizza bagare , städa, diska och servera.
du behöver vara arbetsam, noggrann, respekt tid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Imnäs barbecue söker matintresserade säsongsanställda

Ansök    Feb 23    Karlsson, Kjell Christer    Specialkock
Tycker du om mat, glada människor och vacker omgivning? Och att vara utomhus? Nu finns chansen att komma till oss och få allt på ett bräde! Vi driver en BBQ-loge i Norrlands inland 1,5 mil utanför Ramsele och söker nu personal till sommaren från 1 juli-13 augusti Vi har behov av kockar och Serveringspersonal (Du behöver inte vara utbildad) men gärna ha erfarenhet från restaurang. Vi arbetar tillsammans med allt som ingår i verksamheten som förberedelser, s... Visa mer
Tycker du om mat, glada människor och vacker omgivning? Och att vara utomhus? Nu finns chansen att komma till oss och få allt på ett bräde!
Vi driver en BBQ-loge i Norrlands inland 1,5 mil utanför Ramsele och söker nu personal till sommaren från 1 juli-13 augusti
Vi har behov av kockar och Serveringspersonal (Du behöver inte vara utbildad) men gärna ha erfarenhet från restaurang.
Vi arbetar tillsammans med allt som ingår i verksamheten som förberedelser, servering, bar, kök och disk.
Enkelt boende kan ordnas vid behov.
Intervjuer sker löpande.
Så tveka inte. Vid frågor kontakta oss på 0730303977 (Li) eller 0702110477 (Christer) Visa mindre

SiS ungdomshem söker kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpli... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Vemyra utanför Sollefteå tar emot skolpliktiga flickor med psykosociala problem samt kriminalitet och missbruk.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ansvarar du tillsammans med köksföreståndare för planering och tillagning av lunch samt middagsmat där specialkost förekommer. I planeringen ingår bland annat att planera matsedel samt göra beställning av råvaror. Andra vanligt förekommande uppgifter i köket är packning och uppackning av varor och lagad mat, disk samt städ.

KVALIFIKATIONER
Du har kockutbildning, storköksutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap om egenkontroll. Erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion är också ett krav. Vi ser gärna att Du har kunskap om husmanskost och/eller intresse för vegetarisk matlagning samt ett stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra klienter. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper och har en viss kontakt med våra klienter krävs god samarbetsförmåga, är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Personlig lämplighet har en central betydelse. Vi ger och tar av varandra för att utvecklas så väl oss själva som verksamheten.
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift då mycket kommunikation sker såväl internt som externt med leverantörer. IT-vana är också ett krav.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande - så sök redan idag!
Utdrag från misstanke och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Kock Livsstilsmedicin Österåsen, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistv... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Livsstilsmedicin Österåsen är beläget - mitt i det vackra Ådalen - en mil från Sollefteå i ståtliga kulturminnesförklarade byggnader.
Livsstilsmedicin Österåsen erbjuder flera behandlingsprogram för livsstilsförändring/rehab och är en del av övrig hälso- och sjukvård i länet. Organisatoriskt tillhör vi Närsjukvårdsområde Väster - länsövergripande verksamheter. I vårt team finns läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, psykolog, dietist, kostvetare friskvårdsledare, kockar, städ, vaktmästeri och administration. Arbetet sker i linje med de nationella riktlinjerna för livsstilsfrågornas betydelse för hälsan utifrån ett kognitivt förhållningssätt. Kosten är en viktig del i verksamheten och för många som kommer till oss är möjligheten till specialkost en viktig förutsättning. Vår välrenommerade restaurang betjänar dagligen 60-100 personer med frukost, lunch och middag. Att våra livsmedel är framtagna utifrån krav på god miljö är en självklarhet för oss.

ROLLEN SOM KOCK

Dina arbetsuppgifter är att:
- ansvara för att tillsammans med teamet planera, bereda och tillaga näringsriktiga måltider av god kvalité till verksamhetens gäster.
- genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammet och daglig rengöring
- säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer.
- ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna roterar mellan alla i arbetsgruppen dvs matlagning, disk, städ och övrigt normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Vi söker dig som har kock- eller storköksutbildning. Du innehar körkort B då arbetsplatsen inte är inom tätort.. Vi ser gärna att du har erfarenhet av matlagning med fokus på vegetarisk mat, specialkost och fisk (vi serverar inte kött). Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av storhushåll och egenkontrollprogram (HACCP).

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god servicekänsla samt förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du bidrar självklart till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. I din roll som kock har du mycket nära kontakt med våra gäster och besökande. Därför måste du känna dig bekväm med/ha ett pedagogiskt intresse för att kunna finnas till hands i matsalen under måltider för att ge service och svara på frågeställningar.

Detta är en vikariatsanställning till och med 2023-06-30. Ange om du är intresserad av hel- eller deltid då möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad kan finnas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Campingpersonal till Sollefteå camping

Ansök    Feb 14    Sollefteå kommun    Stugvärd
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro. Sollefteå camp... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro.

Sollefteå camping är en familjevänlig camping belägen i centrala Sollefteå precis vid Ångermanälvens strand, ett stenkast från centrum. Nu söker vi flertalet serviceinriktade personer till vårt team! Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter på campingen under kommande säsong.

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter på Sollefteå camping kommer att bestå av receptionsarbete, lokalvård och anläggningsskötsel, men framför allt att ge god service till våra gäster.

KVALIFIKATIONER
Som medarbetare hos oss är det av stor vikt att du är serviceinriktad och att du alltid strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och stresstålig. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar goda relationer till dina kollegor högt. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge, Sommarvikariat

Ansök    Feb 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende.

Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till Vallänge servicehus ett mottagningskök i Undrom. Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.

ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Du kommer som köksbiträde i Vallänge kök att arbeta med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll. Alla köksbiträden har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi ser vi gärna att har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du behöver ha körkort och egen bil för att ta dig till Vallänge. Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Som person är du kvalitetsmedveten, engagerad, har en god organisationsförmåga och du brinner för god matkultur. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra då vi är ett team.

Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kockar till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende.

Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.

Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.


ROLLEN SOM KOCK

Kockarna ansvarar och lagar dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Placering kan bli i KökEtt och i Solgården kök.

Vi ser gärna att du som söker har storköks- el kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad, har en god organisationsförmåga och du brinner för god matkultur. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra då vi är ett team. Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Köksbiträden till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Ansök    Feb 9    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende.

Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Vi söker nu semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.


ROLLEN SOM KÖKSBITRÄDE

Köksbiträden arbetar med bland annat traditionella köksuppgifter såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll. Alla köksbiträden har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer. Placering kan bli i KökEtt, eller i Solgårdens kök.

Vi ser gärna att du som söker har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och du brinner för god matkultur. Som person är du positiv, ambitiös, stresstålig och noggrann i din yrkesutövning. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra då vi är ett team. Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.

Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Köksmästare till KökEtt, Sollefteå

Har du stor passion för matlagning och måltidsutveckling? Är du utbildad kock med ledarerfarenhet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som köksmästare till KökEtt på Sollefteå Sjukhus! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som er... Visa mer
Har du stor passion för matlagning och måltidsutveckling? Är du utbildad kock med ledarerfarenhet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som köksmästare till KökEtt på Sollefteå Sjukhus!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar ca 550 port per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagningskök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå. I vårt produktionskök arbetar köksbiträden och kockar medan våra mottagningskök bemannas av köksbiträden.

ROLLEN SOM KÖKSMÄSTARE

Vi söker nu en köksmästare som har stor passion för matlagning och måltidsutveckling. Du kommer att ansvara i huvudsak för den dagliga produktionen och driften samt driva utveckling och förändringar utifrån verksamhetens behov. Du rapporterar till enhetschefen som är din närmaste chef. Du kommer vara kontaktpersonen mot våra kunder och leverantörer. Du leder verksamheten utifrån gällande lagstiftning, rekommendationer, riktlinjer och rutiner. Du ansvarar för att samarbetet fungerar mellan de olika grupperna i köket.

Du som söker är utbildad kock och har erfarenhet av att leda andra i daglig drift. För att lyckas i rollen behöver du kunna prioritera och vara kontrollerad i stressade situationer. Vidare behöver du vara motiverad och uthållig och ha en förmåga att driva ett förändringsarbete genom hela processen. Det är även viktigt att du är lyhörd, kommunicerar väl på svenska i tal och skrift, är kreativ och kommer med nya idéer som leder till förbättrade resultat. Ditt ledarskap ska präglas av att samordna gruppen, skapa engagemang och delaktighet som leder till att vi når de gemensamma målen. Vi är en verksamhet under förändring där det finns många utvecklingsmöjligheter. Arbetet är förlagt till dagtid, vardagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Receptionistansvarig till Aquarena

Ansök    Dec 21    Sollefteå kommun    Receptionschef
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Aquarena är en... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Aquarena är en av Sollefteå kommuns stora fritidsanläggningar. Här finns utrymme för många olika aktiviteter - bad, gym och gruppträning etc. Våra besökare varierar från idrottare till vardagsmotionärer och vi som jobbar här är en blandning av olika kompetenser som kompletterar varandra. Vi trivs med vårt jobb att bidra till god hälsa och välbefinnande hos våra besökare.

Nu söker vi en driven receptionistansvarig till vårt team, är du den vi söker?

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen receptionistansvarig på Aquarena är ditt främsta uppdrag att, tillsammans med dina kollegor, ge våra gäster en högklassig träningsupplevelse. Som receptionistansvarig är du mittpunkten i denna upplevelse och bemöter alla proffsigt och med stor glädje.

Rollen innebär främst receptionsarbete och försäljning, men också arbete i tillhörande café och viss administration. Du arbetar nära enhetschefen och stöttar upp när det behövs och du kommer att, likt en spindel i nätet, att ha en samordnande roll vilket bland annat innebär att skola in extrapersonal och ta lite extra ansvar för att skapa ordning och reda.

Du arbetar din största del av tiden i receptionen under Aquarenas öppettider, vilket betyder att du kommer att arbeta under vardagar, såväl dag- som kvällstid, men också under helg vid behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarstagande och driven, du har förmågan att skapa ett gott värdskap och få människor att må bra. Du har sannolikt arbetat med service tidigare, kanske som receptionist eller butikssäljare? Har du även arbetat administrativt och/eller med ekonomi är det önskvärt och meriterande, men inget krav.

Oavsett din bakgrund så har du ett genuint intresse för människor, hälsa och välmående! Du är flexibel och kan hålla många bollar i luften, att en arbetsdag förändras snabbt är inget som stör dig, du har en god förmåga att skapa struktur i en stundtals ostrukturerad vardag. Du får ofta höra att du skapar god stämning, att du är en glädjespridare som har lätt för att skapa goda samarbeten.

Dina datorkunskaper är goda och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Restaurangbiträde extra till Café Ett, Sollefteå

Ansök    Jan 12    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder måltider under lunch, säljer fika och kioskvaror samt erbjuder konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-16.00, lördag-söndag har vi stängt.

Nu söker vi restaurangbiträde till vår verksamhet.

.

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.

Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Det är meriterande om du har vana att arbeta i kassa.
Du behöver vara serviceinriktad och flexibel, ge ett gott bemötande samt service på hög nivå till våra kunder. Att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.


Tjänsten är en visstidsanställning på timmar vid behov.
Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Campingföreståndare till Sollefteå camping

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!

Sollefteå camping är en familjevänlig camping belägen i centrala Sollefteå precis vid Ångermanälvens strand, ett stenkast från centrum. Från och med sommaren 2021 är det Sollefteå kommun som står för driften för Sollefteå camping och nu söker vi dig som vill förädla och utveckla verksamheten i rollen som Campingföreståndare.

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som campingföreståndare har du ett sammanhållet ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Uppdraget innebär att du ansvarar för att driva, utveckla och marknadsföra Sollefteå camping. Du ansvarar för att leda arbetet med drift och skötsel för campingområdet. Du rekryterar, arbetsleder, motiverar och inspirerar dina anställda för att kunna leverera högklassig service till alla gäster.

Sollefteå camping har öppet året om, och beroende på säsong kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att variera, du kommer att få möjlighet att utföra olika typer av arbetsuppgifter inom hela fritidsavdelningen. Du kommer att ingå i en erfaren ledningsgrupp inom fritidsavdelningen där samverkan och samarbete är en självklarhet.


KVALIFIKATIONER
För att trivas och fungera i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från ledande roll, gärna inom turism och besöksnäring. Du är serviceinriktad och har ett stort eget driv. Det är önskvärt, men inte ett krav, om har kunskap om hur en campingverksamhet fungerar och drivs.

Du är tillitsfull, har teamkänsla och som uppskattar ett gott samarbete. Att vara lyhörd för våra gästers behov är en självklarhet för dig, likaså att du med stort engagemang och ett lösningsorienterat förhållningssätt skapar ett starkt och fungerande värdskap. Att en arbetsdag kan förändras snabbt är inget som stör dig, du har en god förmåga att hantera stressiga situationer och prioritera. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket, prata engelska och ha god datorvana. B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Restaurang Biträde

Ansök    Nov 9    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mindre

Kock/kock inom specialkost till Kök Ett Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

Vi söker nu en kock som kan laga specialkost i vår dietavdelning på Kök Ett som är ett produktionskök som lagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå Sjukhus. Som kock ansvarar du för tillagning av frukost, lunch och middag och hos oss är det självklart att du har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi ser gärna att du har storköks-eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.
Dina personliga kompetenser är viktiga och vi vill att du är mån om att hålla hög kvalité, tar initiativ och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär bitvis högt tempo där det krävs att du är strukturerad och flexibel.

Tjänsten är en vikariatsanställning på 6 månader med tillsättning februari 2022 eller enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Graningebyn

Ansök    Nov 3    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen til... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Graningebyn.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat matlagning, bereda salladsbuffé, specialkost, disk, lokalvård, egenkontroll och kassahantering.

KVALIFIKATIONER
- Du är utbildad kock med erfarenhet från yrket.
- Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster.
- Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och kreativ.
- Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.
- För arbetet krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträden för behovsanställning, Kostenheten Sollefteå

Ansök    Nov 3    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd. Vi söker nu köksbiträden för behovsanställning för arbete vid KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom.

.

Som köksbiträde hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Eftersom det krävs att man tar sig med bil till Vallänge kök är körkort ett krav.

För att passa i rollen är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, stresstålig och har ett intresse för god matkultur. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock för timvikariat till Graningebyn

Ansök    Nov 3    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen ti... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi kockar för timvikariat till Graningebyn.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat matlagning, bereda salladsbuffé, specialkost, disk, lokalvård, egenkontroll och kassahantering.

KVALIFIKATIONER
- Du är utbildad kock med erfarenhet från yrket.
- Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster.
- Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och kreativ.
- Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.
- För arbetet krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock för timvikariat till Graningebyn

Ansök    Okt 8    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen ti... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker kockar för timvikariat till Graningebyn.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat matlagning, bereda salladsbuffé, specialkost, disk, lokalvård, egenkontroll och kassahantering.

KVALIFIKATIONER
- Du är utbildad kock med erfarenhet från yrket.
- Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster.
- Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och kreativ.
- Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.
- För arbetet krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

ÖVRIGT
Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Restaurang Grill House i Sollefteå

Ansök    Sep 21    Grill House    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde sökes till Restaurang Grill House i Sollefteå Grill House är en väletablerad lunch- och alá carte restaurang i centrala Sollefteå. Vi söker nu en person med erfarenhet av arbete i ett restaurangkök. Arbetsuppgifter är i huvudsak matberedning, diskning och städ. Den vi söker skall vara flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. En pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus. Visa mer
Restaurangbiträde sökes till Restaurang Grill House i Sollefteå

Grill House är en väletablerad lunch- och alá carte restaurang i centrala Sollefteå.

Vi söker nu en person med erfarenhet av arbete i ett restaurangkök.
Arbetsuppgifter är i huvudsak matberedning, diskning och städ.

Den vi söker skall vara flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. En pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus. Visa mindre

Kockar för behovsanställning, Kostenheten Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd. Vi söker nu kockar för behovsanställning för arbete vid KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom.

.

Som kock hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Det är meriterande med storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Eftersom det krävs att man tar sig med bil till Vallänge kök är körkort ett krav.

För att passa i rollen är det viktigt att du är stresstålig, kvalitetsmedveten och initiativtagande. Precis som oss har du även ett stort intresse för god matkultur! Då vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete. Du tar förändringar med ro och anpassar dig lätt till nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikationschef till Västernorrlands regemente

Försvarsmakten ska växa och nu behöver vi dig i vårt lag. Riksdagen har fattat beslut om att återetablera sex nya förband, där Västernorrlands regemente med Jämtlands fältjägarkår (I 21) är ett av dem. Förbandet kommer att ha verksamhet på två orter, Sollefteå och Östersund, och bland annat ansvara för att utbilda och vidmakthålla två skyttebataljoner och en militärbas. I 19 stödjer etableringen och nu ska vi anställa personal till I 21. Befattningen erbj... Visa mer
Försvarsmakten ska växa och nu behöver vi dig i vårt lag. Riksdagen har fattat beslut om att återetablera sex nya förband, där Västernorrlands regemente med Jämtlands fältjägarkår (I 21) är ett av dem. Förbandet kommer att ha verksamhet på två orter, Sollefteå och Östersund, och bland annat ansvara för att utbilda och vidmakthålla två skyttebataljoner och en militärbas. I 19 stödjer etableringen och nu ska vi anställa personal till I 21.

Befattningen erbjuder
Vi söker dig som är flexibel, ser lösningar i stället för problem och vill vara en del i något större. Vi kommer att erbjuda dig möjligheter att utvecklas med spännande uppgifter och inledningsvis under provisoriska förhållanden. Du kommer att bli en del av armén och förväntas under din inledande period vid regementet att kunna arbeta på andra platser (t.ex. vid I 19 i Boden, Arméstaben eller Högkvarteret). Du kommer inledningsvis att anställas vid I 19, men överföras till I 21 då förbandet återetableras.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kommunikationschef ingår du i regementsstaben och leder arbetet vid regementets kommunikationsavdelning. Du ansvarar inför chefen för Västernorrlands regemente med Jämtlands fältjägarkår (I 21) för strategier, planering, genomförande samt utvärdering av intern- och externkommunikation. Du är också övergripande ansvarig för kris-, media- och marknadskommunikation. Arbetsuppgifterna skall lösas i alla miljöer, inomhus och utomhus, i bra och dåligt väder.

Kvalifikationer


• Högskoleutbildning inom kommunikation eller flerårig välrenommerad tjänstgöring på liknande befattning
• Erfarenhet av kommunikativt arbete, gärna inom en större organisation
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
• Goda kunskaper inom fotografering, bildbehandling och grafisk formgivning
• Dokumenterad erfarenhet av att självständigt producera rörlig bild
• B-körkort

Meriterande


• Goda kunskaper om Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenheter från kriskommunikationsarbete vid myndighet eller företag
• Reservofficer, hemvärnstjänst eller genomförd värnpliktsutbildning

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat på en liknande befattning i ett antal år och ha goda kunskaper om Försvarsmakten. Din erfarenhet och ditt nätverk är viktig för oss. Du är stresstålig, flexibel och kan snabbt byta fokus samt är nyfiken på att prova nya vägar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning om du inte är anställd inom Försvarsmakten.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Sollefteå
Tillträdesdatum: 2021-10-01 eller enligt överenskommelse
Individuell lön tillämpas i Försvarsmakten, Flexibel arbetstid inom vissa ramar tillämpas
Försvarsmakten är en mansdominerad arbetsplats varför vi gärna ser kvinnliga sökande

Befattningen innebär att tjänsteresor och utbildning på annan ort förekommer, även deltagande i övningsverksamhet kan innebära frånvaro och att arbetet bedrivs under andra tider än ordinarie arbetstid.

Upplysningar om befattningen
Du är välkommen att kontakta Överstelöjtnant Jerker Persson, projektledare vid I 19,  tel: 0768-782 225, [email protected].

Fackliga representanter
OF Bothnia – Per Davidsson
SEKO F – Ann-Charlotte Aittamaa
Försvarsförbundet - Per Eriksson
SACO- Jan B Johansson
Fackliga företrädare nås via Försvarsmaktens växel, tel: 0505-45 10 00

Sista ansökningsdag
Du är välkommen med din ansökan senast 2021-08-22. Bifoga följande handlingar, CV,  personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Försvarsmakten ska växa och nu behöver vi dig i vårt lag. Riksdagen har fattat beslut om att återetablera sex nya förband, där Västernorrlands regemente med Jämtlands fältjägarkår (I 21) är ett av dem. Förbandet kommer att ha verksamhet på två orter, Sollefteå och Östersund, och bland annat ansvara för att utbilda och vidmakthålla två skyttebataljoner och en militärbas. I 19 stödjer etableringen och nu ska vi anställa personal till I 21.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Rådomsgården AB söker extrapersonal till köket

Ansök    Sep 3    Rådomsgården AB    Kock, storhushåll
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här en ekonom och en vaktmästare. I vårt ... Visa mer
Rådomsgården är ett privat äldreboende i Helgum, Sollefteå kommun. Det drivs i aktiebolagsform där ägarskapet huvudsakligen utgörs av invånare från bygden. Verksamheten har pågått sedan 1994 och är ett särskilt boende med avtal med Sollefteå kommun om 14 fasta platser och 3 korttidsplatser. Rådomsgården ligger vackert i naturnära miljö och har cirka 20 medarbetare. Förutom sjuksköterskor och undersköterskor arbetar här en ekonom och en vaktmästare. I vårt egna kök tillagas maten från grunden av våra kockar. Ledstjärnan är god omvårdnad som utgår från de boendes individuella behov.
Vi söker nu dig som vill jobba extra i vårt kök. Arbetet sker dagtid, alla veckans dagar. Lön enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal med Kommunal.
Krav: Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Ansvarstagande med god samarbetsförmåga och stort engagemang. Viktigt att du som söker är självgående då du oftast arbetar ensam i köket. I arbetsuppgifterna ingår att laga frukost, lunch, middag och mellanmål. Hos oss tillverkas all mat från grunden och utformning av menyn sker av kökspersonalen tillsammans med de boende. I arbetet ingår även bakning, disk och städ samt övrigt förekommande uppgifter i ett storkök.
Frågor om tjänsten besvaras av Madelene Styrman, välkommen med din ansökan!
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Hotellreceptionist/lobbybar

Du är över 18 år Talar god svenska och engelska Kunna ta dig till jobbet på egen hand Vara glad och serviceinriktad Vara en problemlösare Ha en god datorvana Meriterande är om Ni tidigare jobbat med techotel/picasso bokninssytem eller liknande. Jobbat i minst 2 år tidigare inom service Referenser Tjänsten är 100%. Blandade pass med förmiddagar/kvällar samt minst varannan helg. Ansökningar behandlas löpande det är därför viktigt att Ni ansöker så fort... Visa mer
Du är över 18 år
Talar god svenska och engelska
Kunna ta dig till jobbet på egen hand
Vara glad och serviceinriktad
Vara en problemlösare
Ha en god datorvana
Meriterande är om Ni tidigare jobbat med techotel/picasso bokninssytem eller liknande.
Jobbat i minst 2 år tidigare inom service
Referenser

Tjänsten är 100%. Blandade pass med förmiddagar/kvällar samt minst varannan helg. Ansökningar behandlas löpande det är därför viktigt att Ni ansöker så fort som möjligt då tillträde kan ske tidigare. Tillträde senast 1/10 – 2021. Lön enligt avtal. Visa mindre

Hotellreceptionist/lobbybar

Du är över 18 år Talar god svenska och engelska Kunna ta dig till jobbet på egen hand Vara glad och serviceinriktad Vara en problemlösare Ha en god datorvana Meriterande är om Ni tidigare jobbat med techotel/picasso bokninssytem eller liknande. Jobbat i minst 2 år tidigare inom service Referenser Tjänsten är 100% Jun-aug. Blandade pass med förmiddagar/kvällar samt minst varannan helg. Ansökningar behandlas löpande det är därför viktigt att Ni ansöker... Visa mer
Du är över 18 år
Talar god svenska och engelska
Kunna ta dig till jobbet på egen hand
Vara glad och serviceinriktad
Vara en problemlösare
Ha en god datorvana
Meriterande är om Ni tidigare jobbat med techotel/picasso bokninssytem eller liknande.
Jobbat i minst 2 år tidigare inom service
Referenser

Tjänsten är 100% Jun-aug. Blandade pass med förmiddagar/kvällar samt minst varannan helg. Ansökningar behandlas löpande det är därför viktigt att Ni ansöker så fort som möjligt då tillträde kan ske tidigare. Goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. Tillträde senast 15/6 – 2021. Lön enligt avtal. Visa mindre

Medelhavsinspirerad matlagning!

Ansök    Jun 24    Cafe Petter    Restaurangbiträde
Söker en person som kan laga medelhavsinspirerad mat och desserter. Du kommer att jobba i vårt kök med att förbereda och tillaga maträtter, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd, desserter osv. Du bör ha kunskaper och en känsla för att tillaga medelhavsinspirerad mat och desserter. Vi söker en person som är serviceinriktad och ger det lilla extra som gör att kunden trivs och återkommer till Café Petter. Visa mer
Söker en person som kan laga medelhavsinspirerad mat och desserter.
Du kommer att jobba i vårt kök med att förbereda och tillaga maträtter, sallader,
smörgåsar, pajer, kaffebröd, desserter osv.
Du bör ha kunskaper och en känsla för att tillaga medelhavsinspirerad mat och
desserter.
Vi söker en person som är serviceinriktad och ger det lilla extra som gör att kunden
trivs och återkommer till Café Petter. Visa mindre

Kock till Nipgården i Ramsele

Ansök    Apr 16    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Nipgårdens kö... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Nipgårdens kök ligger centralt belägen i Ramsele i den västra delen av kommunen. Där tillagas frukost, lunch och middag till våra kunder inom äldreomsorgen och de som har utkörning av matlådor. I anslutning till köket finns även en restaurang där boende kan köpa mat.

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock som vill arbeta med oss under sommaren under veckorna 29-32. I denna roll arbetar man i ett arbetslag om tre personer där man delar på alla arbetsuppgifter. Som kock i kommunens kök är du ansvarig för att, tillsammans med dina kollegor, tillhandahålla en god och näringsriktig måltid av god kvalitet till alla gäster. Arbetet som kock är varierande och innefattar alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Ansvara för att tillsammans, eller på uppdrag av kökschefen, planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- Genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
- Hantera disk av husgeråd såsom t.ex. tallrik, glas, bestick samt grovdisk
- Säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer
- Genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammet


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad kock eller innehar storköksutbildning. Det är även meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av storhushåll och specialkost, datakunskap, ansvar för egenkontroll, städning enligt HACCP krav.

Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Restaurang Biträde med det lilla extra.

Ansök    Apr 12    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mindre

Köksbiträden till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Ansök    Mar 23    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

De köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll Placering kan bli i Kök Ett, Solgården kök eller i Vallänge kök. Arbetet kommer att inledas med en introduktion.

Vi söker nu tre stycken köksbiträden inför sommaren. Det är två semesterperioder veckorna 25-28 eller 29-32 alternativt om du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden v. 25-32. Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid förlagd måndag-söndag.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser att du har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp och bitvis i högt tempo.

Vikariatsanställning, tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid med timlön.

Välkommen in med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

Vi söker nu tre stycken kockar inför sommaren till KökEtt. KökEtt är ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.

Det är två semesterperioder veckorna 25-28 eller 29-32 alternativt om du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden v. 25-32. Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid förlagd måndag-söndag.

Som kock kommer du att ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag till patienter inom Region Västernorrland och Sollefteå kommun. Det är bra om du har vana från tillagning av specialkost. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser gärna att du har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp och bitvis i högt tempo.

Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid med timlön.

Välkommen in med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Måltidsbiträde till Fyrklöverns förskola i Långsele

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som måltidsbiträde ansvarar du för att, tillsammans med kökschef och kock/kokerska, delta i den löpande verksamheten och bidra till ett gott arbetsklimat och att god och näringsriktiga måltider serveras till våra gäster, stora som små. Arbetet som måltidsbiträde är varierande och innefattar alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Som en del i det uppdraget ingår följande arbetsuppgifter:
- Planering och beredning av frukost, mellanmål och salladsbuffé
- Enklare matlagning, främst bikomponenter såsom potatis/ris/pasta m.m.
- Genomföra de arbetsuppgifter som ligger inom egenkontrollprogrammet
- Hantera varor och livsmedel så att en god livsmedelshygien uppnås
- Genomföra daglig rengöring av köket
- Diska husgeråd och grovdisk
- Packa upp mottagna varor
- Ta emot huvud och/eller bikomponent på mottagningskök
- Beställa varor för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial
- Att bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av arbete i skol- eller förskolekök i liknande roll. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har restaurang- eller cafeteriavana eller erfarenhet från annat serviceyrke som vi finner relevant. Det är också meriterande om du har kunskap/utbildning i livsmedelssäkerhet/hygien.
Oavsett din bakgrund är det viktigaste att du har ett stort intresse för kost och matlagning, att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är av stor vikt att du har ett gott förhållningssätt till såväl elever och personal på skolan som till dina kollegor.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kock till Öhns skola

Ansök    Mar 22    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Öhns skola. Som kock i kommunens kök är du ansvarig för att tillsammans med, eller på uppdrag av kökschef, tillhandahålla en god och näringsriktig måltid av god kvalitet till våra gäster, stora som små. Arbetet som kock är varierande och innefattar alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Ansvara för att tillsammans, eller på uppdrag av kökschefen, planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- Genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
- Mottagningsattestera fakturor
- Hantera disk av husgeråd såsom t.ex. tallrik, glas, bestick samt grovdisk
- Säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer
- Genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammet


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad kock eller innehar storköksutbildning. Det är även meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av storhushåll och specialkost, datakunskap, ansvar för egenkontroll, städning enligt HACCP krav.

Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Vikarierande kock till Regnbågens förskola

Ansök    Mar 22    Sollefteå kommun    Kock, storhushåll
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Regnbågens förskola. Som kock i kommunens kök är du ansvarig för att tillsammans med, eller på uppdrag av kökschef, tillhandahålla en god och näringsriktig måltid av god kvalitet till våra gäster, stora som små. Arbetet som kock är varierande och innefattar alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Ansvara för att tillsammans, eller på uppdrag av kökschefen, planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster
- Genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
- Mottagningsattestera fakturor
- Hantera disk av husgeråd såsom t.ex. tallrik, glas, bestick samt grovdisk
- Säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer
- Genomföra de uppgifter som ingår i egenkontrollprogrammet


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad kock eller innehar storköksutbildning. Det är även meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av storhushåll och specialkost, datakunskap, ansvar för egenkontroll, städning enligt HACCP krav.

Du har ett stort intresse för matlagning och brinner för att leverera god service till alla gäster. Du uppskattar ett gott samarbete och värderar relationen till dina kollegor och gäster högt.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kitchen Assistent

Ansök    Mar 22    Flintabaren HB    Köksbiträde
Vi söker ett köksbiträde. Arbetet innebär att hjälpa till i köket och sköta dagliga rutiner. Vi söker en person som är flexibel, social och stresstålig. In English: We are looking for a kitchen assistent. The job includes to ensure that the kitchen is clean and operational. It could also includes preparing ingredients. We are looking for a person, who is a great team player, sociable, and able to work under pressure. Visa mer
Vi söker ett köksbiträde.


Arbetet innebär att hjälpa till i köket och sköta dagliga rutiner.


Vi söker en person som är flexibel, social och stresstålig.


In English:
We are looking for a kitchen assistent.


The job includes to ensure that the kitchen is clean and operational. It could also includes preparing ingredients.


We are looking for a person, who is a great team player, sociable, and able to work under pressure. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Restaurang Gomoran AB

Restaurang söker en restaurang biträde på heltid. du bör ha viss erfarenhet av restaurang arbetet.du bör vara flexibel och service inriktad. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang söker en restaurang biträde på heltid. du bör ha viss erfarenhet av restaurang arbetet.du bör vara flexibel och service inriktad.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträden till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Ansök    Mar 2    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

De köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll Placering kan bli i Kök Ett, Solgården kök eller i Vallänge kök. Arbetet kommer att inledas med en introduktion.

Vi söker nu tre stycken köksbiträden inför sommaren. Det är två semesterperioder veckorna 25-28 eller 29-32 alternativt om du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden v. 25-32. Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid förlagd måndag-söndag.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser att du har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp och bitvis i högt tempo.

Vikariatsanställning, tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid med timlön.

Välkommen in med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

Vi söker nu tre stycken kockar inför sommaren till KökEtt. KökEtt är ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå sjukhus.

Det är två semesterperioder veckorna 25-28 eller 29-32 alternativt om du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden v. 25-32. Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid förlagd måndag-söndag.

Som kock kommer du att ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag till patienter inom Region Västernorrland och Sollefteå kommun. Det är bra om du har vana från tillagning av specialkost. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser gärna att du har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp och bitvis i högt tempo.

Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse.
Schemalagd arbetstid med timlön.

