Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sollefteå

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sollefteå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollefteå som finns hos arbetsgivaren.

Vi anställer skolbussförare!

Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta skolbusstjänster i Sollefteå och Undrom. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och try... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi ska tillsätta skolbusstjänster i Sollefteå och Undrom. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till två skoltjänster på ca 70%, med möjlighet till högre sysselsättningsgrad om man även vill arbeta på skolloven. Stationering kommer att vara i Sollefteå och i Undrom med omnejd. Bor man lämpligt till kan det finnas möjlighet att ha bussen hemma. I tjänsterna ingår främst skolbussturer för Kalknäs skola i Undrom.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för skolbarnens säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande mot barnen. Du hälsar dem ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som skolbussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. Som skolbussförare omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre