Lediga jobb Brorssons Taxi AB i Sollefteå

Se alla lediga jobb från Brorssons Taxi AB i Sollefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollefteå som finns inom det yrket.

Taxichaufför 100% Dagtid

Taxichaufför sökes. Lön enligt kollektivavtal. Heltid och schemalagd dagtid. Placeringsort Junsele eller dess närhet, inget krav att bo på orten. Köruppdragen är sjukresor och färdtjänst. Köruppdragen förhåller sig till 90% inom Sollefteå kommun. Tjänsten kan tillsättas from 1 Juli 2023. Vid frågor ring eller maila. Visa mer
Taxichaufför sökes.
Lön enligt kollektivavtal.
Heltid och schemalagd dagtid.
Placeringsort Junsele eller dess närhet, inget krav att bo på orten.
Köruppdragen är sjukresor och färdtjänst.
Köruppdragen förhåller sig till 90% inom Sollefteå kommun.
Tjänsten kan tillsättas from 1 Juli 2023.
Vid frågor ring eller maila. Visa mindre

Taxichaufför

Vi söker en Taxichaufför som kommer att vilja köra både personbil och 8 pass buss anpassad med påbyggnad för rullstolar eller är villig att bli bekostad utbildning för vidare anställning. Större delen av dina köruppdrag kommer att bestå i att utföra samhällsbetalda resor så som Färdtjänst, sjukresor, skolresor med mera. Även övriga körningar tillkommer. Köruppdragens huvudsakliga start är i Ramsele - Junsele- Näsåker området. Vi ser fram emot att ni kontak... Visa mer
Vi söker en Taxichaufför som kommer att vilja köra både personbil och 8 pass buss anpassad med påbyggnad för rullstolar eller är villig att bli bekostad utbildning för vidare anställning.
Större delen av dina köruppdrag kommer att bestå i att utföra samhällsbetalda resor så som Färdtjänst, sjukresor, skolresor med mera.
Även övriga körningar tillkommer.
Köruppdragens huvudsakliga start är i Ramsele - Junsele- Näsåker området.
Vi ser fram emot att ni kontaktar oss. Visa mindre