Välkommen in med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 30    Ali, Renas    Chefskock
Vi på Diana pizzeria och restaurang behöver en kock som kan laga utländska maträtter till exempel kurdiska maträtter eller syriska maträtter då vi vill utveckla vår verksamhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Diana pizzeria och restaurang behöver en kock som kan laga utländska maträtter till exempel kurdiska maträtter eller syriska maträtter då vi vill utveckla vår verksamhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock inom specialistkost till Kök Ett, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

Vi söker nu en kock som kan laga specialkost i vår dietavdelning på Kök Ett som är ett produktionskök som lagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå Sjukhus. Som kock ansvarar du för tillagning av frukost, lunch och middag och hos oss är det självklart att du har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.


Vi ser gärna att du har storköks-eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.
Dina personliga kompetenser är viktiga och vi vill att du är mån om att hålla hög kvalité, tar initiativ och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär bitvis högt tempo där det krävs att du är strukturerad och flexibel.

Tjänsten är en vikariatsanställning på 3 månader med tillsättning januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Köksmästare till KökEtt Sollefteå Sjukhus

Har du stor passion för matlagning och måltidsutveckling? Är du utbildad kock och har ledarerfarenhet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som köksmästare till KökEtt på Sollefteå Sjukhus! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som... Visa mer
Har du stor passion för matlagning och måltidsutveckling? Är du utbildad kock och har ledarerfarenhet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som köksmästare till KökEtt på Sollefteå Sjukhus!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar ca 550 port per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagningskök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå. I vårt produktionskök arbetar köksbiträden och kockar medans våra mottagningskök bemannas av köksbiträden.


.

Vi söker nu en köksmästare som har stor passion för matlagning och måltidsutveckling. Du kommer att ansvara för i huvudsak förberedelser, inköp och mottagning av livsmedel, budget och matlagning i den dagliga produktionen. Du kommer vara kontaktpersonen mot våra leverantörer, du leder verksamheten utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer samt ansvarar för att samarbetet fungerar mellan de olika grupperna och du rapporterar till enhetschefen.

Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap och är utbildad kock. För att lyckas i rollen behöver du kunna prioritera och vara kontrollerad i stressade situationer. Vidare behöver du vara motiverad och uthållig och ha en förmåga att driva ett förändringsarbete genom hela processen. Det är även viktigt att du är lyhörd, kommunicerar väl i tal ock skrift och är kreativ och kommer med nya idéer som leder till förbättrade resultat. Ditt ledarskap ska präglas av att samordna gruppen, skapa engagemang och delaktighet som leder till att ni når de gemensamma målen. Vi är en verksamhet under förändring där det finns många utvecklingsmöjligheter.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kitchen Assistent

Ansök    Okt 13    Flintabaren HB    Köksbiträde
Vi söker ett köksbiträde. Arbetet innebär att hjälpa till i köket och sköta dagliga rutiner. Vi söker en person som är flexibel, social och stresstålig. In English: We are looking for a kitchen assistent. The job includes to ensure that the kitchen is clean and operational. It could also includes preparing ingredients. We are looking for a person, who is a great team player, sociable, and able to work under pressure. Visa mer
Vi söker ett köksbiträde.


Arbetet innebär att hjälpa till i köket och sköta dagliga rutiner.


Vi söker en person som är flexibel, social och stresstålig.


In English:
We are looking for a kitchen assistent.


The job includes to ensure that the kitchen is clean and operational. It could also includes preparing ingredients.


We are looking for a person, who is a great team player, sociable, and able to work under pressure. Visa mindre

Restaurang orren söker restaurangbiträde

Ansök    Okt 8    MIRANELMA HB    Restaurangbiträde
Restaurang Orren söker restaurangbiträde med tidigare erfarenhet av grill och vanligt förekommande arbeta i restaurang Visa mer
Restaurang Orren söker restaurangbiträde med tidigare erfarenhet av grill och vanligt förekommande arbeta i restaurang Visa mindre

Receptionist, vikariat 1år

Några minuter från Sollefteå centrum uppe på ett berg ligger Hotell Hallstaberget. Efter en omfattande renovering och tillbyggnad 2012 kunde hotellet återfå sin forna glans och under hösten 2017 kom det till ytterligare 32st deluxerum med bastu, samt mer utrymme för fler konferensgäster i våra nya konferenslokaler. Vi söker nu mer personal till vår reception! Vi söker dig som är: Glad och positiv och har lätt att möta människor. Du är mogen och trygg i a... Visa mer
Några minuter från Sollefteå centrum uppe på ett berg ligger Hotell Hallstaberget.
Efter en omfattande renovering och tillbyggnad 2012 kunde hotellet återfå sin forna glans och under hösten 2017 kom det till ytterligare 32st deluxerum med bastu, samt mer utrymme för fler konferensgäster i våra nya konferenslokaler.
Vi söker nu mer personal till vår reception!


Vi söker dig som är:
Glad och positiv och har lätt att möta människor. Du är mogen och trygg i att ta egna beslut, har ett fokus på att lösa problem och göra det lilla extra för våra gäster.
Du kan både jobba ensam och i team med oss i receptionen. Du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att jobba. Vi söker dig som är 18 år fyllda. Du måste själv kunna ta dig till arbetet, ingen bussförbindelse finns.
Du pratar och har god förståelse för både svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:
Tidigare erfarenhet av bokningssytem Techotel Picasso.
Erfarenhet inom Bar & Restaurang
Erfarenhet av jobb inom hotellbranschen.
Möjlighet att vikariera för natttjänst vid behov.


Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga uppgift är att möta gäster, besvara frågor via mail och telefon samt lägga in bokningar.


Arbetstider:
Arbetstider är varierande för- samt eftermiddagspass, vardagar samt varannan helg.


Vi söker någon som kan vikariera med start från November. Inskolning sker enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande, maila din ansökan direkt! Visa mindre

Medelhavsinspirerad matlagning!

Ansök    Sep 7    Cafe Petter    Kock, à la carte
Söker en person som kan laga medelhavsinspirerad mat och desserter. Du kommer att jobba i vårt kök med att förbereda och tillaga maträtter, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd, desserter osv. Du bör ha kunskaper och en känsla för att tillaga medelhavsinspirerad mat och desserter. Vi söker en person som är serviceinriktad och ger det lilla extra som gör att kunden trivs och återkommer till Café Petter. Visa mer
Söker en person som kan laga medelhavsinspirerad mat och desserter.
Du kommer att jobba i vårt kök med att förbereda och tillaga maträtter, sallader,
smörgåsar, pajer, kaffebröd, desserter osv.
Du bör ha kunskaper och en känsla för att tillaga medelhavsinspirerad mat och desserter.
Vi söker en person som är serviceinriktad och ger det lilla extra som gör att kunden
trivs och återkommer till Café Petter. Visa mindre

Restaurang Biträde

Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mer
Vi kommer att behöva hjälp till kommande termin av Dig som är: lyhörd, positiv, kan ta egna beslut, jobba i grupp, självständig, tycker om att jobba och hjälpa andra personer hos oss på Compass Group. Vi driver både skolmatsalar och restaurang i Sollefteå. Ordningsam och flexibel är något vi sätter stort värde på. För rätt person finns det chans till anställning. Visa mindre

Köksbiträden till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Ansök    Maj 4    REGION VÄSTERNORRLAND    Köksbiträde
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

De köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll Placering kan bli i Kök Ett, Solgården kök eller i Vallänge kök. Arbetet kommer att inledas med en introduktion.
Vi söker nu tre stycken köksbiträden inför sommaren. Det är två semesterperioder veckorna 25-28 eller 29-32 alternativt om du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden v. 25-32. Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid förlagd måndag-söndag.

Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Vi ser att du har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp och bitvis i högt tempo.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Kök Ett, Sollefteå

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

.

Vi söker nu en kock för ett vikariat till Kök Ett som är ett produktionskök som lagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter och personal på Sollefteå Sjukhus.

Som kock kommer du att ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag till patienter inom Region Västernorrland och Sollefteå kommun. Det är bra om du har vana från tillagning av specialkost. Som kock hos oss är det självklart att du har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.


Kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.
Dina personliga kompetenser är viktiga och vi vill att du är mån om att hålla hög kvalité, tar initiativ och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs att samarbeta med andra. Arbetet innebär bitvis högt tempo där det krävs att du är strukturerad och flexibel.

Tjänsten är en vikariatsanställning under tre månader med tillsättning 2020-08-24, eller enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock med köksansvar till Hola folkhögskola

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning, folkhälsa samt internationellt samarbete.

Hola Folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västerasby som är närmsta resecentrum.

.

Nu söker vi på Hola Folkhögskola en kock som vill axla köksansvaret hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Som köksansvarig på Hola Folkhögskola skall du inspirera och leda ditt team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du ska tillsammans med teamet i köket planera, bereda och tillaga husmanskost, á la carte, salladsbuffé, specialkost och bakning Självklart är du också en del i alla vanliga kök- och restauranguppgifter som ex. disk och daglig rengöring av kök.

Köksansvarig ansvarar för att regelverket kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som ansvarig bör vara förtrogen med är bemanningsplanering, matkalkylering, inköp samt ta emot, kontrollera och packa upp leveranser av varor och livsmedel. Du skapar hållbara rätter utifrån trender, säsong och gästernas preferenser, där maten lagas i huvudsak från grunden och med bra råvaror.

Köket på Hola folkhögskola har under våren 2020 helrenoverats med nya ytskikt, höj- och sänkbara arbetsbänkar och helt ny utrustning så som nya ugnar och kyl- och frysutrymmen vilket gör att vi kan erbjuda en modern och funktionell arbetsmiljö.Tjänsten kräver att du har dokumenterad kock-, restaurang- och/eller storhushållsutbildning samt goda kunskaper i livsmedelslagstiftning. Vi förutsätter att du har aktuell utbildning i HACCP och livsmedelshygien
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du är van att ha dator som ett arbetsverktyg för att t.ex. göra livsmedelsinköp via E-handel. Goda kunskaper inom specialkost är meriterande.
Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har stor betydelse för såväl kökets medarbetare som våra gäster, deras matupplevelse och därmed vår utveckling.
Vi vill självklart att du har ett genuint intresse för mat, är kreativ och servicemedveten. Du inser och förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi har förmånen att jobba i en vacker arbetsmiljö på landet men läget gör också att det är en fördel att ha körkort och tillgång till bil. Kvälls- och helgarbete förekommer och då är kollektivtrafiken begränsad.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Intresseanmälan för tillfälligt arbete inom Serviceområdet

I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland fått förfrågningar från privatpersoner som vill hjälpa till. Coronavirusets spridning gör att det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan bli mycket stort. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal ell... Visa mer
I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland fått förfrågningar från privatpersoner som vill hjälpa till.

Coronavirusets spridning gör att det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan bli mycket stort. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov.


Vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Är du intresserad av att arbeta med oss lämnar du din intresseanmälan här. Du behöver inte kontakta verksamheter direkt.

.

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov inom serviceområdet. Exempelvis inom städ, kök eller patienttransport.

Arbetstider är varierande och beroende på vilken verksamhet du kommer att jobba inom. Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar

Vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Bifoga intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.


Vårt system kräver en bifogad fil vid din intresseanmälan, detta går tyvärr inte att förändra. Vi hoppas att du ändå anmäler ditt intresse, vi behöver verkligen dig och alla andra just nu. Finns inget CV kan du bifoga ett tomt dokument så löser vi det tillsammans med dig sen. Visa mindre