Lediga jobb Manpower AB i Sollefteå

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Sollefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollefteå som finns inom det yrket.

Kundtjänstmedarbetare | Sollefteå | E.ON

Ansök    Okt 19    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Söker du efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som även ständigt bjuder på nya utmaningar? Då bör du läsa vidare! Vi på Manpower söker fyra Kundtjänstmedarbetare till vår kund E.ON i Sollefteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att ge service i världsklass och av att jobba med människor. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan! Uppdragslängd: 6 månader, med chans til... Visa mer
Söker du efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som även ständigt bjuder på nya utmaningar? Då bör du läsa vidare! Vi på Manpower söker fyra Kundtjänstmedarbetare till vår kund E.ON i Sollefteå. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att ge service i världsklass och av att jobba med människor. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd: 6 månader, med chans till en tillsvidareanställning hos oss på Manpower eller hos kund
Placeringsort: Sollefteå
Arbetstider: Dagtid, kvällsarbete kan förekomma beroende på uppdrag
Start: Vecka 47

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Manpower, men arbeta på plats hos E.ON. Du behöver inte ha några förkunskaper om branschen utan uppdraget kommer inledas med en betald utbildning på heltid under 4 veckors tid.Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig del i E.ON:s arbete med att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen, där kommunikation och kunden ligger i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. Du kommer också att hantera frågor om fakturor och betalningar samt informera om produkter och avtal.

Du kommer bli en del av ett härligt team som värderar laganda och att hjälpa varandra. Arbetet utförs centralt i Sollefteå i E.ON:s ljusa och fina lokaler, med utsikt över Ångermanälven.Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av någon form av kundservice.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett engagemang för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du ser vad som behöver göras. Vidare är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Till sist ser vi att du kan förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt.Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Konsultrollen är perfekt för dig som gillar du att prova på nya saker och att träffa människor. Som konsult hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag samt tillgång till tusentals interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Att arbeta som ambulerande konsult ger dig möjlighet att testa på olika roller, företag och branscher. Som konsult på Manpower kommer du kunna bygga ett attraktivt CV och få många spännande erfarenheter!Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Var god att notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail. Vid övriga frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Markbrant via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kundrådgivare till E.ON i Sollefteå

Ansök    Sep 23    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Motiveras du av problemlösning och av att jobba med människor? Har du god datorvana samt tidigare erfarenhet inom service? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower fler kundrådgivare till uppdrag hos E.ON i Sollefteå. Här får du ett jobb som kontinuerligt utmanar din personliga utveckling och bjuder på variationsrika arbetsdagar. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Du kommer vara anställd hos oss på Manpower men arbeta på plats hos... Visa mer
Motiveras du av problemlösning och av att jobba med människor? Har du god datorvana samt tidigare erfarenhet inom service? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower fler kundrådgivare till uppdrag hos E.ON i Sollefteå. Här får du ett jobb som kontinuerligt utmanar din personliga utveckling och bjuder på variationsrika arbetsdagar. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Du kommer vara anställd hos oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund E:ON i Sollefteå.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att agera som ambassadör för E.ON där en positiv kommunikation och kundupplevelse alltid eftersträvas. Som kundrådgivare ansvarar du för att besvara och ge professionell support vid inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. Du kommer också att informera om produkter och avtal.

Uppdraget startar vecka 43 2022 och inleds då med en betald utbildning på heltid i 4 veckor. Under den gedigna utbildningen kommer du att lära dig mycket om energibranschen och E.ON:s verksamhet. Anställningen är en visstidsanställning på 100% med möjlighet till förlängning. Arbetet sker under dagtid och det kan även förekomma kvällsjobb till 20:15 en kväll i veckan beroende på vilket uppdrag du har.Är du den vi söker?

Vi söker dig som drivs av att leverera service med bästa kvalitet, med fokus på är att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt genom att bemöta varje individ på ett professionellt och personligt sätt. För att lyckas i uppdraget tror vi att du behöver ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt samt att du lyssnar in andras behov och önskemål. Du har en lösningsfokuserad inställning och ser problem som utmaningar att ta sig förbi. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras. Vi ser att du har god datorvana.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök redan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Witzansky via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Sollefteå

Startdatum: Vecka 43

Typ av anställning: konsultuppdrag Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare | E.ON | Sollefteå

Ansök    Nov 16    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower sex kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå. Här får du chansen att jobba i ett professionellt och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Välkommen med din ansökan till oss på ... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower sex kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå. Här får du chansen att jobba i ett professionellt och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Uppdragslängd: 6 månader, med chans till en tillsvidareanställning hos oss på Manpower eller hos kund
Placeringsort: Sollefteå
Arbetstider: Dagtid, kvällsarbete kan förekomma beroende på uppdrag
Start: Vecka 2

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Manpower, men arbeta på plats hos E.ON. Du behöver inte ha några förkunskaper om branschen utan uppdraget kommer inledas med en betald utbildning på heltid under 4 veckors tid.Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig del i E.ON:s arbete med att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen, där kommunikation och kunden ligger i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. Du kommer också att hantera frågor om fakturor och betalningar samt informera om produkter och avtal.

Du kommer bli en del av ett härligt team som värderar laganda och att hjälpa varandra. Arbetet utförs centralt i Sollefteå i E.ON:s ljusa och fina lokaler, med utsikt över Ångermanälven.Om dig

För detta uppdrag söker vi dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett engagemang för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du ser vad som behöver göras. Vidare är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Till sist ser vi att du kan förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av någon form av kundservice.Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Konsultrollen är perfekt för dig som gillar du att prova på nya saker och att träffa människor. Som konsult hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag samt tillgång till tusentals interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Att arbeta som ambulerande konsult ger dig möjlighet att testa på olika roller, företag och branscher. Som konsult på Manpower kommer du kunna bygga ett attraktivt CV och få många spännande erfarenheter!Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Var vänlig att notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail. Vid övriga frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Markbrant via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå

Ansök    Mar 8    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
E.ON är ett framgångsrikt, spännande och modernt företag som just nu behöver 6 talanger för jobb inom kundsupport, försäljning och problemlösning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos E.ON i Sollefteå. Är du en handlingskraftig person som är nyfiken på energibranschen? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vad går arbetet ut på? I dina arbetsuppgifter ingår att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och mejl och... Visa mer
E.ON är ett framgångsrikt, spännande och modernt företag som just nu behöver 6 talanger för jobb inom kundsupport, försäljning och problemlösning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos E.ON i Sollefteå. Är du en handlingskraftig person som är nyfiken på energibranschen? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

I dina arbetsuppgifter ingår att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och mejl och administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Du kommer agera som ambassadör för E.ON där en positiv kommunikation och kundupplevelse alltid eftersträvas.

Uppdraget startar den 3 maj 2022 och inleds då med en betald utbildning på heltid i 4 veckor. Under den gedigna utbildningen kommer du att lära dig mycket om energibranschen och E.ONs verksamhet.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundsupport, försäljning och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning, att arbeta med service och att jobba med människor. Du ska ha god datavana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Anställningen är visstid på 100% tom 14/1 2023, med chans till förlängning därefter.

Arbete sker under kontorstid. Det kan även förekomma kvällsjobb till 20:15 en kväll i veckan beroende på uppdrag.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petter Östergren på telefonnummer: 0660-59978 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå

Ansök    Aug 1    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
E.ON levererar el, värme och smarta energilösningar lösningar till ungefär 1 miljon privat-och företagskunder i Sverige. På E.ON Sverige jobbar runt 2 100 engagerade medarbetare. Deras svenska huvudkontor och sätet för deras styrelse finns i Malmö. Besök gärna E.ON Kundsupports konton på Linkedin, Facebook och Twitter eller gå till https://www.eon.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete. Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar o... Visa mer
E.ON levererar el, värme och smarta energilösningar lösningar till ungefär 1 miljon privat-och företagskunder i Sverige.
På E.ON Sverige jobbar runt 2 100 engagerade medarbetare. Deras svenska huvudkontor och sätet för deras styrelse finns i Malmö.

Besök gärna E.ON Kundsupports konton på Linkedin, Facebook och Twitter eller gå till https://www.eon.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för information, kundrelationer och försäljning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower fyra kundtjänstmedarbetare till uppdrag på E.ON Kundsupport i Sollefteå. Vill du vara med på deras resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Om jobbet som kundtjänstmedarbetare

I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team hantera frågor om fakturor och betalningar samt informera om produkter och avtal. Du kommer att jobba i SAP.

Är du E.ON Kundsupports nya kundtjänstmedarbetare?

För att lyckas i uppdraget tror vi att du behöver ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Vidare är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Slutligen är du alltid inställd på att hitta lösningar när problem uppstår.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Johan Witzansky via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 2022-08-16 (alternativt september) tom 2023-01-14
Placeringsort: Sollefteå
Typ av anställning: allmän visstidsanställning
Uppdragets start: 16 augusti alternativt september 2022 Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå

Ansök    Jun 20    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower fyra kundtjänstmedarbetare till uppdrag på E.ON Kundsupport i Sollefteå. Som anställd på E.ON Kundsupport får du jobba i ljusa och fräscha lokaler med bästa läge i Sollefteå. Vill du vara med på deras resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbet... Visa mer
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower fyra kundtjänstmedarbetare till uppdrag på E.ON Kundsupport i Sollefteå. Som anställd på E.ON Kundsupport får du jobba i ljusa och fräscha lokaler med bästa läge i Sollefteå. Vill du vara med på deras resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och E.ON Kundsupport. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.Om jobbet som kundtjänstmedarbetare

I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden samt administrera och hantera kundärenden. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team hantera frågor om fakturor och betalningar samt informera om produkter och avtal. Du kommer att jobba i SAP.Är du E.ON Kundsupports nya kundtjänstmedarbetare?

För att lyckas i uppdraget tror vi att du behöver ett stort driv och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Vidare är du bra på att lyssna in andras behov och önskemål. Slutligen är du alltid inställd på att hitta lösningar när problem uppstår.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice.Om E.ON Kundsupport

E.ON levererar el, värme och smarta energilösningar lösningar till ungefär 1 miljon privat-och företagskunder i Sverige. På E.ON Sverige jobbar runt 2 100 engagerade medarbetare. Deras svenska huvudkontor och sätet för deras styrelse finns i Malmö.

Besök gärna E.ON Kundsupports konton på Linkedin, Facebook och Twitter eller gå till https://www.eon.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Intresserad?För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Malin Jonsson via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: 2022-08-16 tom 2023-01-14

Placeringsort: Sollefteå

Typ av anställning: allmän visstidsanställning

Tillsättning: 2022-08-16 Visa mindre

Ledigt jobb som Administratör hos internationell kund i Ramsele

Ansök    Maj 29    Manpower AB    Backofficepersonal
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en självgående person till rollen som Administratör för att genomföra uppdrag hos vår internationella kund i energibranschen. Är du proaktiv, professionell och gillar att få använda engelska i ditt dagliga arbete samt känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Administratör redan idag! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att ... Visa mer
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en självgående person till rollen som Administratör för att genomföra uppdrag hos vår internationella kund i energibranschen. Är du proaktiv, professionell och gillar att få använda engelska i ditt dagliga arbete samt känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Administratör redan idag!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Uppdraget är tänkt att starta 22/6 och pågå fram till årsskiftet, med goda chanser till förlängning.Arbetsuppgifter

I det här uppdraget som administratör kommer du att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt företag som bedriver ett vindkraftprojekt i Björkvattnet utanför Ramsele. I rollen kommer du framför allt att vara site managerns högra hand vad gäller allt administrativt arbete där du kommer ha ett stort eget ansvar. Tillsammans med en kollega kommer du också att ge administrativt stöd till chefer och andra medarbetare internt samt kontakter med kunder/leverantörer.

Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Vem söker vi?

Till rollen som administratör söker vi framför allt dig som är en utåtriktad och positiv person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Flera av dina kommande medarbetare är internationella och arbetsmiljön präglas självfallet av det, det ställs därför höga krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet samt mycket god kunskap i både talad och skriven engelska då majoriteten av kommunikationen sker på engelska. Har du även andra språkkunskaper såsom tyska är det meriterande men inget krav.

Vi tror att du har en administrativ bakgrund med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, god kunskap i MS Office, B-körkort samt en professionell och kommunikativ personlighet.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mailen, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt jobb som säljare i Sollefteå, Kramfors eller Bredbyn

Ansök    Jun 29    Manpower AB    
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i mediebranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som startar omgående och som beräknas pågå under ca 2-3 månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att arbeta oregelbundna tider på deltid och det ställs d... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i mediebranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som startar omgående och som beräknas pågå under ca 2-3 månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att arbeta oregelbundna tider på deltid och det ställs därför krav på flexibilitet. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Att arbeta som konsult

Vår kund är verksam inom mediebranschen och du kommer i den här rollen att arbeta med kundvärvningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sälja produkter och tjänster över telefon och informera kunder om våra produkter. Du kommer att arbeta på ett svenskt och välkänt företag i Sollefteå, Kramfors eller Bredbyn med omnejd.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundvärvningar. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av telefonförsäljning och kundservice.För att vara aktuell för den här tjänsten krävs det enligt kollektivavtalet att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det kan vara studier, ett annat deltidsjobb, elitidrottare, pensionär eller egen företagare. Låt det därför tydligt framgå i din ansökan vilken annan huvudsakliga sysselsättning du har.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Jonsson på telefonnummer: 0660-59972 eller via e-post: [email protected] Då tillsättning av tjänsten sker löpande ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E.ON i Sollefteå

Ansök    Jan 14    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
E.ON är ett framgångsrikt, spännande och modernt företag som just nu behöver 6 talanger för jobb inom kundsupport, försäljning och problemlösning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos E.ON i Sollefteå. Är du en handlingskraftig person som är nyfiken på energibranschen? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vad går arbetet ut på? I dina arbetsuppgifter ingår att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och mejl, ad... Visa mer
E.ON är ett framgångsrikt, spännande och modernt företag som just nu behöver 6 talanger för jobb inom kundsupport, försäljning och problemlösning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos E.ON i Sollefteå. Är du en handlingskraftig person som är nyfiken på energibranschen? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

I dina arbetsuppgifter ingår att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och mejl, administrera och hantera ärenden som du ansvarar för. Du kommer att agera som ambassadör för E.ON där en positiv kommunikation och kundupplevelse alltid eftersträvas.

Uppdraget startar den 7/2 2022 och inleds då med en betald utbildning på heltid i 4 veckor. Under den gedigna utbildningen kommer du att lära dig mycket om energibranschen och E.ON:s verksamhet.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundsupport, försäljning och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du arbetat med service och människor. Du skall ha god datavana och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Anställningen är en visstidsanställning på 100% tom 31/8 2022, med möjlighet till förlängning.

Arbetet sker under dagtid och det kan även förekomma kvällsjobb till 20:15 en kväll i veckan beroende på vilket uppdrag du har.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på Manpower på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petter Östergren på telefonnummer: 0660-59978 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre