Lediga jobb Arena Personal Sverige AB i Sollefteå

Se alla lediga jobb från Arena Personal Sverige AB i Sollefteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollefteå som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut

Arbetslivsresurs utökar sin verksamhet i Sollefteå och söker därför en engagerad Arbetsterapeut! Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning! Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är a... Visa mer
Arbetslivsresurs utökar sin verksamhet i Sollefteå och söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila ansvarig gruppchef Malin Larsson [email protected]

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsmarknadskonsult

Arbetslivsresurs växer och behöver därför hitta en engagerad Arbetsmarknadskonsult till vår verksamhet i Skellefteå! Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning! Vi söker dig som är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Är du duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som ... Visa mer
Arbetslivsresurs växer och behöver därför hitta en engagerad Arbetsmarknadskonsult till vår verksamhet i Skellefteå!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Är du duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsmarknadskonsult kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt att hitta möjliga praktikplatser till dem. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor. Rollen är placerad på vårt kontor i Skellefteå.

Som Arbetsmarknadskonsult hos Arbetslivsresurs kommer du att arbeta med Stöd och matchning och inom kort Rusta & Matcha vilket är upphandlade tjänster från Arbetsförmedlingen. Ditt uppdrag är att förenkla och korta vägen till nytt jobb för våra deltagare. Vi söker dig som är lyhörd, god kommunikatör och har ett stort nätverk. Du är van att använda LinkedIn och sociala medier som professionellt verktyg.

Utöver rollen som konsult i STOM/KROM kommer du även vara behjälplig i andra tjänster och uppdrag som vi har i Skellefteå. Det är den idag pågående tjänsten Aktivitetsbaserade utredningsplatser där målgruppen är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda.

Inom kort kommer även koncernens utbildningsföretag Arena Utbildning att starta arbetsmarknadsutbildning inom Lokalvård och service. Det kommer att innebära att arbetet som Arbetsmarknadskonsult även innefattar samarbete och samverkan med pågående utbildning.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att möta människor med olika behov och bakgrund, vinna deras förtroende samt förmå dem att lyckas komma ut på arbetsmarknaden.

VI ERBJUDER:

- Nya spännande utmaningar varje dag!
- Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!
- En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor
- En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete
- Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

- Genomföra individuella möten för att stötta och hjälpa kandidaterna i deras unika processer.

- Planera och genomföra seminarium kring hur arbetsmarknaden fungerar samt vilka verktyg som ger ett effektivt jobbsökande.
- Skapa jobbsökarplaner till deltagare.
- Kontinuerlig bearbetning av arbetsgivarkontakter för att skapa bra matchningar
- Matcha praktikplats med deltagare
- Uppföljning av deltagarnas praktikplats


Vi söker dig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete och alltid levererar med kvalitet. I tjänsten krävs körkort och tillgång till bil. Meriterande om man jobbat med matchningstjänster eller arbetat med målgruppen samt har ett stort nätverk. Är du dessutom utbildad Arbetsterapeut och/eller har erfarenhet av arbete inom utbildning ser vi det som mycket meriterande.

Utöver nedan listade skall-krav fäster vi i denna rekrytering stor vikt vid din personlighet.

FÖR ATT FÅ ARBETA MED TJÄNSTEN RUSTA & MATCHA KRÄVS ATT DU HAR:

Alternativ 1 - minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning. Du har vidare minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Alternativ 2 - Eftergymnasial utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden - arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration), arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi, karriärvägledning. Arbetslivserfarenheten inom dessa områden har du erhållit de senaste fem åren.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Har du frågor, maila ansvarig gruppchef Sara Björnberg [email protected]

Vill du veta mer om oss? Besök gärna koncernens hemsidor www.arbetslivsresurs.se (http://www.arbetslivsresurs.se/) samt www.arenautbildning.se (http://www.arenautbildning.se/)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre